Sterrenchef Sergio Herman geopereerd aan huidkanker

sterrenchef sergio herman geopereerd aan huidkanker

Sterrenchef Sergio Herman geopereerd aan huidkanker

Bij chef-kok Sergio Herman is recentelijk huidkanker geconstateerd. De ziekte was al “in een redelijk ver stadium”, vertelt de sterrenchef en programmamaker in zijn Belgische reisprogramma Sergio over de Grens op VTM. Het Laatste Nieuws zette maandag een fragment online.

De 53-jarige Herman, die jarenlang getrouwd was met voormalig actrice en presentatrice Ellemieke Vermolen, vertelde aan zijn gast actrice Maaike Cafmeyer dat hij niet te lang in de zon mag zitten en liet vervolgens los dat hij huidkanker heeft gehad.

“Op mijn rug had ik een plek, zo’n jaap, die steeds groter werd”, zei Herman. De chef-kok dacht zelf dat het om een irritatie ging en stelde een bezoek aan een dermatoloog steeds uit. “Maar de kanker was al in een redelijk ver stadium, twee dagen later moest ik al onder het mes.”

Herman zegt in het fragment verder nog dat hij na de diagnose “bang” was. “Het was heftig.”

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World