To mænd varetægtsfængsles efter knivdrab i Herning

To mænd på 21 og 23 år, der er sigtet for drab, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det har en dommer ved et grundlovsforhør ved Retten i Herning onsdag besluttet, oplyser anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet mener, at mændene var involveret i knivdrabet på en 22-årig mand natten til 5. august i Herning ved Dalgasgade nummer 13.

Den 22-årige blev stukket i brystet. Han formåede selv at ringe til politiet, men døde af sine kvæstelser.

Mændene blev onsdag fremstillet, efter at politiet tirsdag fik dem anholdt. De nægter sig skyldige.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, og dermed er kun sigtelsen blevet læst op for offentligheden.

Heri fremgik det, ifølge Herning Folkeblad, at politiet formoder, der i alt var tre personer involveret i drabet.

Anholdelsen af to af dem kom tirsdag kort tid efter, at det lykkedes politiet at fiske det formodede gerningsvåben op af en kloak i Herning. En kniv blev fundet i en kloak i Museumsgade, der ligger tæt på gerningsstedet.

Siden har politifolk efterforsket sagen, som ifølge teorien bunder i et opgør om narkotika.

Det egentlige motiv er dog endnu ikke slået fast, oplyste Tue Nissen, der er leder af sektionen for personfarlig kriminalitet ved Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning, onsdag eftermiddag.

De sigtede har taget forbehold for at kære beslutningen om de fire ugers varetægtsfængsling. Det oplyser anklagemyndigheden.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Regeringen vil bruge fire milliarder på nærhospitaler

© Claus Bech/Scanpix Sundhedsminister Magnus Heunicke har onsdag løftet lidt af sløret for regeringens planer for sundhedsvæsnet. 13-20 nærhospitaler skal placeres rundt om i landet og varetage kontrolbesøg og de ... Read more »

FAKTA: Her er regeringens 13 initiativer

Regeringen har onsdag præsenteret udspillet “Tættere på II – Sundhed, uddannelse og lokal udvikling”. Udspillet indeholder 13 initiativer, der ifølge regeringen skal lukke hullerne i Danmarkskortet. Nedenfor kan du blive ... Read more »

Regeringen ønsker flere uddannelser i mellemstore byer

Regeringen vil give mulighed for op til 18 nye udbud af erhvervsuddannelser, hhx, htx, stx eller hf. Det skal åbne for uddannelser i alle mellemstore byer. Unge over hele landet ... Read more »

Salget i de danske butikker overgår de foregående år

© Signe Goldmann/Scanpix Detailsalget i de første ni måneder af i år overgår de foregående år. (Arkivfoto) Salget i de danske butikker er indtil videre højere i år end i ... Read more »

Toldere fandt knap otte millioner i fryseposer i havn

Det er sjældent mere på sin plads at tale om kolde kontanter, end det er i en sag om millioner af kroner, som Toldstyrelsen fandt midt i oktober. Styrelsen havde ... Read more »

Delstat nægter at lukke uvaccinerede ind til Australian Open

© Timothy A. Clary/AFP Novak Djokovic er ikke vaccineret mod coronavirus, og det ser ud til, at han af den årsag ikke kommer til at spille Australian Open. (Arkivfoto) Forvirringen ... Read more »

Landdistrikterne håber på høje ambitioner i regeringsudspil

Landdistrikternes Fællesråd er positive over for det, man på nuværende tidspunkt ved, om udspillet “Tættere på II”. – Det er et godt udspil, vi har fra regeringen omkring de nye ... Read more »

Nygift dansk stjernepar svæver på en lyserød sky

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Sus Wilkins og Freja Kirk giftede sig i august efter otte års forhold. Parret har været sammen siden sommeren 2013 og mødte i sin tid hinanden ... Read more »

To sene mål af Ehlers sikrer Winnipeg Jets sejr

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers scorede to gange for Winnipeg Jets i de sidste 80 sekunder af kampen mod Anaheim Ducks og sikrede dermed sit hold en sejr på 4-3. ... Read more »

Enke til tidligere sigtet bag færgebrand får nej til erstatning

© Joakim Roos/AFP Røgskyer stod op fra færgen “Scandinavian Star”, da brandfolk i dagene efter dødsbranden i april 1990 forsøgte at slukke ilden. I alt omkom 159 personer om bord. ... Read more »

OVERBLIK: Det ved vi om udspillet Tættere på II

Klokken 08:30 vil regeringen ved indenrigsminister Kaare Dybvad (S), sundhedsminister Magnus Heunicke (S) og børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) præsentere udspillet “Tætter på II”. Udspillet handlet om at bringe ... Read more »

