Solskjær håber på sin topscorer til Liverpool-brag

Asia's Tech News Daily

Solskjær håber på sin topscorer til Liverpool-brag
© Paul Ellis/AFP Manchester Uniteds Bruno Fernandes er tvivlsom til søndagens opgør mod Liverpool i Premier League.

Manchester United slider med skader forud for søndagens dyst mod Liverpool i Premier League.

Fredag melder United-manager Ole Gunnar Solskjær en trio bestående af Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Fred tvivlsomme til hjemmekampen mod den historiske arvefjende.

Bruno Fernandes er med fire ligamål i denne sæson Uniteds topscorer i Premier League.

– Jeg håber, at jeg kan udtage et hold fra en trup, hvor alle er klar.

– Det kan dog hænde, at jeg er uden to-tre spillere. En af dem kan være Bruno. Han gør alt for at blive klar, siger Solskjær ifølge NTB.

Selv om United blot har hentet et enkelt point i de tre seneste ligakampe, så er Liverpool-manager Jürgen Klopp sikker på, at der venter en hård opgave for hans mandskab.

I midtugen fulgte han med på tv, da Manchester United slog Atlanta med 3-2 i Champions League. United var bagud med 0-2 ved pausen, men kæmpede sig tilbage i anden halvleg og vandt på et sejrsmål af Cristiano Ronaldo.

– Jeg gned mig ikke i hænderne, da jeg så kampen. Atlanta skabte problemer for United, men allerede før pausen havde United tre helt store chancer.

– Anden halvleg var en sand opvisning af United. Med den kvalitet, de besidder, kan de give alle hold problemer, siger Klopp ifølge Reuters.

Liverpool indtager andenpladsen et point efter førerholdet Chelsea efter otte spillerunder.

Liverpool har 18 point, mens United har 14 point på sjettepladsen.

Manchester United er med 20 mesterskaber den mest vindende klub i England – Liverpool har 19 titler på andenpladsen.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

49-årig tidligere soldat er udpeget som Østrigs nye kansler

© Leonhard Foeger/Reuters Karl Nehammer er udpeget til fremover stå i spidsen for det østrigske regeringsparti, ÖVP (Arkivfoto). Østrigs konservative regeringsparti, ÖVP, har udpeget den 49-årige indenrigsminister Karl Nehammer som ... Read more »

Stabschef genkender ikke Heunickes håndskrevne noter fra minkmøde

© Philip Davali/Scanpix Martin Justesen fra Statsministeriet ankommer til sin afhøring i Granskningskommissionen om sagen om aflivning af mink i Retten på Frederiksberg fredag den 3. december 2021. Statsministerens rådgiver, ... Read more »

Grønne biler på kurs mod gigantsalg

© Leveret af FDM Kia Ceed-familien lagde sig i november forrest i det danske bilsalg. Det går hastigt opad for salget af elbiler og plugin-hybrider. Med en måned tilbage af ... Read more »

DBU optager Lars Høgh i Fodboldens Hall of Fame

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Lars Høgh holdt i sidste måned bogreception efter udgivelsen af “Der er antal på alt”. Målmandslegenden og A-landsholdets målmandstræner Lars Høgh er blevet optaget i Fodboldens ... Read more »

Julie Berthelsen ramt af corona: Måtte sende børnene væk i 10 dage

Julie Berthelsen måtte gå i corona-isolation uden sine børn. Sangerinden Julie Berthelsen har netop ufrivilligt måttet undvære sine børn i 10 dage. Den 42-årige Julie sendte nemlig sine børn, 9-årige ... Read more »

Venstre kræver tempo på oprensning af Forsvarets giftgrunde

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Venstre vil på samråd fredag vide, hvor Forsvaret og forsvarsminister Trine Bramsen (S) ikke igangsætter rensning af PFAS-forurening, når der ifølge eksperter findes metoder til dette. ... Read more »

Falck frasælger udenlandske vejhjælpsforretninger

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Falck beholder sin vejhjælpsforretning i Danmark, men sælger de samme aktiviteter i en række lande i udlandet. (Arkivfoto) Efter at have ydet vejhjælp i mere end ... Read more »

Muligt Omikron-udbrud i Norge viser tegn på milde symptomer

© Ntb/Reuters Omkring 120 personer var samlet på Louise Restaurant & Bar i Oslo. Cirka halvdelen blev smittet med coronavirus. En julefrokost i Norges hovedstad, Oslo, kan potentielt have ført ... Read more »

Mærsk-familiens pengetank køber leverandør af covid-19-test

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix A.P. Møller Holding, der er Mærsk-familiens investeringsselskab, har købt selskabet Unilabs. (Arkivfoto) A.P. Møller Holding, der er Mærsk-familiens investeringsselskab, har indgået en aftale om at overtage ... Read more »

