Susijengin pelaajat hyvässä vireessä ulkomaan parketeilla

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

Susijengin pelaajat hyvässä vireessä ulkomaan parketeilla
© Erkki Hautaviita

Shawn Hopkins ja Aapeli Alanen tehoilivat tupla-tuplat omissa otteluissaan. Espanjassa Elias Valtosen edustaman Manresan voittokulku sai jatkoa ja kovilla pisteille ylsivät myös Murphyn veljekset sekä Edon Maxhuni.

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

Shawn Hopkins sinetöi komean voiton Stjarnanille iskemällä viimeiset naulat kärkijoukkue Keflavikin arkkuun 98-95 (88-88, 39-50) jatkoaikavoitossa. Hopkins oli muutenkin isossa roolissa 17 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplallaan. Lisäksi hän sai tilastoihinsa syötön.

Voitolla Stjarnan nousi kuudenneksi.

Global Tech News Daily

– Ei se kaunista ollut, mutta otetaan se ja vielä kärkijengistä. Tulimme peliin kirvelevän tappion jälkeen ja pelasimme hengettömästi viime pelin. Tähän otteluun tiesimme, että pitää tuoda kaikki panos ja kääntää kurssi 180 astetta siitä mitä pelasimme alkuviikosta, sillä se oli ihan luokaton esitys. Sen me teimme. Treenasimme todella kovaa ja pistimme paljon ylimääräistä työtä ja pidimme positiivisen mielen. Saimme käännettyä viime pelin laahustamisen sykkimiseen tähän peliin. Silloin, kun pelaamme aggressiivisesti ja otamme sen ensimmäisen kontaktin, niin silloin voitamme näitä pelejä. Porukkamme pystyy taistelemaan ihan mestaruudesta, ja tässä sen näimme. Me olemme ihan kärkipään joukkueita.

– En voi sanoa, että pelasimme hyvin tässä pelissä. Kuten sanoin, niin ihan puhtaasti taisteluvoitto. Vaikea matsi kummallakin puolella kenttää, mutta jos me jossain vaiheessa pelasimme hyvin ja fiksusti, niin jatkoajalla. Todella hyvää puolustusta, hyviä levypalloja ja olimme oikeassa paikassa.

Global Tech News Daily

– Sinetöin voiton, otin levypallon, he rikkoivat ja pistin pisteet päälle ja saimme voiton. Tupla-tupla oli siinä mielessä iso asia itselle, että se on ollut henkilökohtaisesti sellainen kompastuskivi, ettei ole aiemmin tullut sellaista aggressiivisuutta ja saanut itsestään irti sitä, että olisin lähtenyt levypalloille, vaikka jokainen koutsi on aina sitä toitottanut. Onneksi täällä Islannissa on löytynyt sellainen eri vaihde. Ehkä se paine luo sen, että pitää olla ulkomailla ammattilaisena ja hienoa, että on löytynyt se yksi vaihde lisää hakea niitä levypalloja ja tupla-tuplia. Kaikkeni teen, että joukkue voittaa, ja jos duunini on ottaa levypalloja, niin sitten niitä otan.

– Tosi hyvät fiilikset, sillä tarvitsimme tämän voiton. Nyt vain seuraavaa peliä kohti. Kaikki nämä ovat aika lailla samanlaisia pelejä ja samalla tavalla pitää jokaiseen peliin mennä, Hopkins mietiskeli ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Ottelutilastot

Espanjan liigassa Valtosen Manresan huippuvire sai jatkoa, kun joukkue nousi 16 pisteen takaa-ajoasemasta 82-79 (36-47)-voittoon Andorran vieraana. Valtonen oli jälleen joukkueensa tukipylväitä 10 pisteen, levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Manresa nousi sarjassa jo toiseksi.

Ottelutilastot

Itävallan liigassa Aapeli Alasen 24 pisteen ja 12 levypallon tupla-tupla eivät riittäneet siivittämään St. Pölteniä voittoon, kun joukkue koki kolmannen peräkkäisen tappionsa hävitessään Klosterneuburg Dukesille 73-80 (43-40). Alanen sai tilastoihinsa myös neljä syöttöä ja riiston.

Ottelutilastot

Aleksi Koskisen johdatti Swans Gmundenin viidenteen peräkkäiseen voittoon Anton Mirolybovin ollessa vielä sairauslomalla, kun Swans voitti Kapfenberg Bullsin 76-66 (34-27). Swans on sarjassa toisena ja Alasen St. Pölten neljäntenä.

