Tre år for sent: Nu har Primoz Roglic endelig fået den

tre år for sent: nu har primoz roglic endelig fået den

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Primoz Roglic er uden tvivl en af de bedste cykelryttere i verden. Det kan han rent faktisk bryste sig af, at han er blevet kåret som. Men han er aldrig blevet overrakt prisen.

Tilbage i 2020 blev han kåret som vinder af den famøse Velo d’Or-pris. Selvom det er tre år siden, er det først nu, at han har fået sit trofæ. Derfor får han endelig et bevis til reolen for, at han har været kåret som den bedste cykelrytter i verden.

Læs også

Prisen fik han i 2020, hvor han vandt både Liege-Bastogne-Liege og Vuelta a Espana. Det samme år formåede han også at køre sig til en 2.-plads i Tour de France. Det var meget tæt på at blive til en sejr, men han mistede sin føring til Tadej Pogacar på en afgørende enkeltstart.

2020 var også et år, der var hårdt ramt af coronavirus. Det har blandt andet den betydning, at der ikke blev afholdt mange fysiske prisuddelinger. Derimod blev mange af dem klaret virtuelt.

Dette var også tilfældet for Velo d’Or-prisuddelingen, hvor vinderne ganske blev fundet, men trofæerne blev aldrig overrakt. Derfor har Roglic de seneste tre år ikke haft et fysisk bevis for, at han vandt den fornemme pris.

Læs også

Men nu er det endelig slut med at vente, for efter tre års ventetid har han fået overrakt sit trofæ. Det skete forud for søndagens BeKing Charity Criterium, som blev kørt i Monaco. Du kan se, hvordan de gik til, da han fik sit trofæ, i videoen herunder:

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World