The Marvels slår desværre endnu en negativ MCU-rekord

the marvels slår desværre endnu en negativ mcu-rekord

The Marvels slår desværre endnu en negativ MCU-rekord

Selvom at The Marvels faktisk høstede overraskende flotte anmeldelser, så stod det klart fra starten af, at Marvels ærgerlige nedadgående spiral i biograferne ville fortsætte. Filmen hev den laveste omsætning ind tværs over åbningsweekenden, og den har nu slået en anden negativ MCU-rekord.

Som ScreenRant kan rapportere, så er dette den MCU-film der hurtigst er faldt ud af top fem på det amerikanske biografmarked. Tidligere blev den rekord hold af The Incredible Hulk efterfulgt af Ant-Man and the Wasp og Captain America: The First Avenger, der alle var fire uger om samme resultat. Det tog The Marvels tre uger.

I skrivende stund har den hevet lige knapt $200 millioner ind, men det er mod et produktionsbudget på godt og vel $285 millioner, og ikke bare det, det er foruden markesføring som nok vil sætte noget til.

Hvad synes du om filmen?

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World