Tin Hearts fra tidligere Fable-utviklere virker utrolig sjarmerende

tin hearts fra tidligere fable-utviklere virker utrolig sjarmerende

Tin Hearts fra tidligere Fable-utviklere virker utrolig sjarmerende

Fra Rogue Sun, et nytt studio som hovedsakelig består av tidligere ansatte i Fable-studioet Lionhead, kommer spillet Tin Hearts neste år.

Den nyeste traileren for puzzle-eventyrspillet viser frem det sjarmerende grafiske stil og nydelige viktorianske omgivelser.

Selve spillets gameplay kan være litt vanskelig å bli klok på gjennom traileren. Det ser litt ut som et plattformspill, men ifølge spillets Steam-side får du ikke direkte kontroll over de sjarmerende tinnsoldatene, men må i stedet lede dem i riktig retning ved å fjerne diverse hindringer. Kanskje litt som klassikeren Lemmings?

Tin Hearts kommer til Xbox, PlayStation, Nintendo Switch og PC i 2023.

News Related

OTHER NEWS

Sir Jim Ratcliffe forteller hva Glazers krever for Manchester United: – Det er astronomisk!

Manchester United-fansen har ønsket Glazer-familien dit pepperen gror helt siden de overtok kontrollen over klubben i 2005. Så langt har de hatt sine fete fingre i klubbkassa og sugd ut ... Read more »

Halfvarsson vraket fra sprinten på Lillehammer

Calle Halfvarsson er vraket fra sprinten på Lillehammer. Det kommer fram av Det svenske skiforbundets uttak til verdenscuphelgen i Norge. Halfvarsson er bare satt opp til distanserennene på Lillehammer. Derimot ... Read more »

Fylkesnes om lederverv i SV: – Lite sannsynlig at jeg stiller

Torgeir Knag Fylkesnes og Kirsti Bergstø (SV) i den muntlige spørretimen. Begge er nevnt som mulige kandidater til å overta som partileder, men Fylkesnes sier han er skeptisk. Foto: Terje ... Read more »

Her er de tilbake i grotten

Her er de tilbake i grotten ST. HANSHAUGEN (VG) To unge menn er tiltalt etter den mye omtalte «grottefesten» i 2020. Tirsdag dro retten til den aktuelle grotten for å ... Read more »

Prinsesse Kate stjal oppmerksomheten – vekker oppsikt med en helt spesiell detalj

Prinsesse Kate (40) blir automatisk dronning av Storbritannia når hennes mann William, prins av Wales blir konge etter sin far, kong Charles lll. Det var i 2001 at Kate og William ... Read more »

Over 1.500 voldshendelser ved skoler i Bergen

Illustrasjonsfoto fra Rothaugen skole i Bergen. Det er registrert over 1.500 voldshendelser i bergensskolen i år. Foto: Marit Hommedal / NTB Hovedverneombud Jenny Rømo sier de har fått inn mange ... Read more »

Truer med å trekke ut PSG

Siden 1974 har Paris Saint-Germain hatt Parc des Princes som hjemmebane. En lang historie PSG-eierne ikke ønsker å endre på. Likevel er det ikke finspråket PSG-presidenten bruker når han kommer ... Read more »

Grunneiere anker dom om gruvedrift i Engebøfjellet

Nordic Rutile planlegger gruvedrift i Engebøfjellet i Vevring, men Arctic Mineral Resources mener det er de som har rett til å utvinne mineraler fra fjellet. AMR og Nordic Rutile har ... Read more »

Onana ferdig i VM etter trenerkrangel: – Jeg har forsøkt å finne en løsning

Noen timer før mandagens kamp kom det fram at Onana ble holdt ute av oppgjøret av disiplinære årsaker. I etterkant har flere medier rapportert at grunnen var uenigheter med trener ... Read more »

Svensk seier da de norske sprakk

BOM: Tarjei Bø og de norske skiskytterne fikk det ikke til å stemme i verdenscupåpningen. Svensk seier da de norske sprakk – Jeg stusser litt på stående, der står alle ... Read more »

Hyacinth Bucket viser seg offentlig for første gang på flere år – slik ser «Høy på pæra»-stjernen ut i dag

Den britiske humorserien «Høy på pæra», var en av de mest populære på TV på 90-tallet. Der fikk seerne følge den hysteriske middelklassekvinnen Hyacinth Bucket, som gjorde alt for å ... Read more »