Krypter filer i online lagertjenester

© Leveret af Komputer for Alle Kryptering i lagertjenester: Google Drev, Dropbox og Microsoft OneDrive er lagertjenester, der gør det muligt at gemme filer i skyen. De er smarte, da ... Read more »

Vælg det rigtige instant-kamera

Mærket Polaroid forbindes ofte med det ultimative instant-kamera, hvor man på få sekunder kan stå med et færdigt print i hånden. Der er dog flere typer og printteknikkerne er også ... Read more »

Gør dit Canon-kamera bedre helt gratis

For kort tiden siden blev fartmonstret Canon EOS R3 lanceret. Kameraet imponerede os med enorme hastigheder, der gør det let at fange lynhurtige motiver. Nu kan du få samme gode ... Read more »

Vælg 2,4 GHz eller 5 GHz på dit trådløse netværk

© Leveret af Komputer for Alle 2,4 GHz eller 5 GHz? I begyndelsen af den trådløse æra var alle trådløse netværk af typen 2,4 GHz, og først for en årrække ... Read more »

Astronomer finder usædvanligt lille og brandvarm planet

© Spp 1992/Patricia Klein/Reuters En nyopdaget exoplanet er omkring 1500 grader varm og ligger 31 lysår fra Jorden. En international gruppe astronomer har fundet en planet, der vejer cirka halvdelen ... Read more »

Mærsk-familiens pengetank køber producent af covid-19-test

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix A.P. Møller Holding, der er Mærsk-familiens investeringsselskab, har købt selskabet Unilabs. (Arkivfoto) A.P. Møller Holding, der er Mærsk-familiens investeringsselskab, har indgået en aftale om at overtage ... Read more »

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

© Martin Sylvest/Scanpix Når man har været smittet med coronavirus, får man et coronapas, der varer i seks måneder. Ifølge TV 2 Lorry er personer begyndt at opsøge coronasmitte for ... Read more »

To personer fremstilles i grundlovsforhør efter skuddrab på Nørrebro

To personer, der torsdag blev anholdt i forbindelse med et skuddrab på Nørrebro i København, fremstilles i grundlovsforhør fredag formiddag. Det skriver Københavns Politi på Twitter. Anklagemyndigheden vil begære lukkede ... Read more »

43-årig mand dræbt af knivstik i Randers - to mænd anholdt

En 43-årig mand er natten til fredag afgået ved døden i Randers efter at være blevet stukket med en kniv. Episoden skal have fundet sted i en lejlighed på Pontoppidansgade. ... Read more »

Franskmænd overtager drift af danske lægehelikoptere

© Henning Bagger/Scanpix Sådan ser de nuværende akutlægehelikoptere ud. Billedet stammer fra 2018, hvor den fjerde akutlægehelikopter blev præsenteret i Aalborg, inden den blev taget i drift. Det franske selskab ... Read more »

Opvarmning – sådan fyrer du op under kroppen

Ved at bruge lidt tid på at varme op gearer du kroppen til anstrengelserne, og det handler om mere end skadeforebyggelse. Den rigtige opvarmning gør dig også mentalt klar og ... Read more »

Bramsen: Dansk forsvar har ikke observeret UFO'er

© Philip Davali/Scanpix Forsvarsminister Trine Bramsen (S) er blevet bedt om at forholde sig til sagen om UFO’er i kølvandet på en Pentagon-rapport. (Arkivfoto) En amerikansk rapport om observationer af ... Read more »

Gadaffis søn kan alligevel stille op som præsidentkandidat

© Khaled Al-Zaidy/Reuters Saif al-Islam Gaddafi (siddende) stiller op som præsidentkandidat ved valget i Libyen juleaftensdag. (Arkivfoto) Saif al-Islam Gaddafi, som er søn af Libyens mangeårige, nu afdøde leder Muammar ... Read more »

USA og Iran mistror hinanden i atomforhandlinger

© 10430 Christine Olsson/Tt/Scanpix USA’s udenrigsminister, Antony Blinken, var torsdag i Stockholm. USA ser ikke umiddelbart meget lys for enden af tunnelen i de forhandlinger med Iran, der gerne skal ... Read more »

Nasa udpeger tre selskaber til at designe rumstationer

© Nasa/Reuters USA vil udvikle egne rumstationer, der skal være et alternativ til Den Internationale Rumstation (ISS). USA’s rumfartsagentur, Nasa, har torsdag udpeget tre virksomheder til at udvikle designs for ... Read more »

