Træner med opsigtsvækkende udmelding: Derfor fravalgte vi Kasper Schmeichel

træner med opsigtsvækkende udmelding: derfor fravalgte vi kasper schmeichel

Træner med opsigtsvækkende udmelding: Derfor fravalgte vi Kasper Schmeichel

Efter mange år mellem stængerne hos Leicester, valgte Kasper Schmeichel at fortsætte karrieren i fransk fodbold.

I sin første sæson hos den franske klub, Nice, var han fast mand på holdkortet, men allerede sommeren efter tog Nice en overraskende beslutning.

De valgte at satse på den 24-årige polske målmand Marcin Bulka, som er 13 år yngre end Schmeichel. Den ungdommelige satsning resulterede i, at Schmeichel måtte finde nye græsgange. Det endte med en aftale hos Anderlecht.

Nice-træner Francesco Farioli fortæller i et interview, hvorfor han til sidst endte med at fravælge Schmeichel.

Farioli forklarer, at han inden sæsonens første kamp mod Lille stadig var usikker på, hvem der skulle være hans førstemålmand. Han brugte lang tid på at overveje sine muligheder, hvor han afvejede Marcins talent og potentiale mod Kaspers erfaring og kvalitet. Valget faldt på Bulka, primært på grund af hans entusiasme og vilje til at udvikle sig.

Marcin Bulka har sidenhen takket for tilliden ved at præstere fremragende. Han lukkede kun fire mål ind i sine første 12 Ligue 1-kampe og blev i september kåret som månedens spiller i ligaen.

På den anden side har 37-årige Schmeichel fortsat sin karriere i Anderlecht, hvor han har kontrakt til sommeren med mulighed for forlængelse.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World