Ottelutilastot

Alexander Madsen oli edelleen sivussa VEF Riian kokoonpanosta, kun Latvian mestarin tie Mestarien liigassa tuli päätökseen 79-83 (37-44)-tappiolla ranskalaiselle Dijonille.

Ottelutilastot

Lassi Tuovi nousi Strasbourgin päävalmentajaksi korvatessaan Vincent Collet’n ja nyt hän kohtasi entisen ”oppi-isänsä” ensimmäistä kertaa päävalmentajan roolissa, kun Strasbourg vieraili Boulogne-Levallois Metropolitansin kotisalissa. Collet’n valmentama sarjakärki oli niukasti Strasbourgia vahvempi voittaen 85-80 (44-39). Strasbourgin kokoonpanossa nähtiin myös Luukas Vaara, mutta hän ei saanut peliaikaa ottelussa. Strasbourg jatkaa sarjassa kolmantena.

Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolencin Les Sables hävisi kärkijoukkue Angersin vieraana 74-86. Dolenc kunnostautui levypalloissa kahmien niitä käsiinsä yhdeksän ja muuten tilastoiin kirjailtiin kolme pistettä, kaksi syöttöä ja levypallo. Les Sables on kahdeksantena.

Ottelutilastot

Murphyn veljekset olivat vauhdissa Japanin B2-liigassa, kun molemmat merkkauttivat 18 pistettä Fukushima Firebondsin voittaesa Koshigaya Alphasin 104-63 (51-25). Alex sai tililleen myös seitsemän levypalloa ja syötön, kun taas Erikille merkittiin viisi levypalloa, kolme syöttöä ja riisto.

Ottelutilastot

Edon Maxhuni lähenteli tupla-tuplaa 15 syötöllä ja seitsemällä syötöllä, mutta Feyenoord nappasi kotikentällään 82-72 (44-40)-voiton. Maxhuni sai tilastoihinsa myös kaksi riistoa. Tappiosta huolimatta Heroes johtaa Hollannin lohkoa.

Ottelutilastot

Lue myös: Mestarien liigassa hurjat trillerit – Susijengin pelaajien joukkueet etenivät jatkoon

News Related

OTHER NEWS

Prinssi Harry on tennistähti Serena Williamsin luottoystävä – "Hän on aina ratkaisemassa ongelmiani"

Prinssi Harry ja Serena Williams keskustelevat usein mielenterveyteen liittyvistä asioista. Prinssi Harry osallistui tennistähti Serena Williamsin kanssa paneelikeskusteluun, jonka aiheina olivat muun muassa loppuun palaminen, rajojen asettaminen ja menetyksen sekä ... Read more »

Venäjän toiminta huolestuttaa vientiyrityksiä – valtaosa uskoo silti menestykseen tänä vuonna

Keskeisistä vientiyrityksistä yli 70 prosenttia arvioi vientinsä kasvavan kuluvana vuonna, käy ilmi Keskuskauppakamarin kyselystä. Kasvaneet suurvaltajännitteet, pakotteiden uhka ja Venäjän toiminta lähialueilla aiheuttavat kuitenkin vientinäkymiin epävarmuutta. Pahimpina viennin esteinä yritykset ... Read more »

Rio Ferdinand kertoi: Tästä syystä Jadon Sancho ei saa itsestään parasta irti Manchester Unitedissa – ”Jos hän olisi siirtynyt jonnekin muualle..”

© Tiedotekuva Jadon Sancho siirtyi viime kesänä Borussia Dortmundista Manchester Unitediin. Manchester United maksoi Sanchosta noin 85 miljoonaa euroa. Dortmundissa todelliseen tähtiloistoon noussut Sancho on jäänyt pienelle vastuulle Manchester Unitedissa. ... Read more »

FC Honka ja FC Haka aloittivat Liigacupin tasapelillä

© Toimittanut Sport Content Veikkausliigan Liigacup jatkui tiistaina yhdellä ottelulla. FC Honka ja FC Haka päätyivät 1-1 (0-0)-tasapeliin. Hakan oli määrä aloittaa Liigacup jo muutama viikko sitten FC Lahtea vastaan. ... Read more »

Helmarit nimetty huippukovaan harjoitusturnaukseen – läpimurtokautta pelaava maalivahtilupaus ei vieläkään mukana

© Tiedotekuva Naisten A-maajoukkueen päävalmentaja Anna Signeul on nimennyt Suomen joukkueen Ranskassa 16.-22. helmikuuta pelattavaan neljän maan huippukovaan harjoitusturnaukseen. Helmarit kohtaa turnauksessa maailman kärkimaihin lukeutuvat Ranskan, Hollannin ja Brasilian. Iloinen ... Read more »

Naisten jalkapallomaajoukkue Ranskan leirille valittu

© Toimittanut Sport Content Suomen naisten jalkapallomaajoukkue osallistuu Ranskan jalkapalloliiton järjestämään neljän maan turnaukseen, Tournoi de Franceen, 16.-22. helmikuuta. Suomen joukkue leirille on valittu. Helmarit kohtaa turnauksessa Ranskan, Hollannin sekä ... Read more »

Keisala jatkaa Naisleijonien maalilla, Suomi jahtaa avausvoittoa – joukkue pelaa maskit kasvoillaan

© Lehtikuva Suomen maalivahti Anni Keisala. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI Petteri Ikonen Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue tavoittelee tänä iltana Pekingin aikaa avausvoittoaan olympiakaukalossa. Naisleijonat kohtaa Venäjän olympiaurheilijoiden sikermän ja luottaa maalivahti ... Read more »

Lähde: Ottawa Senators kaupittelee kuutta runkopelaajaansa – ”Puhelimet käyvät kuumina”

© Tiedotekuva Ottawa Senators jää odotetusti ulos NHL:n kevään pudotuspeleistä, mikä on tehnyt joukkueesta suositun kohteen vahvistuksia tosipeleihin etsivien joukkueiden keskuudessa. TSN:n Pierre LeBrunin mukaan Senators-pelureista ennen kaikkea hyökkääjät Chris ... Read more »

Joni Mäeltä huima hiihto! Sprintin olympiamitali karkasi loppusuoralla

© Matthias Hangst Joni Mäki sijoittui neljänneksi miesten vapaan sprintissä Pekingin olympialaisissa. Mäki oli mitalitaistelussa mukana loppusuoralle asti, mutta taipui kirikamppailussa Venäjän Aleksandr Terenteville. Eroa pronssimitaliin jäi vain 0,81 sekuntia. ... Read more »

Joni Mäki hiihti hienosti sprintissä neljänneksi!

© Toimittanut Sport Content Joni Mäki eteni hienosti vapaan sprinttikilpailun finaaliin ja sijoittui lopulta neljänneksi. Miesten sprinttikilpailun voitto meni Johannes Hösflot Kläbolle ja naisten Jonna Sundlingille. Mäki selvisi ainoana suomalaishiihtäjänä ... Read more »

Ampumahiihdossa menestystoiveita kantavan Tero Seppälän riski kostautui – "Kello ei tykännyt enää yhtään"

© Lehtikuva Seppälä oli 23:s. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER Tapio Keskitalo Moni saattoi hämmästellä, miksi ampumahiihtäjä Tero Seppälä aloitti Pekingin talviolympialaisten normaalimatkan koko urheilijajoukon suurimmalla lähtönumerolla eli viimeisenä. Maailmancupin tämän ... Read more »

Leijonat hakee historiallista olympiakultaa suosikkina – tässä ovat miesten olympiaturnauksen suurimmat ennakkosuosikit!

© Tiedotekuva Pekingin talviolympialaisten miesten jääkiekkoturnaus alkaa keskiviikkona yhdeksäs helmikuuta. Listaamme tässä artikkelissa olympiaturnauksen suurimmat voittajasuosikit. 3. Kanada NHL-pelaajien puuttuminen kirpaisee kansainvälisissä turnauksissa perinteisesti eniten pohjoisamerikkalaisjoukkueita. Kanada on kuitenkin tällä ... Read more »

TOP 3: Tässä Pekingin olympialaisten parhaat maalivahdit – KHL:n huippuseurojen edustajat valtaavat listan

© Getty Images Pekingin olympialaiset alkavat aivan kohta miesten jääkiekkoturnauksenkin osalta. Sitä ennen on hyvä hieman ennakoida eri osa-alueita turnaukseen lähdettäessä. Tähän artikkeliin listasimme ennakkoon turnauksen parhaimmat maalivahdit. Lista täyttyy ... Read more »

