Tänään tv:ssä: Vuoden 2020 kotimainen elokuva vilisee tuttuja tähtiä – ”Luvassa useampikin yllättävä käänne”

tänään tv:ssä: vuoden 2020 kotimainen elokuva vilisee tuttuja tähtiä – ”luvassa useampikin yllättävä käänne”

Tänään tv:ssä: Vuoden 2020 kotimainen elokuva vilisee tuttuja tähtiä – ”Luvassa useampikin yllättävä käänne”

IMDb-arvosana 7,1.

Vuonna 2020 valmistunut kotimainen elokuva Seurapeli kertoo keski-ikää lähenevistä ystävyksistä, jotka lähtevät viettämään kesäistä viikonloppua idylliselle merenrantahuvilalle.

Tarkoituksena on järjestää yhdelle heistä yllätyssynttärit, mutta asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Pian porukka alkaa käymään läpi pitkän ystävyyden salaisuuksia ja valheita, eikä konflikteilta vältytä. Luvassa on useampikin yllättävä käänne.

Jenni Toivoniemi tunnetaan palkituista lyhytelokuvistaan ja työstään käsikirjoittajana, mutta pitkää elokuvaa hän ei ole aiemmin ohjannut.

Kokemus alalta näkyy, sillä Seurapeli on normaalia valmiimpi esikoispitkä. Se on mielenkiintoinen ihmissuhdemosaiikki, vaikka aivan kaikki käänteet eivät tunnukaan uskottavilta.

Laajaan näyttelijäkaartiin kuuluvat monet kotimaisen elokuvan tähdet, kuten muun muassa Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Iida-Maria Heinonen, Paula Vesala ja Paavo Kinnunen. Mukana on myös ruotsalainen suosikkinäyttelijä Christian Hillborg.

Soundtrackilla soi paitsi klassinen musiikki myös Alphavillen, Kentin ja Alice Cooperin nostalgisia biisejä.

Seurapeli esitetään nyt TV2-kanavalla kahteen otteeseen:

  • Pe 8.12.2023 klo 21.00
  • Ti 19.12.2023 klo 22.40

Elokuva on katsottavissa Areenassa 6.1.2024 saakka. Pistä Seurapeli alta pyörimään.

Katso myös: Seurapeli

News Related

OTHER NEWS

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta IMDb-arvosana 4,9. Timo Linnasalon ohjaama tieteiselokuva Aurinkotuuli valmistui vuonna 1980. Elokuva perustuu Kullervo Kukkasjärven romaaniin. Painovoimatutkija Erik ... Read more »

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »
Top List in the World