Temptations Antonio ontvangt heftige boodschap van Cleo

De Temptation Island-aflevering van vorige week eindigde met een behoorlijke cliffhanger. We zagen hoe Antonio werd opgeschrikt door een spontaan bezoekje van Kaj, die speciale beelden voor hem had. In de nieuwste aflevering kijken we mee hoe hoe Antonio een heftige boodschap van zijn vriendin Cleo krijgt.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Gezellige avond

Nadat Temptations Linde en Jan Sietse er beiden voor kozen om naar de Swing of Love te gaan, maakten Antonio en Cleo hun intrede in de villa. Vooral Antonio leek het heel erg naar zijn zin te hebben tussen de vrijgezelle dames. Op de eerste avond vloeiden de drankjes rijkelijk en liet hij zich lekker gaan. Zo danste hij iets te close met Nena en wilde hij Fleur verleiden om samen met hem een bezoekje te brengen aan het toilet.

Toen Cleo deze beelden te zien kreeg tijdens haar eerste kampvuur, was ze meteen in shock. Het deed haar ontzettend veel verdriet om te zien wat Antonio achter haar rug om deed met andere meiden. In de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave liet ze dan ook al doorschemeren dat ze een punt wilde zetten achter haar relatie met Antonio. Dit wilde ze hem tijdens het laatste kampvuur vertellen.

Door haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave ligt het privéleven van Annebel in één klap onder een vergrootglas. Haar Instagram-volgers willen alles van haar weten, waaronder of ze graag kinderen zou willen én natuurlijk of ze verloofd is. In een openhartige Q&A geeft Annebel hier duidelijkheid over. Wedding bells Als we dit seizoen in één […]

temptations antonio ontvangt heftige boodschap van cleo
© Sandy de Vries Annebel Bekijk ook

Temptations Annebel doet boekje open over kinderwens

x

Pijnlijk

Ondertussen was in de mannenvilla te zien hoe Antonio zijn leven juist wilde verbeteren. Na het eerste, (iets te) gezellige avondje, wist hij het zeker: Cleo is de ware voor hem. Hij was dan ook van plan om meer zijn best te doen voor haar. Die kans krijgt hij echter niet, want in de nieuwste aflevering van Temptation is te zien hoe hij een pijnlijke boodschap krijgt van zijn vriendin…

Op de beelden ziet hij hoe Cleo op date is met Daniël, die haar vraagt hoe zij nu in haar relatie staat. “Het is een moeilijke tijd, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik laat gewoon niet met me spelen, en dit is echt spelen met mij. En dat vind ik niet normaal”, vertelt zij. Vervolgens hakt zij een belangrijke knoop door. “Voor mij is het gewoon klaar en dat wil ik hem graag in het echt gaan vertellen, als ik hem straks zie (…) Laat hem maar lekker ‘lang leve de lol’ vieren, ik kies lekker voor mezelf. Ik ga hem ook gewoon vertellen dat hij mij niet verdient, dus onze wegen gaan gewoon scheiden.”

Harde klap

Cleo’s woorden komen duidelijk hard aan bij Antonio. “Jij verdient mij niet”, zegt hij geëmotioneerd. Hij had de beelden absoluut niet aan zien komen. “Ik weet niet wat ze heeft gezien. Misschien de eerste avond, mijn dronken bui. Maar ik heb me de tweede en derde dag wel echt ingehouden. Dat zij dit nou zo doet, moet zij lekker zelf weten.” Antonio vindt het niet eerlijk dat Cleo er op deze manier een punt achter heeft gezet. “Ik vind het onzin”, zegt hij tot slot.

Lang lijkt Antonio er echter niet mee te zitten, want al snel komen de shotjes tevoorschijn en duikt hij de zee in met Fleur. O my…

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: Tom Cornelissen

News Related

OTHER NEWS

KLM lost op laatste werkdag topman Elbers laatste deel coronalening af

Op de laatste dag van Pieter Elbers als president-directeur van KLM, maakt de maatschappij bekend dat het restant van de lening om de coronacrisis te doorstaan, wordt terugbetaald. het gaat om 227 miljoen euro, van de Nederlandse staat en een bankenconsortium. Read more »

Disfunctionele Landelijk Eenheid wordt opgesplitst, deel politietop moet weg

Het kabinet gaat ingrijpen in de hoop een einde te maken aan de langlopende problemen bij de Landelijke Eenheid (LE) van de politie. De Landelijke Eenheid wordt opgesplitst in twee eenheden, naar advies van de veelbesproken commissie-Schneiders. Een deel van de politietop zal moeten opstappen: de commissie noemt het "het onvermijdelijk dat er leidinggevenden zijn die niet meewillen of meekunnen in de cultuuromslag". Read more »

Na huiszoekingen ook hotel Bahrain Victorious vlak voor Tour-start doorzocht

Het hotel waar de ploeg van Bahrain Victorious verblijft in aanloop naar de start van de Tour de France is donderdagochtend doorzocht door de Deense politie. De grootste wielerkoers ter wereld begint vrijdag in Kopenhagen. Read more »

Mercedes verdedigt Hamilton: 'Daar heeft Hamilton wat pech mee gehad'

© Aangeboden door GPblog NL Andrew Shovlin geeft toe dat Lewis Hamilton wat pech heeft gehad in de beginfase van het Formule 1-seizoen van 2022. Volgens de Trackside Engineer van ... Read more »

Mexicaanse journalist doodgeschoten, negende moord op mediawerker dit jaar

Een Mexicaanse journalist is woensdag gedood toen hij zijn huis verliet. Dat heeft zijn werkgever, de lokale krant Expreso, bekendgemaakt. De dood van Antonio de la Cruz volgt op die van zeker acht andere mediawerkers die dit jaar in Mexico zijn vermoord vanwege hun journalistieke werk, zegt de mensenrechtenorganisatie Article 19. Read more »

Damrak zet daling voort door aanhoudende recessievrees

© ANP Damrak zet daling voort door aanhoudende recessievrees AMSTERDAM (ANP) – De Amsterdamse aandelenbeurs koerst donderdag af op een lager begin. Beleggers blijven voorzichtig door de aanhoudende vrees voor ... Read more »

Amerikaanse verkoop van nieuwe wagens duikt onder 15 miljoen exemplaren

© Aangeboden door Business AM Er zullen dit jaar in de Verenigde Staten ongeveer 14,4 miljoen nieuwe personenwagens worden verkocht. Dat cijfer ligt beduidend lager dan bij de aanvang van ... Read more »

Achtergebleven koffers zijn volgende wereldwijde probleem op vliegvelden

Na lange rijen passagiers die wachten om door de beveiligingscontroles te komen, staan er nu overal ter wereld stapels koffers in aankomsthallen op vliegvelden, ook op Schiphol. Luchthavens en maatschappijen worstelen door de personeelstekorten met de sterke aanwas van het aantal mensen dat wil reizen. Read more »

Duitse energiesector wil meer land voor bouw windmolens

© ANP Duitse energiesector wil meer land voor bouw windmolens BERLIJN (ANP/RTR) – Er is veel meer land nodig voor de bouw van windmolens in Duitsland om zo de afhankelijkheid ... Read more »

Chinese beurs stijgt door herstel industriesector na lockdowns

© ANP Chinese beurs stijgt door herstel industriesector na lockdowns SHANGHAI (ANP) – De aandelenbeurs in Shanghai was donderdag een positieve uitschieter in een lagere regio. Beleggers trokken zich op ... Read more »

Minister: zzp'er moet adres kunnen verbergen in KvK-register

© Aangeboden door RTL Nieuws Eenmanszaken, waaronder zzp’ers, kunnen binnenkort hun vestigingsadres laten verbergen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Dat moet bedreigende situaties voorkomen. Daarvoor heeft minister ... Read more »

Deze film stoot Tom Cruise snel van zijn troon

© Aangeboden door Filmtotaal De afgelopen vijf weekenden wist de succesvolle vervolgfilm Top Gun: Maverick vriend en vijand te verrassen. Er werd tot op heden namelijk een indrukwekkende $1,0 miljard ... Read more »

Duizenden jongeren in Nederland worden gedwongen tot criminaliteit

Duizenden kinderen en jongeren in Nederland belandden jaarlijks in de criminaliteit, vermoeden onderzoekers van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM). In een donderdag gepubliceerd rapport schrijven zij dat in de afgelopen twee jaar in dertien onderzochte steden ruim 2.500 jonge slachtoffers gedwongen zijn strafbare feiten te plegen. Dat aantal staat in schril contrast met de 68 gevallen die landelijk bekend waren. Read more »

'Nazaten tot slaaf gemaakten moeten herstelbetalingen krijgen'

Deze hele week staat NU.nl in het teken van racisme. Van maandag tot en met vrijdag kun je elke dag inzichtelijke verhalen lezen, vragen stellen aan relevante deskundigen en discussiëren over toepasselijke stellingen. Vandaag hebben we het over de volgende stelling: Nederland moet actief herstelbetalingen doen aan de nazaten van tot slaaf gemaakten in Nederlandse gebieden. Read more »

Deze oorlogsfilm trekt de aandacht op Netflix

© Aangeboden door Filmtotaal Sinds afgelopen zaterdag vind je op de streamer Netflix de goed ontvangen documentaire The Long Road to War uit het jaar 2018. Niet vaak weten dit ... Read more »

'Nederland moet herstelbetalingen doen aan nazaten tot slaaf gemaakten'

Deze hele week staat NU.nl in het teken van racisme. Van maandag tot en met vrijdag kun je elke dag inzichtelijke verhalen lezen, vragen stellen aan relevante deskundigen en discussiëren over toepasselijke stellingen. Vandaag hebben we het over de volgende stelling: Nederland moet actief herstelbetalingen doen aan de nazaten van tot slaaf gemaakten in Nederlandse gebieden. Read more »

CPB acht kans groot dat inflatie komende jaren naar 2 procent daalt

De inflatie in ons land is momenteel zeer hoog, maar op de middellange termijn is de kans groot dat die rond de 2 procent uitkomt. Daar is wel geloofwaardig beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) voor nodig, meldt het Centraal Planbureau (CPB) donderdag. Read more »

Tom Hiddleston en Zawe Ashton verwachten eerste kindje

Acteur Tom Hiddleston en actrice Zawe Ashton worden ouders. Ashton kondigde haar zwangerschap aan tijdens een evenement rondom haar nieuwe film Mr. Malcom's List, meldt Vogue. Read more »

West Ham zou 45 miljoen euro overhebben voor Danjuma

Transferupdates Read more »

Video | Jonas Vingegaard emotioneel als hij wordt toegezongen bij ploegenpresentatie Tour

© André van den Ende Video | Jonas Vingegaard emotioneel als hij wordt toegezongen bij ploegenpresentatie Tour Als een grote ronde in je eigen land start, is dat extra speciaal. ... Read more »

CPB ziet inflatie komende jaren dalen, wel ruimte voor meer loon

© ANP CPB ziet inflatie komende jaren dalen, wel ruimte voor meer loon DEN HAAG (ANP) – Hoewel de inflatie momenteel heel hoog is, is er een grote kans dat ... Read more »

Shell en BP betalen reiskosten personeel na abortusuitspraak VS

© ANP Shell en BP betalen reiskosten personeel na abortusuitspraak VS HOUSTON (ANP/BLOOMBERG) – Olie- en gasconcerns Shell en BP gaan medewerkers in de Verenigde Staten helpen met de reiskosten ... Read more »

Maaltijddienst Apetito getroffen door cyberaanval

Maaltijddienst Apetito is afgelopen zaterdag getroffen door een ransomwareaanval. Hierdoor heeft de dienst niet tot nauwelijks toegang tot de computersystemen, schrijft Apetito. Read more »

Afzetprijzen Nederlandse industrie opnieuw hard gestegen in mei

© ANP Afzetprijzen Nederlandse industrie opnieuw hard gestegen in mei DEN HAAG (ANP) – De prijzen die industriële bedrijven voor hun goederen vragen zijn in mei opnieuw hard gestegen door ... Read more »

Juventus-directeur spreekt zich uit over situatie De Ligt

Juventus-directeur Maurizio Arrivabene heeft zich uitgesproken over de toekomst van Matthijs de Ligt. Als de Oranje-international wil vertrekken uit Turijn, houdt hij hem niet tegen. De toekomst van De Ligt ... Read more »

Amnesty: bombardement theater Marioepol was oorlogsmisdaad

© Copyright ANP 2022 Amnesty: bombardement theater Marioepol was oorlogsmisdaad LONDEN (ANP) – De Russische luchtmacht heeft in maart van dit jaar het theater van de Oekraïense stad Marioepol gericht ... Read more »

