Taylor Swift slår Beatles-rekord i USA

På den siste Billboard-listen er det tre Swift-album blant de ti mest populære albumene i USA akkurat nå. «1989» ligger på sjetteplass, «Lover» på sjuende og «Midnights» på niende.

Det er gått snaut seks og et halvt år siden debutalbumet «Taylor Swift» for første gang kom inn blant de ti beste i november 2016. Siden da har hun altså tilbrakt hele 384 uker i toppsjiktet.

Liverpools Fab Four – John, Paul, George og Ringo i The Beatles – har vært på topp-ti-listen i til sammen 382 uker. Sist det skjedde var i 2022, med en spesialutgave av klassiske «Revolver» – originalutgaven kom i 1966.

taylor swift slår beatles-rekord i usa

Taylor Swift passerte denne uken The Beatles og ble den atrtisten som har vært blant de ti øverste på USAs albumliste i flest uker til sammen. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB

(©NTB)

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World