Tone Sekelius nya kärleksbesked – efter fräcka inviterna: ”Ute efter…”

Tone Sekelius har haft fullt upp med både Melodifestivalen och Let’s Dance på senare tid.

Nu berättar stjärnan hur det ser ut på dejtingfronten.

– Är ute efter en connection ”in real life,” säger hon till Nöjeslivet.

Tone Sekelius är idag ett välkänt ansikte och redan för flera år sedan blev hon stor på Youtube där hon delade med sig av både sminkvideos och inblickar i hennes vardag.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt: 

Därefter har vi fått se henne i mängder av olika format.

Bland annat har hon hunnit ställa upp två gånger om i Melodifestivalen, agera programledare för ”Paradise,” och nu också tagit sig an Let’s Dance.

tone sekelius nya kärleksbesked – efter fräcka inviterna: ”ute efter…”

Kristin Kaspersen i Let’s dance, här med dansparet Hugo Gustafsson och Tone Sekelius. Foto: TV4

Första transpersonen i Let’s dance

Och återigen har stjärnan skrivit historia.

Hon är nämligen den första transpersonen att ställa upp i tävlingen.

– Egentligen, när jag tar mig an sånt här, så tänker jag sällan på såna saker. Jag känner mig bara som personen som är med i nånting, berättar hon för Nöjeslivet:

– Men det känns såklart väldigt stort och väldigt fint och väldigt fett att få vara första. Och förhoppningsvis kan jag förvalta det och representera mitt community på ett bra sätt.

Tones ärliga ord om dejting

På det privata planet bekräftade hon för Aftonbladet i somras att hon är singel, och tar dejtandet lite som det kommer.

Efter det fick hon väldigt mycket DM:s i sina sociala mediekanaler.

– Nästa nivå av det här är att det är jävligt svårt att dejta som transperson, det tror inte jag att jag har tacklat än. För att lite mer komma in på detalj om de här snubbarna i min dm, väldigt många av dem… ibland känner jag mig väldigt exotifierad och fetischiserad typ. Det är väldigt onice, har hon sagt till tidningen.

”Allt mellan himmel och jord”

När Nöjeslivet fick en pratstund med Tone på pressträffen inför Let’s dance förklarade hon att det är väldigt mycket olika inviter hon får på Instagram.

Men i själva verket har hon inte lust att gå på date med någon som skrivit till henne online.

– Dejtingförslagen är väldigt mellan himmel och jord. Det är väldigt många olika typer av dejtingförslag men väldigt sällan jag nappar på det. För det är så, nej, jag hade inte kunnat se mig själv nappa på ett Instagram DM. Det är inte min grej skulle jag säga, berättar Tone för Nöjeslivet.

Så att dejta ett fan går bort?

– Nej, det handlar inte om det. Det handlar bara om att oavsett vem som skriver till mig i ett Instagram DM så är jag ute efter en connection ”in real life” för att agera på det, svarar Tone.

tone sekelius nya kärleksbesked – efter fräcka inviterna: ”ute efter…”

STOCKHOLM 20221003 Tone Sekelius, ny programledare i årets säsong av Paradise. Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080

Du är fantastisk, Tone!

Artikeln Tone Sekelius nya kärleksbesked – efter fräcka inviterna: ”Ute efter…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.

News Related

OTHER NEWS

Susan Boyles bryter tystnaden om nya smärtsamma beskedet – har drabbats av stroke

2009 tog hon hela världen med storm när hon klev upp på scenen i brittiska ”Talang”. Med en sångröst likt ingen annan fick tusentals, ja miljoner en ny idol. Sedan ... Read more »

IATA höjer flygprognosen

Trots klimatfrågan och ekonomisk oro lyfter flygvinsterna oväntat mycket. Arkivbild. Den internationella organisationen IATA dubblar sin vinstprognos för flygindustrin i år. Högre biljettpriser ligger bakom den oväntat snabba resultatförbättringen. Industrins ... Read more »

E4 delvis avstängd efter olycka vid Järva krog i Solna

Trafiken går trögt på E4 i norrgående riktning efter att vägen varit helt avstängd efter en olycka vid Järva krog i Solna strax före klockan 14, rapporterar SR. Vid 15.30-tiden ... Read more »

Här är Markoolios sanslösa pengaregn efter alla år – så mycket kan stjärnan ta ut i lön