Tv-vært Ulla Essendrop fylder år: Fejret med tøse-tur

December er altid speciel for tv-værten Ulla Essendrop – for udover at møde julen velkommen, kan hun den 1. december også fejre sin egen fødselsdag. Denne gang kunne hun puste ... Read more »

Kongres afværger statslig nedlukning i USA én dag før deadline

© Bill Clark/Scanpix Senatets leder, demokraten Chuck Schumer, takker torsdag aften lokal tid kongresmedlemmer for at stemme for en lov, der forhindrer statslig nedlukning. (Arkivfoto) USA’s Kongres stemmer for et ... Read more »

Franske republikanere fravælger Barnier som præsidentkandidat

© Julien De Rosa/AFP Michel Barnier bliver ikke republikansk præsidentkandidat i Frankrig i denne omgang. (Arkivfoto) Den tidligere EU-brexitforhandler Michel Barnier er ude af kampen om at blive Det Republikanske ... Read more »

New York bekræfter fem Omikron-tilfælde efter stor konference

© Spencer Platt/AFP Ifølge borgmesteren i New York City, Bill de Blasio, antager myndighederne, at den nye virusvariant Omikron har spredt sig i storbyen. (Arkivfoto) Der er blevet fundet fem ... Read more »

Korruptionsdømt tidligere atletikpræsident er død

Den tidligere præsident for Det Internationale Atletikforbund Lamine Diack er død i en alder af 88 år. Det oplyser hans søn til nyhedsbureauet Reuters. Senegalesiske Diack sad som præsident for ... Read more »

Jysk skole lukkes efter mistanke om Omikron-smitte

© Getty Frem til og med tirsdag i næste uge er Aalestrup Skole lukket for både elever og lærere. Det sker, fordi der er mistanke om, at en lærer på ... Read more »

Sofie Gråbøl: Man lander aldrig rigtig i livet

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Sofie Gråbøl har været en del af den danske film-, teater- og seriescene siden midten af 80’erne. Hun havde sin første filmrolle i 1986 i “Oviri” ... Read more »

Industriens el- og gasregning ventes at blive fordoblet

© Hauke-Christian Dittrich/Scanpix Industrien står over for en endnu større regning på gas og el i år end sidste år, estimerer Dansk Industri Energi. (Arkivfoto) Det er ikke kun de ... Read more »

Berlin melder om første smittetilfælde med ny coronavariant

© Getty Berlin har torsdag for første gang registreret et tilfælde af smitte med den nye variant af coronavirusset Omikron. Det oplyser sundhedsmyndigheder i den tyske hovedstad. Ifølge Dilek Kalayci, ... Read more »

Undgå at julemiddagen giver gæsterne racermave

© Vibeke Toft/Scanpix Salmonella- og campylobacterbakterier i maden kan risikere at give gæsterne dårlig mave og diarré. Så hav fokus på den gode køkkenhygiejne, og få varmet råvarerne godt igennem ... Read more »

Mand alvorligt kvæstet efter sammenstød med lastbil ved Karup

En mandlig bilist er kommet alvorligt til skade, men er uden for livsfare, efter at han tidligt fredag morgen stødte sammen med en lastbil på Hovedvej 12 Viborgvej mellem Frederiks ... Read more »

Minister skal redegøre for sent EU-tjek af minusrenter

© Kristian Djurhuus/Scanpix Finanstilsynet har bedt EU-Kommissionen om at vurdere lovligheden af negative renter. Erhvervsordførere undrer sig over, at det først sker nu. (Arkivfoto) Enhedslisten, SF og Dansk Folkeparti kræver ... Read more »

Mundbind bliver igen obligatorisk på SAS-fly i Skandinavien

© Henning Bagger/Scanpix Fra mandag er det igen et krav at bære mundbind på SAS’s flyvninger i Skandinavien. (Arkivfoto) Flyselskabet SAS genindfører krav om mundbind på sine skandinaviske ruter. Kravet ... Read more »

Nordjylland kan forvente nye snebyger fredag i kølig weekend

© Bo Amstrup/Scanpix Der kan komme flere snebyger i Nordjylland i weekenden, siger DMI. De seneste dage har vintervejret for alvor meldt sin ankomst i Danmark til glæde for nogle ... Read more »

Politiet efterforsker knivstikkeri i lejlighed i Randers

En person er natten til fredag blevet stukket med kniv i en lejlighed i Randers. Det oplyser Østjyllands Politi i et tweet tidligt fredag morgen. Efterforskere er “lige nu” til ... Read more »

Memphis tager største sejr i NBA's historie mod Oklahoma

© Brandon Dill/Scanpix Oklahoma City Thunder kunne i nattens opgør slet ikke hamle op med Memphis Grizzlies. Basketballholdet Memphis Grizzlies sikrede sig natten til fredag dansk tid den største sejr ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic