Ubisoft: In-game reklamen var en teknisk fejl

ubisoft: in-game reklamen var en teknisk fejl

Ubisoft: In-game reklamen var en teknisk fejl

I sidste uge kunne man på Reddit og mediet X se flere eksempler på, at gamere i et kort øjeblik fik en reklame for 20% rabat på Assassin’s Creed Mirage, når de åbnede kortet i for eksempel Assassin’s Creed Odyssey. Det var ikke rart at se på, men nu forklarer Ubisoft, hvad der skete.

På mediet X er forklaringen, at planen var at vise en promotion for Assassin’s Creed Mirage i de markedsføringsområder, som der typisk er i hovedmenuen på Assassin’s Creed og Far Cry spillene.

I stedet skete der en fejl, så reklamen dukkede op i selve in-game menuerne i stedet for i hovedmenuen i andre Assassin’s Creed spil, som det tiltænkt. Ubisoft beklager fejlen og er ved at undersøge, hvordan det kunne ske.

Lad os håbe, at det rent faktisk var tilfældet og at det ikke reelt var en teknisk svipser, mens Ubisoft testede in-game reklamer. Om ikke andet, fik de testet hvad gamerne synes om den slags og bør nok tænke sig godt om en ekstra gang, hvis det er en vej de overvejer at gå ned af.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World