Superligatopscorer får rødt kort efter grimt sammenstød

superligatopscorer får rødt kort efter grimt sammenstød

Målmand Martin Fraisl efter det hårde sammenstød.

Superligaens og Silkeborgs topscorer, Alexander Lind, fik kun 30 minutter på banen i mandagens kamp mod FC Midtjylland.

Allerede efter en halv time fik Lind rødt kort efter et voldsomt sammenstød med FCM-keeper Martin Fraisl.

Lind blev sendt afsted på en friløber, og i sin jagt på at komme først på bolden gik han hensynsløst ind i en tackling på Fraisl, der fik Linds knæ i hovedet.

Fraisl lå længe helt stille i græsset, og man frygtede det værste, men efter et par minutter bevægede målmanden sig og var i stand til at klappe ud mod tilskuerne, da han blev båret fra banen.

Ifølge TV3 Sport kunne målmanden selv gå ind i den tilkaldte ambulance.

Lind havde det tydeligvis forfærdeligt med sin gerning. Han ville undskylde over for målmanden, men FCM-spillere sendte ham væk, før han blev præsenteret for det røde kort.

Derefter forlod Lind banen i meget bevæget tilstand.

Efter nogle minutters pause blev kampen genoptaget ved stillingen 1-0 til FCM.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World