Szent Kelet Vesztett Varázsa: az ElkXrtuk producere fiának Bayer Zsolt közreműködésével készült új sorozatát a közmédia sugározza

szent kelet vesztett varázsa: az elkxrtuk producere fiának bayer zsolt közreműködésével készült új sorozatát a közmédia sugározza

Szent Kelet Vesztett Varázsa: az ElkXrtuk producere fiának Bayer Zsolt közreműködésével készült új sorozatát a közmédia sugározza

Elkészült Kálomista Gábor, az ElkXrtuk című propagandafilm producerének az SZFE-n várhatóan idén nyáron diplomát szerző gyermekének, Kálomista Mártonnak az új tévésorozata, a Szent Kelet Vesztett Varázsa, amelynek jogait az MTVA megszerezte. A sorozat forgatókönyvét Bayer Zsolt készítette.

Az M1 állami hírcsatorna vendége volt Kálomista Márton, akit a Szent Kelet Vesztett Varázsa című új dokumentumfilm-sorozat producereként emlegettek – vette észre a Media1. Kálomista Mártont annak apropóján hívták be a stúdióba, hogy március 3-án a Duna TV képernyőjén lesz látható az új dokusorozat első epizódja.

Az új dokumentumfilm-sorozat Mongólia tájaira viszi el a nézőket és betekintést nyújt a mongol gasztronómiába, kultúrába valamint életmódba, és feltárja a magyar – mongol kultúra és történelem közös szálait is.

Kálomista Márton annak a Kálomista Gábornak a fia, aki például az ElkXrtuk című propagandafilmet is készítette és akinek cége különböző projektekkel kapcsolatban nagyon jelentős közpénzekre vonatkozó szerződéseket kötött az MTVA-val az Orbán-kormány regnálása óta. Kálomista Gábor cége a honvédségnek is filmet készít a sereg népszerűsítésére közpénzen.

Kálomista Gábor fia, Kálomista Márton LinkedIn profilja szerint egyébként várhatóan idén nyáron, 2024 nyarán szerez majd BA-diplomát a Színház-és Filmművészeti Egyetemen, ahol tanulmányait 2019-ben kezdte.

2022 óta Kálomista Márton a TV COM Kft. ügyvezetője is. Ez a cég 2022-ben az Opten adatbázisa szerint 664 millió forint nettó árbevételre tett szert. A kft. fő tevékenysége televízióműsor összeállítása és szolgáltatása.

Bayer Zsoltnak is fontos szerepe van

A Szent Kelet Vesztett Varázsa elkészítésében egyébként nagyon jelentős szerep hárult Bayer Zsoltra, a Fidesz egyik alapítójára, a Magyar Nemzet publicistájára, ő ugyanis forgatókönyvíróként vett részt a munkában. Az operatőr Krulik Marcell volt. Összesen 14 epizód készült Mongóliáról.

Kormányzati jóváhagyással

Kálomista Gábor fia egyébként egy mongol lapnak azt nyilatkozta az új sorozatról, hogy annak ötletét jóváhagyatta a kormánnyal is és arra azonnal rábólintottak, mivel annak tartalma összhangban van a kormány politikájával.

Frissítés 12:13 hírünkben a diplomaszerzés várható időpontjánál pontosítást végeztünk.

 

Borító: Kálomista Márton, Kálomista Gábor producer fia az M1 a Szent Kelet Vesztett Varázsa című új sorozatot népszerűsíti az M1 állami hírcsatornán 2024 februárjában

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World