Macron: Sain Vladimir Putinin vakuutettua – "Saavutin tavoitteeni"

© LEHTIKUVA / AFP Ranskan presidentin Emmanuel Macronin mukaan hän sai Venäjän presidentti Vladimir Putinin vakuutettua siitä, että tämä ei kärjistä Ukrainan kriisiä enempää. Macronin mukaan hänen tavoitteensa oli viheltää ... Read more »

Iggy Popille myönnettiin ”musiikin Nobel-palkinto” – ”Tämä on kunnia”

© EPA-EFE / HUGO MARIE / AOP Iggy Popille myönnettiin ”musiikin Nobel-palkinto” – ”Tämä on kunnia” Myös Ensemble Intercontemporainille myönnettiin arvostettu Polar Music Prize. Musiikkialan Nobel-palkinnoksi tarkoitettu, ensimmäistä kertaa vuonna ... Read more »

THL: Suomessa raportoitu lähes 7 500 uutta koronatartuntaa

© Lehtikuva Kahden viime viikon aikana on raportoitu lähes 85 500 tartuntaa. Lehtikuva / Markku Ulander Emmi Tilvis Suomessa on raportoitu 7 472 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ... Read more »

Naisleijonat pelaa Venäjä-ottelun kasvomaskeissa

© MARK CRISTINO Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue pelaa tänään olympiaturnauksen viimeisen alkulohko-ottelunsa Venäjää vastaan kasvomaskeissa. Suomen olympiakomitea tiedottaa asiasta Twitter-tilillään. – Naisleijonat on päättänyt pelata tänään ottelun Venäjän Olympiakomitean joukkuetta vastaan maskit ... Read more »

Tekstiviestin yksityiskohta sai hälytyskellot soimaan – näin nopeasti Jocelyn selvitti, että deittisovelluksen "Myles" olikin huijari

© Jesse33 Kanadalaisnainen paljastaa, mikä sai hänet epäilemään, ettei hänen mahdollinen treffikumppaninsa ollutkaan, kuka väitti olevansa, kertoo Mirror. Kanadan Ontariossa asuva Jocelyn tapasi Bumble-deittisovelluksessa “Mylesin”, jonka kanssa suunnitteli tapaavansa. Onnekseen ... Read more »

Casemiro otti kantaa saamaansa kritiikkiin – avasi tarkasti pelityyliään: ”Pidän intensiteetistä, mutta..”

© Tiedotekuva Casemiro on kuulunut jo vuosien ajan maailman parhaiden puolustavien keskikenttäpelaajien joukkoon. Real Madridia edustava Casemiro tunnetaan muun muassa pallonriistoistaan, taklauksistaan ja pelikäsityksestään. Panenka haastatteli Casemiroa ja kysyi, pitääkö ... Read more »

Naisleijonat kohtaa Venäjän – ottelu pelataan maskit kasvoilla

© Tiedotekuva Naisleijonat pelaa Pekingin olympialaisten viimeisen alkusarjaottelunsa Venäjää vastaan keskiviikkona. Kello 15.10 starttaava ottelu pelataan maskit kasvoilla. Suomen joukkue päätti asiasta keskusteltuaan aiheesta Kansainvälisen Jääkiekkoliiton kanssa sen jälkeen, kun ... Read more »

HIFK-pomolta tyly viesti Sanna Marinille rajoituksista: ”RIITTÄÄ JO!”

© Ilari Savonen Tapahtuma-alan rajoitukset ovat herättäneet paljon keskustelua. Muut Pohjoismaat ovat purkaneet omia rajoituksiaan paljon Suomea nopeammin. Esimerkiksi HIFK saa ottaa halliinsa vain 500 katsojaa. Seuran urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen ... Read more »

Kaksi ohilaukausta pilasivat Tero Seppälän kisan – ladulla loistanut ranskalainen nappasi uransa ensimmäisen olympiakullan

© Clive Rose Ampumahiihdon maailmancupissa hyviä suorituksia pitkin talvea väläytellyt Tero Seppälä sijoittui Pekingin olympialaisten normaalimatkalla 23:nneksi. Seppälä aloitti kilpailun mallikkaasti selvitettyään ensimmäisen makuupaikan puhtaasti. Ensimmäisellä pystypaikalla lipsahti kuitenkin kaksi ... Read more »