Marko ”Markoolio” Lethosalo är minst sagt folkkär. Genom åren har han gjort sig känd bland annat som artist, skådespelare, radiopratare. Framgångarna i karriären är också något som gjort avtryck på ... Read more »

Skatteåterbäring för 30 miljarder skiftas ut i veckan

Skatteåterbäring för 30 miljarder skiftas ut i veckan Från och med onsdag kommer 2,6 miljoner svenskar att få ut sin skatteåterbäring, skriver Skatteverket i ett pressmeddelande. Sammanlagt är det 30 ... Read more »

Helen betalade 1,3 miljoner kronor – blev gravid som 53-åring: ”Tårar”

Helen Dalglish blev gravid som 53-åring: ”Lycka” 25 år och 1,3 miljoner kronor. Sedan blev Helen gravid – som 53-åring. – Kan knappt tro att jag är en mamma, säger ... Read more »

Hund attackerade flera hästar – ryttare biten i ansiktet

Hunden ska ha bitit ryttaren i ansiktet och händerna. Arkivbild. En hund har gått till attack mot flera hästar utanför Mora, vilket P4 Dalarna var först med att rapportera. En ... Read more »

Nischmedier till regeringen: Glöm inte oss

Företrädare för tolv olika samhällspolitiska tidningar har gått ihop i ett öppet brev där de kritiserar mediestödsutredningen. Arkivbild. Företrädare för tolv olika samhällspolitiska tidningar går samman i ett öppet brev ... Read more »

Två miljoner människor på flykt i Burkina Faso

Flygbild av ett internflyktingar i Djibo. Arkivbild. Hjälpinsatserna räcker inte till de över två miljoner människor som är på flykt i Burkina Faso, enligt regeringen. Våldsamheterna har avlöst varandra i ... Read more »

JUST NU: Ola Anderssons sjukskrivning förlängs

JUST NU: Ola Anderssons sjukskrivning förlängs Sirius sportchef Ola Andersson har varit sjukskriven en tid. Nu meddelar man att den förlängs. –  I februari åkte jag på en hjärtinfarkt. Jag ... Read more »

Ola Andersson drabbad av hjärtinfarkt

Ola Andersson drabbad av hjärtinfarkt [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! I slutet av maj meddelade Sirius att sportchefen Ola Andersson ... Read more »

Dubbla smällar för Bajen – talangen utgick skadad

Dubbla smällar för Bajen – talangen utgick skadad Hammarby går fortsatt tungt i herrallsvenskan och har inte vunnit på fyra matcher. På lördagen blev det 0–0 i Halmstad mot hemmastarka ... Read more »

Karl Andersson skriver A-lagskontrakt med Västerås

Karl Andersson flyttas upp till VIK:s A-lag. Västerås lagbygge fortsätter ta form inför nästa säsong i HockeyAllsvenskan.  Nästa pusselbit på plats är 19-årige forwarden Karl Andersson som lyfts upp från ... Read more »

Allt fler bötfälls i Sverige – för sitt kiss

Allt fler bötfälls i Sverige – för sitt kiss Allt fler svenskar bötfälls för förargelseväckande beteende efter att de har urinerat på offentliga platser. Det rapporterar P4 Västernorrland. Polisen har ... Read more »

SD-politiker riskerar fängelse – var klädd som vakt

SD-politiker riskerar fängelse – var klädd som vakt SD:s oppositionsråd i Hässleholm, Hanna Nilsson, utreds av polis efter att hon dirigerat trafik klädd som ordningsvakt. Det rapporterar tidningen Expo. Iklädd ... Read more »

Tv-toppen: "Muren" lockade flest tittare

Kattis Ahlström leder frågesportsprogrammet ‘Muren’ som är tillbaka efter uppehållet under VM i ishockey. Arkivbild. Utan publikmagneter som finalerna i “Masked singer” och “Let’s dance” var det i stället frågesportsprogrammet ... Read more »

3-åriga Reuben fick vanliga sjukdomen – tvingades ta ut organet: ”Var hemskt”

Reuben fick streptokocker och tvingades ta ut en del av lungan. Lilla Reuben, 3, drabbades streptokocker. Då tvingades läkarna ta ut en del av hans lunga. – Det var hemskt, ... Read more »

Lasse Holms nya kärlekslycka med frun Kerstin efter 50 år som gifta – nu kommer allt fram

50 år som gifta! Lasse Holm har verkligen anledning att fira tillsammans med hustrun Kerstin. Tillsammans kan de se fram emot guldbröllop i år. – Hon är min klippa och ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự