Stor overraskelse: Jan Linnebjerg vender tilbage til skuespillet

Skuespilleren Jan Linnebjerg er klar til en ny rolle, der ikke er hans vanlige Pyrus-karakter, afslører han.

Selv om han egentlig højt og helligt havde lovet, at det var slut med Pyrus, så har skuespilleren Jan Linnebjerg alligevel nogle optrædener med den velkendte nisse i år.

Men dog kan han også løfte sløret for, at der venter en ny rolle i TV-serie, som han endnu ikke kan sige så meget om.

TV-serien vil blive indspillet i 2024 og senere vist i 2025, men det er også alt, skuespilleren kan sige om den sag.

– Jeg skal filme, men mere må jeg ikke sige. Det er ret stort og ret vildt. Jeg skal spille en rolle, og det har jeg ikke prøvet i mange år. Der er nogen, der tør tage chancen, siger han til Her & Nu.

Nissen bestemmer

Jan Linnebjerg sætter pris på, at han er valgt til rollen, og så er han også begejstret for, at TV 2 i år genudsender ‘Alletiders jul’.

Omkring rollen som Pyrus, så siger skuespilleren, at det er nissen, der bestemmer og ikke ham, og at han trængte til at komme til Gram Slot.

Så længe folk vil se ham, så er det fint med ham, for Jan Linnebjerg synes, det er hyggeligt at være ude, og at det er fedt at se mange, der dukker op.

Jan Linnebjerg, der var ude for en brand på sin golfbane i efteråret, vil optræde på Gram Slot fra 25. november til 10. december, og så må vi se, hvad fremtiden bringer.

stor overraskelse: jan linnebjerg vender tilbage til skuespillet

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vi glæder os til at høre mere om TV-projektet!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Artiklen Stor overraskelse: Jan Linnebjerg vender tilbage til skuespillet blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World