Tero Seppälälle pettymys ampumahiihdossa - olympiakulta Ranskaan

© Toimittanut Sport Content Tero Seppälä jäi ampumahiihdon normaalikisassa kauas kärjestä. Seppälä oli parhaana suomalaisena 23. Seppälä aloitti hyvin ampumalla ensimmäiseltä makuupaikalta kaikki laikat alas. Menestysmahdollisuudet murenivat jo kuitenkin ensimmäisellä ... Read more »

IL: Suomalaisurheilijaa ei päästetä kilpailemaan Pekingissä – ”Tämä on yksi isoimmista pettymyksistä koko elämässäni”

© Tiedotekuva Iltalehti kertoo verkkosivuillaan, että mäkihyppääjä Niko Kytösaho ei pääse matkustamaan Pekingin olympialaisiin. Asia selvisi tiistaina aamulla. – Tämä on yksi isoimmista pettymyksistä koko elämässäni, hän kommentoi Iltalehdelle. Kytösaho ... Read more »

Raiskauksesta ja tappouhkauksesta syytetyn ManU-tähden murheet kasvavat - iso sponsori lähti lätkimään

© Toimittanut Sport Content Raiskauksesta ja tappouhkauksesta epäiltynä oleva Manchester Unitedin Mason Greenwoodin huolet kasvavat. Greenwood on menettänyt merkittävän sponsorin. 20-vuotias Greenwoodia epäillään pahoinpitelystä, seksuaalisesta väkivallasta, raiskauksesta ja tappouhkauksista. Hän ... Read more »

NHL-veteraani Sami Vatanen ensi kertaa Kiinassa – "Hauskalta näyttää ulkona se meininki"

© Toimittanut Sport Content Leijonien olympiapuolustaja Sami Vatanen on pelannut NHL:ssä vuosien ajan. Vatanen oli 2014 mukana Sotshin olympialaisissa, ja tällä kaudella hänelle on kertynyt kokemusta Sveitsin pääsarjasta, mutta Kiina ... Read more »

Perjantaina julkaistu zombiseikkailu päätyi Steamin kaikkien aikojen pelatuimpien nimikkeiden joukkoon – onko tässä vuoden suuryllättäjä?

Dying Light 2:lla pyyhkii hyvin. Dying Light 2 Stay Human on kivunnut Steamin kaikkien aikojen pelatuimpien pelien joukkoon. Perjantaina julkaistu zombihurvittelu on kerännyt parhaimmillaan samanaikaisesti linjoille 274 983 pelaajaa. Näillä ... Read more »

Riikka Purra MTV Uutisille Mika Niikon hämmentävästä Ukraina-tviitistä: "Ei tällaista pidä tietenkään vaatia"

© Pekka Sipola/AOP Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Mika Niikko (ps.). Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Mika Niikko tviittasi Ukrainasta hämmennystä herättäen. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra ei kannata lainkaan Niikon tviittaamaa ajatusta. Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, perussuomalaisten ... Read more »

Väitöstutkimus: Ikääntyneen kyynisyydellä ja vihalla yhteys kasvaneeseen muistisairausriskiin

© Lehtikuva Väitös tarkastetaan Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa 18. helmikuuta. Lehtikuva / Martti Kainulainen Emmi Tilvis Ikääntyneen kyynisyydellä ja vihan kokemisella on yhteys jopa 2-3 kertaa suurempaan muistisairauden riskiin. Tämä ... Read more »

Haas-pomo myöntää tallin kilpurin näyttävän erilaiselta ensimmäisessä testissä – ”Näette sitten muutaman viikon päästä”

© Tiedotekuva Ensimmäisenä vuoden 2022 uuden aikakauden kilpurin paljastanut Haas ei tule ajamaan täysin samanlaisella autolla muutaman viikon päässä odottavissa talvitesteissä. Tallipäällikkö Günther Steiner kertoo, että autoa kehitetään jatkuvasti valmiimmaksi ... Read more »

Arka aihe? Aleksandr Bolshunov kuumeni toimittajalle! – ”Uskon, että te ette enää koskaan kysy näitä kysymyksiä”

© Tiedotekuva Aleksandr Bolshunov voitti kovan näytöksen jälkeen 30 kilometrin yhdistelmäkisan sunnuntaina. Venäläiseltä kysyttiin kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa dopingin käytöstä. – Kun tiedetään Venäjän joukkueen taustat, onko suorituksenne saavutettu puhtaasti? Mitä ... Read more »

Et kai ole hankkiutunut eroon cd-kokoelmastasi? Formaatin renessanssia povataan Rockin kuolema -podcastissa

Cd jakaa päätoimittajatrion mielipiteet, mitähän Levykauppa Äxän Jyri Lipponen tuumaa hopeanvärisistä muovikiekoista. Rockin kuolema -podcastin uuden jakson aiheena on cd. Amerikan Yhdysvalloista on kantautunut uutisia, että cd-myynti on kääntynyt maltilliseen ... Read more »

Urheiluvaatejätti Nike purki sponsorisopimuksensa Mason Greenwoodin kanssa

© Tiedotekuva Mason Greenwood siirrettiin sivuun Manchester Unitedin edustusjoukkueen toiminnasta reilu viikko sitten. Nuorta hyökkääjää epäillään raiskauksesta, pahoinpitelystä ja tappouhkauksista. Greenwood pääsi jo pois vankilasta takuita vastaan, mutta ei siitä ... Read more »

Virallista: Belgian A-maajoukkuekonkari lopetti pelaajauransa – muistetaan parhaiten Tottenhamista

© Getty Images Mousa Dembélé on lopettanut pelaajauransa. Belgialaismedia HLN uutisoi Dembélén päätöksestä tiistaiaamuna. Dembélé lopetti uransa 34-vuotiaana. Keskikenttäpelaaja vietti uransa viimeiset kolme vuotta Kiinan pääsarjassa pelaavan Guangzhou Cityn paidassa. ... Read more »

Upeaa! – Kaikki suomalaiset nähdään sprintin välierissä

© Juha Tamminen Kaikki suomalaiset etenivät jatkoon maastohiihdon olympiasprintin karsinnasta. Miesten aika-ajossa Lauri Vuorinen oli 11:s ja Joni Mäki 23:s. Miesten aika-ajon nopein oli Ranskan Lucas Chanavat. ‌‌Jos tweetti ei ... Read more »

Brittein saaret hakevat jalkapallon arvokisoja

© Toimittanut Sport Content Iso-Britannia sekä Irlanti hakevat yhdessä vuoden 2028 jalkapallon EM-lopputurnausta. Alun perin tähtäimessä oli 2030 MM-kilpailut, mutta hakemus vedettiin pois. Englannin, Walesin, Skotlannin, Pohjois-Irlannin ja Irlannin jalkapalloliitot ... Read more »

Suomen maajoukkue yleisurheilun Pohjoismaiden hallimaaotteluun valittu

© Toimittanut Sport Content Suomi osallistuu Pohjoismaiden yleisurheilun hallimaaotteluun. Kilpailut järjestetään Ruotsin Uppsalassa 12.-13.2. Suomen lisäksi hallimaaotteluun osallistuvat Ruotsi, Norja sekä Tanskan ja Islannin yhteisjoukkue. Viime vuonna kisoja ei järjestetty ... Read more »

Volvo Cars investoi miljardi euroa Torslandan tehtaaseen seuraavan sukupolven täyssähköautojen tuotantoa varten

© Megavaluprosessi. Kuva: Volvo Cars. Volvo aikoo seuraavan sukupolven sähköautoillaan tarjota asiakkaille pidempää toimintamatkaa, nopeampaa lataamista ja alhaisempia kustannuksia ja saavuttaa samalla uusia merkkipaaluja turvallisuudessa ja ympäristöystävällisyydessä. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ... Read more »

Teräsyhtiö Outokumpu alkaa maksaa osinkoa: Viime vuosi oli menestys

© Lehtikuva Yhtiön hallitus on ehdottanut, että viime vuodelta maksetaan osinkoa 0,15 euroa osakkeelta. Lehtikuva / Jussi Nukari Viime vuosi oli teräsyhtiö Outokummulle menestys. Yhtiön vuoden viimeisen neljänneksen oikaistu liiketulos ... Read more »

Hyökkääjältä suorat sanat La Ligan huippuvalmentajalle: ”Ei kohdellut minua hyvin ja tunsin itseni ulkopuoliseksi”

© Kuva: Getty Images Darío Poveda siirtyi Atléticosta Getafeen lainalle elokuussa 2020. Hyökkääjä oli kärsinyt puolta vuotta aiemmin vakavan polvivamman ja siirtyi Getafeen ollessaan kuntoutusprosessissa. Poveda jäi José Bordalásin alaisuudessa ... Read more »