Strängnäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

strängnäs: polisen rapporterar om trafikolycka

Envato.com. Bilden är en genrebild.

“Trafikolycka med vilt inblandat, Strängnäs”, skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Södermanland rapporterar detta:

Kl. 10.14. Samtal via SOS om trafikolycka, på Lv 900 Åkers Styckebruk, där älg är inblandad, inkommer till polisen. Personbil som väjt för en älg och kört i diket.

Kl. 10.27. Polis på plats.

Text av

Presstalesperson Insp Marcus Anefur

Publicerad

23 mars 10:37

Läs mer här.

Info om Trafikolycka brott

Strängnäs ligger topp 49 i Sverige i år vad gäller trafikolycka.

Staden med mest antal trafikolyckor hittills i år är Örebro, följt av Norrköping och Göteborg.

Kort fakta om Strängnäs

Strängnäs ligger i Södermanland och har 14803 invånare. Fotografen Lennart Nilsson kommer från Strängnäs.

News Related

OTHER NEWS

Micke Leijnegard växte upp utfattig i kritiserad sekt: "Gud skulle försörja pappa"

Micke Leijnegard växte upp utfattig i kritiserad sekt: “Gud skulle försörja pappa” Micke Leijnegard är en av SVT:s mest folkkära profiler och har varit programledare för Mästarnas mästare och Duellen. ... Read more »

Här är operationerna som Brad Pitt ska ha gjort: "Ovanligt..."

Brad Pitt närmar sig 60-strecket. Men den tvåfaldiga Oscarsvinnaren tycks inte åldras – något som har fascinerat stjärnans fans i flera år. Brad Pitt, 59, fyller hela 60 år i vinter. ... Read more »

STORT GRATTIS: Eva Dahlgren fyller 63 år – intima kärleksknepen med frun efter över 25 år ihop

Eva Dahlgren är den blekta blondinen som sjunger sig rakt in i folkets hjärta. Men bakom scenen har hon haft sin stora kärlek, hustrun Efva Attling, genom livets alla upp ... Read more »

Man i 25-årsåldern har fått truck över benet – ambulans har tillkallats

Google maps, Nässjö “Man skadade sig i samband med arbetsutövning.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Jönköpings län rapporterar detta: 12:59 Polisen larmades till Bäckgatan i Nässjö med anledning ... Read more »

Det finns mer än ett sätt att göra grönt stål

Det finns mer än ett sätt att göra grönt stål Att tillverka fossilfritt stål kan bli ett viktigt steg på vägen mot att klara klimatutmaningarna. Hittills har mycket av fokuset ... Read more »

Bianca Salmings underbara glädjebesked efter stora sorgen – får nu den största äran: ”Jag fick en chock”

Bianca Salming har en tuff tid bakom sig. Nu kommer det stora glädjebeskedet för 24-åringen. Hon får den stora äran som en av årets sommarpratare i P1. Senaste året har ... Read more »

Kristian Luuk bryter tystnaden om kärleken – 7 år efter Carina Berg: ”Ledde till något nytt”

Kristian Luuk, Carina Berg Kristian Luuk och Carina Berg var ett par under åtta år. I en intervju berättar Kristian om den jobbiga tiden efter skilsmässan men hur den ledde ... Read more »

STORT GRATTIS: Kattis Ahlström fyller 57 år – därför fick hon inte ta över efter Skavlan för SVT

Hela Sveriges folkkära journalist och programledare fyller år på fredagen! Enligt en krönikör på Aftonbladet skulle Kattis Ahlström tagit över efter Skavlan, men så blev det inte. Kattis Ahlström har ... Read more »

Ufo-visselblåsare: Intakta föremål har beslagtagits

Ufo-visselblåsare: Intakta föremål har beslagtagits En tidigare underrättelseofficer – som arbetat med ufo-iakttagelser för USA:s försvarsdepartement – har lämnat vidare hemligstämplade uppgifter om utomjordiska fynd till kongressen, skriver flera medier. ... Read more »

Utländska medborgare gripna vid skyddsobjekt

Tre personer har gripits vid ett skyddsobjekt. Skylten på bilden har inget med artikeln att göra. Arkivbild. Tre utländska medborgare har gripits vid ett militärt skyddsobjekt i Strängnäs. Personerna – ... Read more »

AIK vill låna tio miljoner av "Den Svarta Massan" för att rädda säsongen

AIK vill låna tio miljoner av “Den Svarta Massan” för att rädda säsongen För att rädda det allsvenska kontraktet ska AIK värva sig ur krisen. Klubbens drag är då att ... Read more »

Utländska medborgare greps på militärt område

Utländska medborgare greps på militärt område Tre personer har gripits misstänkta för tillträde innanför skyddsobjekt i Strängnäs, skriver polisen på sin hemsida. Polisen larmades efter att Försvarsmakten upptäckt ett fordon ... Read more »

De är svensk hockeys största profiler: Plats 225 till 201

Mats Ulander och Wayne Gretzky 1982. Uppemot 15 000 spelare har spelat i den högsta serien sedan 1922. För Hockesysverige Plus läsare rankar Ronnie Rönnkvist de 500 spelare som gjort ... Read more »

Nu drar den gula dimman in över Sverige: ”Röklukt"

Den täta dimman från skogsbränderna i Kanada har lagt sig över USA:s östkust och är nu på väg mot Skandinavien. På onsdagen nådde luftföroreningarna i New York farliga nivåer och ... Read more »

Elva döda och 30 skadade i moskédåd i Afghanistan

Minst elva personer har dödats och över 30 skadats i en moskéexplosion i norra Afghanistan, rapporterar Reuters. Det skedde i staden Faizabad under en begravning för talibanernas guvernör i den ... Read more »

27 år efter sin död – Tupac får en stjärna i Hollywood

27 år efter sin död – Tupac får en stjärna i Hollywood Bara dagar innan den amerikanska rapparen Tupac Shakurs födelsedag hedras han postumt med en stjärna på Hollywoods Walk ... Read more »

Doldisen överglänste stjärnorna: "Härlig start"

Doldisen överglänste stjärnorna: “Härlig start” Annika Sörenstam och Madelene Sagström fick slita under första varvet i Scandinavian Mixed. Då gick det desto bättre för Sagströms gamla gymnasiekompis Elin Arvidsson. – ... Read more »

Efter spekulationerna om Alice Stenlöf – nu svarar Rosanna Charles på romansryktena: ”Har hennes kläder”

Rosanna och Alice Alice Stenlöf dejtar en tjej som hon håller hemlig. Nu svarar Rosanna Charles på om det är hon – efter frågor från följarna. Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Över 40 döda i jordskred i Haiti

En översvämmad gata i Port-au-Prince. Bild från i söndags. Minst 42 personer har omkommit och 11 saknas efter jordskred orsakade av skyfall i Haiti. Enligt FN har omkring 13 400 personer ... Read more »

Dyr urinsanering för hyresgäst

En kvinna dömdes till att betala renoveringen av en lägenhet efter det att hon vägrat betala saneringen av katturin. Arkivbild. Falu tingsrätt dömer en kvinna att betala sammanlagt 111 000 kronor ... Read more »

Bred men måttlig nedgång på New York-börsen

Apple backade på Wall Street efter att it-jätten presenterat nya produkter. Arkivbild. Ny statistik visade på måndagen att amerikanska bolag i bygg- och bostadsbranschen går bra. Deras omsättning ökade i ... Read more »

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt”

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt” Ikväll var Hugo Larsson en av målskyttarna när Malmö FF besegrade Degerfors med 5–0. På fredag tar han studenten och därefter ... Read more »

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen En kampsportsprofil har dömts till ett flerårigt fängelsestraff efter att polisen hittat bland annat ett skarpladdat vapen i mannens företagslokal. Det rapporterar Göteborgs-posten. Polisen ... Read more »

Zlatans stora hemlighet för sin egen familj – erkänner nu allt: ”Det var väldigt känslosamt”

En makalös fotbollskarriären har kommit till ända. Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic det stora hemlighetsmakeriet. – Jag berättade inte ens för min familj, säger ”Ibra” på presskonferensen. På söndagskvällen hände det ... Read more »

Datorstrul gav oppositionen fel ledare

Den tidigare försvarsministern Hans Peter Doskozil blev inte ny partiledare i SPÖ trots allt. Arkivbild. Hans Peter Doskozil kunde i lördags fira att han hade valts till ny ledare för ... Read more »

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier På måndagen togs det första spadtaget i vad som är det största spårvägsprojektet i Göteborg på decennier, rapporterar SVT. Den nya sträckan som byggs ... Read more »

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era”

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era” Påminner närmast om skidglasögon men med en prislapp på närmare 40 000 kronor. Vision Pro är Apples första nya produkt ... Read more »

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på”

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på” Volodymyr Zelenskyj hyllar sina soldater efter de obekräftade uppgifterna om att Ukraina tagit tillbaka områden kring den krigshärjade staden Bachmut i öst. – ... Read more »

Malmö: Polisen rapporterar om farligt föremål

Google maps, Malmö “Misstänkt farligt föremål på Drottningtorget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Skåne rapporterar detta: Polis är på plats och har spärrat en del av Drottningtorget där ... Read more »

Spionen Robert Hanssen hittad död i sin cell

FBI-agenter utanför Robert Hanssens hem i Vienna i den amerikanska delstaten Virginia efter att han gripits 2001. Arkivbild. Den före detta FBI-agenten och dömde spionen Robert Hanssen har hittats död ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự