Timbuktu åker på sommarturné

timbuktu åker på sommarturné

Timbuktu uppträder under Lollapaloozafestivalen 2022. Arkivbild.

Timbuktu, alias Jason Diakité, åker ut på sommarturné med start under Järvaveckan i Tensta den 31 maj och med turnéavslutning i Langesund i Norge den 5 augusti.

Den här gången går Timbuktu tillbaka till sina hiphop-rötter och tar med sig vännerna Julimar Santos, Esther Kirabo och DJ Large.

Jason Diakité debuterade som artist under namnet Timbuktu 1996. Han har haft hits som “Alla vill till himlen”, “Det löser sig” och “The botten is nådd” och även jobbat som programledare i radio och tv samt givit ut flera böcker.

News Related

OTHER NEWS

Svenska löner mindre värda

Reallönerna gröps ur allt mer. Arkivbild. I mars ökade genomsnittslönen med 2,9 procent jämfört med samma månad året innan, enligt siffror från Medlingsinstitutet. Reallönen minskade samtidigt med 5,1 procent på ... Read more »

FI: Sårbarheter blottas i räntelyftet

Finansinspektionens generaldirektör Daniel Barr presenterar ny stabilitetsrapport. Arkivbild Finansinspektionen (FI) varnar för att högre räntor och lägre risktagande för med sig en ekonomisk miljö där sårbarheter i det finansiella systemet ... Read more »

Svensk BNP ökade mer än väntat i första kvartalet

Svensk BNP ökade mer än väntat i första kvartalet Sveriges BNP ökade med 0,6 procent under det första kvartalet, jämfört med med föregående kvartal. Ekonomin växte därmed mer än de ... Read more »

Martin Scorsese vill göra film om Jesus

Martin Scorsese vill göra film om Jesus Det hör knappast till vanligheten att få audiens hos påven, men heter man Martin Scorsese och råkar vara en av världens mest bejublade ... Read more »

Analyser: Vet aldrig med Erdogan – kan svänga tvärt

Analyser: Vet aldrig med Erdogan – kan svänga tvärt President Erdogans valseger är en bekräftelse på att en majoritet står bakom den auktoritära väg han slagit in på – men ... Read more »

Nya nattliga attacker mot Kiev

Räddningstjänsten i Kiev släcker en brand som brutit ut i ett fordon under nattens ryska attack mot huvudstaden. Ryssland inledde tidigt på tisdagsmorgonen nya attacker mot Ukrainas huvudstad Kiev. Enligt ... Read more »

Han ger "Diablos" magiker en röst

Han har haft roller i filmer som “The Batman” och “Spectre” och tv-serier som HBO:s “Avenue 5”. Men det är röstjobben i spel som Joseph Balderrama föredrar. Det är verkligen ... Read more »

Milosevic: Supporterkulturen vi har är fantastisk

Milosevic: Supporterkulturen vi har är fantastisk AIK:s lagkapten Alexander Milosevic är tydlig med två saker: Han älskar svenska fotbollssupportrar – men inte skandalscenerna i derbyt mot Djurgården. – Det var ... Read more »

Skogsstyrelsen: 450 miljoner krävs för fjällnära skogar

Skogsstyrelsen: 450 miljoner krävs för fjällnära skogar För att skydda de svenska fjällnära skogarna behövs det 450 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från Skogsstyrelsen. Och det redan i år. När ... Read more »

Uppgifter: Thorengruppen har manual inför granskning

Uppgifter: Thorengruppen har manual inför granskning Skolkoncernen Thorengruppen har tagit fram en manual för hur personal ska agera när de får besök av Skolinspektionen, enligt uppgifter till SVT Nyheter. SVT ... Read more »

Förslag att datajättar ska lagra åt polisen

En utredare föreslår att datajättar som Apple, Facebook och Google ska bli skyldiga att lagra data om meddelanden i appar. Arkivbild. Polisen ska kunna kräva att datajättarna lagrar meddelanden i ... Read more »

Karlsson om krossen: ”Vi körde på och satte några till”

Karlsson om krossen: ”Vi körde på och satte några till” Svenske William Karlsson stod i centrum när Vegas Golden Knights blev finalklara i natt, efter att ha krossat Dallas med ... Read more »

Mc-förare till sjukhus efter krock

En trafikolycka mellan en mc-förare och en personbil inträffade i Göteborg på tisdagsmorgonen. Arkivbild. En personbil och en motorcykel har krockat på E20 vid Torpamotet i Göteborg, skriver polisen på ... Read more »

Barn allvarligt skadat efter fall från lägenhet

Barn allvarligt skadat efter fall från lägenhet Ett barn under fem år har fallit från en lägenhet i Eskilstuna, skriver polisen på sin hemsida. – Vi vet inte vad som ... Read more »

Nato – givet ämne vid toppmöte i Luleå

USA:s utrikesminister Antony Blinken kommer att vara på plats i Luleå. Arkivbild. Utvecklingen av 6G-nät och AI, är heta frågor vid mötet i Luleå mellan EU och USA. Men för ... Read more »

Rykte: Deviations Playstation-spel är helt nedlagt

Rykte: Deviations Playstation-spel är helt nedlagt Sony har inte bara köpt ett gäng studios för att uppfylla sin ambitiösa plan att lansera tolv live service-titlar innan april 2026, de har ... Read more »

Resebyrå: Bara en av tio redo att skippa solsemestern

Resebyrå: Bara en av tio redo att skippa solsemestern Sommarsemestern kommer att bli dyr för den som inte vill göra avkall på Europas sol. Och enligt resebyrån Ticket är det ... Read more »

Moskvas borgmästare: Flera byggnader skadade i attack

Flera byggnader har skadats i ett drönarangrepp mot Moskva, uppger stadens borgmästare enligt Reuters. Enligt uttalandet ska attacken bara ha lett till mindre skador på byggnader. Relaterade länkar: Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự