Tänään tv:ssä: Onko tämä paras Bond-seikkailu? Ainakin loppu tarjoaa yllätyksen!

tänään tv:ssä: onko tämä paras bond-seikkailu? ainakin loppu tarjoaa yllätyksen!

Tänään tv:ssä: Onko tämä paras Bond-seikkailu? Ainakin loppu tarjoaa yllätyksen!

IMDb-arvosana 007,3.

007 No Time to Die tuli monien viivästysten jälkeen teattereihin syksyllä 2021. Cary Joji Fukunagan (True Detective) ohjaama elokuva on Bond-seikkailujen valioyksilö.

Se on erityinen myös siinä mielessä, että se jää Daniel Craigin viimeiseksi esiintymiseksi salaisen agentin roolissa. Craig voi tämän elokuvan jälkeen ripustaa Walther PPK:n naulaan tyytyväisin mielin.

007 No Time to Die on Bond-elokuvista pisin, mutta siitä ei pidä säikähtää. Alku lähtee hitaasti liikkeelle, mutta tunnelma on intensiivinen. Bond on jättänyt agentin hommat, ja hänellä on rakkaussuhde edellisestä osasta tutun tohtori Swannin (Léa Seydoux) kanssa.

Sitten tapahtuu jotain, mikä saa Bondin palaamaan tositoimiin siitäkin huolimatta, että 007-numero on annettu nuorelle kollegalle (Lashana Lynch).

Juoni etenee päällisin puolin yllätyksettömästi. Rami Malek on superroisto ja terroristiryhmän johtaja, joka haluaa kostaa koko maailmalle, ja hänen päämajansa on valtava betonibunkkeri kaukaisella saarella. Bondin tehtävä vie hänet eksoottisiin maisemiin, tällä kertaa muun muassa Kuubaan ja Norjaan.

Monet tutut näyttelijät toistavat roolinsa. Ralph Fiennes on Bondin yrmy esimies M, Naomie Harris uskollinen Moneypenny ja Ben Whishaw nörttimäinen Q. Edellisen osan konna Ernst Stavro Blofield (Christoph Waltz) näyttäytyy myös.

Jos kaikki menee perinteisen kaavan mukaan, tarjoaako 007 No Time to Die mitään uutta?

Kyllä tarjoaa, ja paljon enemmän kuin voisi odottaa.

Käsikirjoitukseen on upotettu mehukkaita yllätyskäänteitä, ja viimeinen puolituntinen on dramaattisinta, mitä Bond-elokuvissa on koskaan nähty, eikä tämä ole liioittelua.

007 No Time to Die esitetään nyt Nelosella seuraavasti:

  • Ma 4.12.2023 klo 21.00
  • Pe 8.12.2023 klo 22.15

Elokuvan voi katsoa myös Prime Videosta. Alla traileri.

Katso myös: 007 No Time to Die

Katso myös: 007 Spectre

News Related

OTHER NEWS

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta IMDb-arvosana 4,9. Timo Linnasalon ohjaama tieteiselokuva Aurinkotuuli valmistui vuonna 1980. Elokuva perustuu Kullervo Kukkasjärven romaaniin. Painovoimatutkija Erik ... Read more »

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »
Top List in the World