Tidligere F1-stjerne peger på kører: Han er bedre end Verstappen

tidligere f1-stjerne peger på kører: han er bedre end verstappen

Tidligere F1-stjerne peger på kører: Han er bedre end Verstappen

Max Verstappen har været dominerende i denne sæson. Det kan man ikke bestride, da han har vundet 19 løb i denne sæson. Det er en forbedring af sin egen rekord fra sidste år, hvor han vandt 15 løb.

Alligevel er den tidligere Formel 1-kører Martin Brundle af den opfattelse, at en anden kører i feltet faktisk er hurtigere. Her peger han på Charles Leclerc, som har sikret sig flere pole-positions i denne sæson.

Læs også

“Jeg synes, det er meget smertefuldt for Charles. Han er uden tvivl den hurtigste kører i Formel 1 i øjeblikket,” siger han ifølge F1 Oversteer.

“Man kan skændes om det i lang tid. Team Verstappen vil skændes og Team Hamilton vil skændes om det, men Leclerc har en høj fart.”

“Jeg tror, at en stor del af, at han ikke vinder fra pole-position er forårsaget af, at der har været en Red Bull kørt af Max Verstappen, som har ødelagt hans dag.”

“Jeg tror også, at Ferrari nogle gange træder på deres egen hale. Bilen har svigtet ham. Af og til presser han bilen for meget og mister den. Men jeg tror, at når de giver ham lidt mere greb, vil han være der.”

Leclerc har tidligere været spået som fremtidig verdensmester, men hidtil er det ikke blevet til et mesterskab. Det skyldes i høj grad, at han har haft svært ved at konkurrere med Verstappen.

Desuden har der også været flere tilfælde i denne og forrige sæson, hvor han har fået løbet ødelagt af Ferraris strategi eller problemer i pitlane.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World