Lastbil er løftet op på kajen efter tur i Limfjorden

© Henning Bagger/Scanpix Chaufføren på lastbilen, der skulle med færgen over Limfjorden til Sundsøre, havde glemt at trække håndbremsen. En lastbil, der tidligt tirsdag morgen rullede i Limfjorden fra en ... Read more »

Medie: 11-årig dreng døde efter smitte med coronavirus

En 11-årig dreng døde sidste tirsdag efter at være blevet testet positiv med coronavirus to dage forinden. Det skriver Nordjyske. Ifølge avisen havde han ikke nogen alvorlige underliggende sygdomme, men ... Read more »

Vold mod lærere i skolen sker oftest om eftermiddagen

© Emil Helms/Scanpix Vold og trusler om vold finder typisk sted om eftermiddagen og i situationer, hvor eleven på den ene eller anden måde kan føle sig presset. Det kan ... Read more »

Uvished presser dansk delegation med 100 dage til OL

© Balazs Czagany/Scanpix De danske ishockeykvinder deltager i en OL-kvalifikation fra 11. til 14. november. I 2021 deltog de første gang ved VM, hvor billedet her er fra. I midten ... Read more »

NHL-profil melder sig klar til OL for Danmark

Det danske ishockeylandshold kan, hvis alt går vel, forvente at få en markant forstærkning til det kommende vinter-OL i Beijing i februar. Således er den danske NHL-målmand Frederik Andersen klar ... Read more »

Hat med Napoleons dna kan gå for millioner i London

© Tyrone Siu/Reuters Måneden op til auktionen har Napoleons hat været udstillet i både Hongkong og Paris. Her ses den i Hongkong. En hat, hvori der for nylig blev fundet ... Read more »

Clintons rådgiver beskylder senator for seksuelt overgreb

© Andrew Harnik/Scanpix Huma Abedin (tv) ses i samtaler med USA’s tidligere førstedame Hillary Clinton. Billedet er fra 2016, da Clinton stillede op til præsidentvalget i USA. Hillary Clintons mangeårige ... Read more »

Senatsudvalg anbefaler at tiltale Bolsonaro for coronahåndtering

© Evaristo Sa/AFP Flere brasilianske senatorer ses her stemme om den belastende rapport om præsidentens coronahåndtering tirsdag. Et udvalg i det brasilianske senat, der har undersøgt præsident Jair Bolsonaros håndtering ... Read more »

Anklager afviser ikke sigtelser i sag om dræbt filmfotograf

Delstatsanklager Mary Carmack-Altwies udelukker ikke at sigte nogen i sagen om den 42-årige filmfotograf Halyna Hutchins, der i en ulykke blev skudt og dræbt på et filmset torsdag i sidste ... Read more »

Anmeldere roser ny bog fra Obama og Springsteen

© Saul Loeb/AFP/Ritzau Scanpix/AFP Bruce Springsteen og Barack Obama har netop udgivet bogen “Renegades: Born in the USA”. I 2016 fik verdensstjernen tildelt Presidential Medal of Freedom – den højeste ... Read more »

Social pris går til krisecenter for børn og unge

Tine Bryld Prisen 2021 er tirsdag aften gået til børne-ungekrisecentret Joannahuset. Prisen er “Danmarks store sociale pris” og med denne følger et beløb på 500.000 kroner og en statue, som ... Read more »

Rapport: Ukraine har advaret atleter om dopingtest i årevis

Ukraines nationale anti-dopingcenter (NADC) har i årevis advaret landets atleter om, hvornår de ville blive testet for doping. Det viser en uafhængig undersøgelse fra Det Internationale Antidopingagentur (Wada), der er ... Read more »

Danske Ingvartsen hamrer Mainz videre i tysk pokalturnering

Danske Marcus Ingvartsen kom ind fra bænken og afgjorde kampen, da Mainz tirsdag aften spillede sig videre i den tyske pokalturnering med en sejr på 3-2 over Arminia Bielefeld. Den ... Read more »

Flere rejser og handel på nettet sender Visas resultat op

© Maxim Zmeyev/Reuters Visa har det seneste år øget sine indtægter med ti procent til 154 milliarder kroner. (Arkivfoto) Den amerikanske betalingsgigant Visa har haft vokseværk det seneste år, hvor ... Read more »

