Taffel har lanceret to nye smagsvarianter til snack-aften: Brunet smør & Chili og Havsalt & Osteknas

taffel har lanceret to nye smagsvarianter til snack-aften: brunet smør & chili og havsalt & osteknas

Taffel er klar til at tage din snackoplevelse til næste niveau med deres to nye, spændende chips-varianter: Havsalt & Osteknas samt Brunet Smør & Chili.

Først og fremmest, lad os dykke ned i Havsalt & Osteknas. Denne variant er en sublim kombination af den velkendte, sprøde havsaltchips og den forførende smag af modnet osteknas med masser af krystaller. Det er den perfekte blanding af salt og ost til osteelskere! Vi snakker ikke ostereje, men lidt mere raffineret.

Derefter har vi Brunet Smør & Chili, som byder på en luksuriøs smagsoplevelse. Forestil dig at åbne posen og blive mødt af duften af gyldent brunet smør – en smag, der normalt kun findes på gourmetrestauranter. Denne chips-variant kombinerer den nøddeagtige aroma af brunet smør med et friskt pift af chili, der skaber en smagsoplevelse, der er både varmende og indbydende.

Disse nye varianter leveres i poser på 175 gram og kan nydes til en vejledende udsalgspris på blot 27,50 kr.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World