Nær 2.000 husstander mistet strømmen i Trondheim

Strømstansen berørte folk i områdene rundt Tyholt og Persaunet, skriver Adresseavisen. Leverandøren Tensio opplyser at det har oppstått en feil det elektriske nettet som har ført til avbrudd i strømforsyningen. ... Read more »

Huitfeldt inviterer Nato-utenriksministrene til Norge

Utenriksminister Anniken Huitfeldt har invitert Natos generalsekretær Jens Stoltenberg til å holde det neste utenriksministermøtet i alliansen i Oslo. Her hilser de på hverandre på utenriksministermøtet i Bucuresti tirsdag. Foto: ... Read more »

PlayStation Plus gir visst bort Mass Effect Legendary Edition, Biomutant og Divine Knockout gratis i desember

PlayStation Plus gir visst bort Mass Effect Legendary Edition, Biomutant og Divine Knockout gratis i desember Dealabs-brukeren billbil-kun har i flere måneder kommet Sony i forkjøpet ved å avsløre hvilke ... Read more »

Twitter slår ikke lenger ned på desinformasjon om korona

Twitter er i gang med å gjenåpne stengte kontoer. Over 11.000 kontoer ble stengt i 2020 for å ha spredd usannheter om korona og vaksine. Foto: San Francisco Chronicle via ... Read more »

NVE gir overtredelsesgebyr til Høylandet kommune

Drikkevannsuttaket fra Aunvatnet kan skje kontinuerlig, men uttaket til settefiskproduksjon skal stanses når vannstanden i Aunvatnet går under fastsatt nivå, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Hensikten er å sikre ... Read more »

Kaizers Orchestra gir bort reklamekampanje

Nå skulle det vise seg at bandet ikke trengte drahjelpen en slik kampanje kan gi. Kaizers Orchestra solgte nemlig ut alle gjenforeningskonsertene sine på få timer, og den planlagte reklamekampanjen ... Read more »

Norsk fotball i kulissene: Imponerte i Eliteserien - flere klubber interessert i U21-landslagsspilleren

Norsk fotball i kulissene: Imponerte i Eliteserien – flere klubber interessert i U21-landslagsspilleren VM-fotballen ruller for fullt, men hos de norske klubbene jobbes det med å posisjonere seg inn mot ... Read more »

Klimaaktivister aksjonerte mot Equinor i Oslo og Trondheim

Konferansegjester ser på når politiet fjerner klimaaktivister som demonstrerer utenfor Equinors høstkonferanse på Det Norske Teatret i Oslo tirsdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Klimaaktivister aksjonerte mot Equinor i ... Read more »

Stortinget vil la kommuner avvikle boligstiftelser

Et flertall på Stortinget går inn for å tillate kommunene å legge ned kommunale boligstiftelser og overta verdiene i stiftelsene. Flertallet, som består av partiene Ap, Sp, Høyre, Frp og ... Read more »

Twitter slår ikke lenger ned på desinformasjon om corona

Twitter er i gang med å gjenåpne stengte kontoer. Over 11.000 kontoer ble stengt i 2020 for å ha spredd usannheter om corona og vaksine. Foto: San Francisco Chronicle via ... Read more »

Siw hadde 13 svulster i hjernen. Nå har familien vunnet kampen for å få medisinen godkjent

LANG KAMP: – Hvorfor skal man la folk gå til grunne når medisinen er der og er tilgjengelig? Hvorfor kunne de ikke godkjenne den i januar, eller i fjor, spør ... Read more »

En elektrifisert transport vil sende kraftforbruket til værs

Miljødepartementet har regnet på hva energiforbruket blir om transporten elektrifiseres. Og det korte svaret er: Skyhøyt. I vår kimet alarmklokkene. Ikke fordi at strømprisene stadig nådde nye rekordhøyder i Sør-Norge, ... Read more »

«Meningen med livet» får en andre sesong

Og allerede før den første sesongen av den svenske dramakomedien har rukket å ha premiere, er det klart at det også kommer en oppfølger. Celie Sparre og Helena av Sandeberg ... Read more »

Avslører detaljer fra Buckingham Palace: Slik er kleskoden

Avslører detaljer fra Buckingham Palace: Slik er kleskoden Buckingham Palace har siden 1837 vært det britiske monarks offisielle resident, og siden den gang har det vært store kongelige navn på ... Read more »

Nok en gigant lukker døra for Ronaldo

Bayern München var linket til Cristiano Ronaldo da Robert Lewandowski trakk seg ut av München med sin ekstreme scoringsteft. CR7 hadde samtidig sendt agent Jorge Mendes på rundreise til de ... Read more »

Lægreid beste norske i Kontiolahti

Lægreid gikk inn til siste skyting i klar ledelse. De tre første skuddene gikk i blinken, men så kom det to bom. Han holdt derimot god fart i sporet og ... Read more »

Lægreid på sjetteplass i verdenscupåpningen: – Mistet fokus

Lægreid gikk inn til siste skyting i klar ledelse. De tre første skuddene gikk i blinken, men så kom det to bom. Han holdt derimot god fart i sporet og ... Read more »

Åpnet forrykende - så skjøt Bø og skiskytterherrene seg bort

MISTET LEDELSEN: Tarjei Bø fikk det ikke til å stemme under siste halvdel av skiskytteråpningen i Finland. Åpnet forrykende – så skjøt Bø og skiskytterherrene seg bort Tarjei Bø startet ... Read more »

Nye store gladbeskjeden for svenske prinsesse Estelle – nå er det endelig bekreftet

Så gøy for Estelle! Nå er den store nyheten bekreftet for sommeren. Svenske prinsesse Estelle er en skikkelig sport- og kulturprinsesse. Mange ganger har kronprinsesse Victoria og prins Daniels eldste ... Read more »

VM-sjef skapte overskrifter. Nå kommer en ny forklaring

ENDRER: Hassan Al-Thawadi kommer med en ny forklaring på sine dødstall uttalelser. VM-sjef skapte overskrifter. Nå kommer en ny forklaring I et intervju med Piers Morgan fortalte VM-sjefen i Qatar, ... Read more »

Kvinne redder påkjørt hund – snart viser skapningen seg å være noe helt annet enn hun trodde

Gode ​​intensjoner kan noen ganger føre til store overraskelser. De aller fleste dyreelskere er opptatt av å prøve å hjelpe så godt de kan dersom et dyr skulle komme til ... Read more »

Det neste døgnet blir av de dyreste under strømkrisen

DYRT: Høy strømpris og lav strømstøtte blir realiteten det neste drøye døgnet. Det neste døgnet blir av de dyreste under strømkrisen November begynte med unormalt billig strøm, og ender med ... Read more »

Black week: Nedgang i butikksalget

Tross nedgangen totalt, mener Kjetil Bøe, leder for betalingssystemet Bankaxept, likevel at butikkhandelen holdt seg på et høyt nivå. – At vi ikke fikk noen omsetningsrekord i butikkene i år, har ... Read more »

8 herlige julebilder av kongefamilien vår – nummer 3 får alle til å smile bredt

Søndag markerte mange at det er første søndag i advent. Det betyr bare en ting, og det er at julen nærmer seg med stormskritt. Flere steder i landet har fått ... Read more »

Extinction Rebellion-medlem fikk bot og betinget fengsel

Kvinnen var blant aksjonistene på Sjursøya i Oslo 4. april i år. Illustrasjonsfoto. I tillegg til den betingede dommen må hun betale 20.000 i bot. Hun ble dømt for ordensforstyrrelse ... Read more »

CNN: Familiene til iranske VM-spillere trues

Familiene til de iranske spillerne i VM skal ha blitt truet med fengsel og tortur om ikke spillerne «oppfører seg» mot USA senere tirsdag. Foto: Frank Augstein / AP / ... Read more »

Nesselquist klar for trenerjobb på Island

Ole Martin Nesselquist er klar for den islandske toppklubben KR Reykjavik. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Nesselquist klar for trenerjobb på Island Det melder Moss Avis. Nesselquist tar over ... Read more »

Klimaaktivister innbrakt under Equinor-arrangement i Oslo

Konferansegjester ser på når politiet fjerner klimaaktivister som demonstrerer utenfor Equinors høstkonferanse på Det Norske Teatret i Oslo tirsdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Klimaaktivister innbrakt under Equinor-arrangement i ... Read more »

Vinn 1000 euro i vår juleturnering i CS:GO

Vinn 1000 euro i vår juleturnering i CS:GO Den 17. desember arrangerer Gamereactor en 2v2 endagsturnering med €1000 i premie til vinnerlaget. Vårt nordiske arrangement gir deg og en partner ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network