Første container fra væltet lastbil er hevet op af vandet

© Henning Bagger/Scanpix Chaufføren på lastbilen, der skulle med færgen over Limfjorden til Sundsøre, havde glemt at trække håndbremsen. Den første container fra en lastbil, der rullede i Limfjorden tirsdag ... Read more »

FAKTA: Her er de ti mest værdifulde virksomheder i verden

Der er tirsdag aften kommet regnskaber fra flere af de mest værdifulde virksomheder i verden – herunder Microsoft og Google. Her er en oversigt over de mest værdifulde virksomheder i ... Read more »

Milliardregning til forlig giver underskud hos Twitter

© Stephen Lam/Reuters Det seneste år er antallet af personer, der bruger Twitter på daglig basis, steget med 24 millioner til 211 millioner. (Arkivfoto) Twitter har fået flere brugere og ... Read more »

FAKTA: Alphabet er et af verdens største internetfirmaer

Alphabet, der er selskabet bag Google, har tirsdag fremlagt regnskabet for tredje kvartal. Her kan du læse mere om Alphabet, der på 20 år er blevet til et af verdens ... Read more »

Arsenal-indskifter scorer på første boldberøring

© Justin Tallis/AFP Calum Chambers løb direkte fra udskiftningsbænken og ind på banen for at gøre sig selv til matchvinder. 22 sekunder. Så kort tid skulle Arsenals forsvarsspiller Calum Chambers ... Read more »

Smal sejr sender Milan til tops med Kjær som indhopper

© Daniele Mascolo/Reuters Olivier Giroud stod for kampens eneste mål, da AC Milan tog alle tre point mod Torino. Det var ikke overbevisende hele vejen, men med en sejr på ... Read more »

Hjemmearbejde sender Microsofts overskud til himmels

© Swayne B. Hall/Scanpix Microsoft har i det seneste kvartal øget omsætningen med 22 procent til 290 milliarder kroner. (Arkivfoto) Den amerikanske softwarekoncern Microsoft, der leverer alt fra Office-pakker til ... Read more »

Kina om valgplakater ved ambassade: Det er bevidst provokation

© Nikolaj Skydsgaard/Reuters Thomas Rohden fra De Radikale satte søndag ti valgplakater op ved Kinas ambassade i København. Få timer senere var de væk. Den kinesiske ambassade i Danmark tager ... Read more »

Reklameboom sender Googles overskud over 100 milliarder kroner

© Thomas Peter/Reuters Googles ejer, Alphabet, har i tredje kvartal haft et overskud på 121 milliarder kroner. Den amerikanske it-gigant Alphabet, der ejer Google, har haft enorm fremgang det seneste ... Read more »

Syv Venstre-kommuner har hævet skatten trods partiets skattestop

Syv kommuner med Venstre-borgmestre har hævet skatten i den seneste valgperiode, selv om Venstre i Folketinget argumenterer for et skattestop. Det skriver Jyllands-Posten. De syv kommuner er Rudersdal, Kolding, Frederikssund, ... Read more »

WHO: Corona-pandemien er langt fra slut

© Nick Oxford/Reuters Flere steder i verden stiger antallet af smittede og indlagte på hospitalernes coronaafdelinger. (Arkivfoto) Coronakrisen er langt fra slut. Den melding kommer tirsdag fra Verdenssundhedsorganisationen WHO’s krisekomité, ... Read more »

Medie: Regeringen sætter fire milliarder af til nærhospitaler

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Når regeringen med tre ministre i spidsen præsenterer et nyt udspil onsdag, rummer det planer om op mod 20 nærhospitaler og løft af det akutte sundhedsområde. ... Read more »

Lynhattrick sender Aalborg tilbage på vindersporet

© Thomas Sjoerup/Scanpix Martin Højbjerg (tv.) spillede en stor kamp for Aalborg Pirates, da nordjyderne tirsdag slog Sønderjyske i Metal Ligaen. (Arkivfoto) I Metal Ligaens forrige spillerunde måtte guldaspiranterne fra ... Read more »

Regeringen vil have ungdomsuddannelser i flere byer

© Martin Sylvest/Scanpix Regeringen og børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) vil have flere ungdomsuddannelser i byer, der ikke har nogen, eller som ikke kan tilbyde alle uddannelser. (Arkivfoto) Der ... Read more »

Vejle knækker Horsens efter nyt stort pokalcomeback

© Morten Pape/Scanpix AC Horsens i gult havde det ene ben i pokalkvartfinalen, men Vejle (i rødt) fik vendt det hele på hovedet. Superligaklubben Vejle Boldklub er ved at gøre ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic