Stribevis af caféer og restauranter ramt af indbrud - politi sender hilsen til ejere

stribevis af caféer og restauranter ramt af indbrud - politi sender hilsen til ejere

Stribevis af caféer og restauranter ramt af indbrud – politi sender hilsen til ejere

Den forgangne weekend, 10.-11. februar, har budt på en lang række anmeldelser om indbrud i caféer og restauranter i det centrale Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i en døgnrapport.

Politikredsen har modtaget 24 forskellige anmeldelser om erhvervsindbrud, hvoraf 23 af indbruddene er begået mod forretninger i Aarhus, størstedelen i det centrale Aarhus.

I de fleste af tilfældene er tyvene gået målrettet efter kontanter og andre lettilgængelige værdigenstande. Adgangen til kasseapparaterne er sket ved, at ruden til forretningen er blevet knust, oplyser politiet.

Det har ifølge Østjyllands Politi været nemt for tyvene slippe afsted med pengene. I nogle tilfælde har nøglen angiveligt siddet i låsen, eller døren haft en indvendig vrider, der har været nem at låse op, så snart ruden var blevet knust.

»Vi opfordrer endnu en gang til, at man fjerner synlige værdigenstande efter lukketid eller endda hele kasseapparatet, hvis muligt. Sørg ogsÃ¥ for, at døren ikke kan lÃ¥ses nemt op indefra, hvis ruden bliver knust,« skriver politiet i døgnrapporten.

Østjyllands Politi vil, lyder det, i de kommende dage og nætter have et skærpet fokus på de mange indbrud i det centrale Aarhus. Det vil ske i form af en mere synlig tilstedeværelse og en målrettet indsats mod indbrudstyvene i de mørke nattetimer.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World