Taylor Swifts far har forlatt Australia – etterforskes for vold mot fotograf

Den australske fotografen har anmeldt faren til den amerikanske superstjernen.

Ben McDonald sier han hadde fotografert Taylor Swift på en superyacht i den australske storbyen natt til tirsdag. Han hevder stjernens sikkerhetsvakter holdt en paraply foran ansiktet hans for å hindre ham i å ta flere bilder da hun forlot båten og gikk inn i en ventende bil.

Etter at Swift hadde reist, sier 51-åringen at en mann konfronterte ham og slo ham i ansiktet. Ifølge McDonald var denne mannen Scott Swift, Taylor Swifts 71 år gamle far.

– Jeg ante ikke hvem det var, men så på bildene og så ham holde Taylor i hånden, og at det var faren hennes, sier fotografen.

Bekrefter anmeldelse

– Jeg fikk sjokk. Jeg har aldri opplevd noe lignende i mine 16 år som fotograf, sier McDonald, som ikke hadde behov for helsehjelp etter hendelsen.

Australsk politi bekrefter at de har mottatt en anmeldelse mot en 71 år gammel mann, som påstås å ha overfalt en 51 år gammel mann ved 2.30-tiden natt til tirsdag.

Senere opplyste en talsperson for politiet at Scott Swift har forlatt landet, men at etterforskningen fortsetter.

– Aggressivt

En talsperson for Taylor Swift sier personer opptrådte aggressivt før den påståtte voldshendelsen.

– To personer presset seg aggressivt fram mot Taylor, grep tak i sikkerhetsfolkene og truet med å kaste en kvinnelig ansatt i vannet, sier talspersonen til nyhetsbyrået AFP.

McDonald mener fotografene opptrådte høflig.

Swift forlot Australia i privatfly tirsdag etter å ha opptrådt for til sammen over 600.000 personer på sju stadion-konserter i landet.

Hun er for tiden ute på verdensturneen Eras Tour og reiser denne uken videre til Singapore.

taylor swifts far har forlatt australia – etterforskes for vold mot fotograf

Taylor Swift er ute på det som ligger an til å bli tidendes mest innbringende musikkturné. I Sydney sier en australsk fotograf at superstjernens far slo ham i ansiktet etter at han hadde fotografert henne på en yacht i byen. Arkivfoto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB

(©NTB)

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World