Belastingontwijking via Nederland flink afgenomen

De belastingontwijking via 'doorsluisland' Nederland is door nieuwe regels flink afgenomen, meldt het ministerie van Financiën. Maar de doorstroom van miljarden naar belastingparadijzen blijft groot, en er zijn nog te veel brievenbusfirma's. Read more »

Waterbuffels moeten de Nederlandse natuur helpen

In de Diemerscheg tussen Muiden en Diemen helpen elf Aziatische waterbuffels bij de aanleg van nieuwe natuur. Het is wel even wennen, voor mens en dier. 'Ik heb geleerd me als een vos door het landschap te verplaatsen.' Read more »

Arts herstelde zijn reuk na corona met reuktraining

Coronapatiënten die na vier weken nog steeds weinig tot niets ruiken, wordt voortaan reuktraining aanbevolen. Zij kunnen met geurflesjes aan de slag. kno-arts Mark Friebel van het Albert Schweitzer Ziekenhuis is er blij mee. Zelf trainde hij zijn reukorgaan na een COVID-19-besmetting ook en kan hij inmiddels bijna alles weer goed ruiken. Read more »

Amsterdams studentencorps gaat veiliger ontgroenen

Het ging helemaal mis tijdens de kennismakingstijd bij het Amsterdamse studentencorps afgelopen september, en dat was niet voor het eerst. De vereniging wil nu voor eens en voor al misstanden uitbannen. Read more »

Ajacied Ihattaren bedankt 'grote broer' Vanenburg nu hij zich weer prof voelt

Het is aan Gerald Vanenburg te danken dat de voetballoopbaan van Mohamed Ihattaren er nog niet op zit, zegt de twintigjarige spelmaker woensdag in een interview met Ajax TV. Read more »

Acteur Tom Hiddleston wordt vader

© ANP Acteur Tom Hiddleston wordt vader Tom Hiddleston wordt voor de eerste keer vader. Zijn verloofde Zawe Ashton is zwanger, melden Amerikaanse media. De 37-jarige Ashton toonde woensdagavond op ... Read more »

Friends-bedenker maakt excuses voor grotendeels witte cast

© ANP Friends-acteurs Martha Kaufmann (65), een van de bedenkers van de populaire jaren 90 sitcom ‘Friends’, voelt zich schuldig om het feit dat de serie destijds te weinig inclusief ... Read more »

Ook aangepaste CO2-slogan Shell volgens Reclame Code Commissie misleidend

Shell misleidt nog steeds consumenten over de mogelijkheid om de broeikasgassen die hun auto's uitstoten te compenseren, oordeelt de Reclame Code Commissie (RCC). Het olie- en gasbedrijf kan de slogan "Maak het verschil. Compenseer CO2-uitstoot" niet waarmaken, vindt de commissie. Read more »

Kijkers emotioneel door De Gouden Lichting over onrecht in turnwereld

© VPRO – De Gouden Lichting Renske Endel In ‘De Gouden Lichting’ krijgt de kijker een inkijkje in het verleden en heden van vier oud turnsters die als jonge topsporters ... Read more »

'Tottenham hoopt snel deal te sluiten met noodlijdend Everton'

© ProShots ‘Tottenham hoopt snel deal te sluiten met noodlijdend Everton’ Tottenham Hotspur hoopt de komst van Richarlison nog deze week af te ronden. Daarbij speelt mee dat Everton de ... Read more »

Verstappen en Netflix hebben elkaar gesproken: 'Je zal meer van mij zien'

© Aangeboden door GPblog NL Het is geen geheim dat Max Verstappen geen groot fan is van de Netflix-serie Drive to Survive en daarom in de laatste seizoenen niet meewerkte. ... Read more »

Rapport: duizenden minderjarigen gedwongen tot criminaliteit

© Copyright ANP 2022 Rapport: duizenden minderjarigen gedwongen tot criminaliteit CAPELLE AAN DEN IJSSEL (ANP) – Jaarlijks belanden duizenden kinderen en jongeren in Nederland vermoedelijk in de criminaliteit. Volgens een ... Read more »

PostNL doet geen briefje meer in de bus als bezorger voor een dichte deur staat

Post- en pakketbedrijf PostNL stopt eind deze week met standaard een briefje in de bus doen als de bezorger met een pakketje voor een dichte deur staat. Dat scheelt tijd en geld. In een aantal uitzonderingsgevallen valt nog wel een briefje op de mat, zo laat een woordvoerder van het bedrijf weten. Read more »