Søker etter SUV etter skyting på Løren i Oslo

Søker etter SUV etter skyting på Løren i Oslo

Hold deg oppdatert: Få Nettavisen-appen til iPhone her og til Android her!

Politiet rykket ut med flere patruljer til Vekslerveien på Løren i Oslo etter skudd mot en leilighet natt til tirsdag. I inngangsdøra på leiligheten ble det funnet kulehull, og en person ble sett løpende fra stedet.

– Ingen personer er kommet til skade. Ingen er enda pågrepet. Vi søker også etter en bil som har kjørt fra stedet som kan knyttes til hendelsen, opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli ved 02.30-tiden.

– Etterforsker bredt

– Vi etterforsker bredt og har flere hypoteser, sier krimleder Oscar Støversten til Nettavisen rett før klokka 09.

Han bekrefter at ingen så langt er pågrepet og at politiet fortsatt søker etter den etterlyste SUV-en.

– Krimteknikere har vært på stedet i natt, og nå blir det teknisk og taktisk etterforskning videre, sier Støversten.

Avhører beboere

Kulehullene ble funnet i en dør i første etasje av en boligblokk. Tirsdag morgen holdt politiet på med å sikre spor på stedet.

Politiets operasjonsleder uttalte til VG at det er snakk om to hull. I leiligheten bor det «flere personer». Politiet avhører beboerne i leiligheten og andre vitner i området, sier politiet til NTB.

android, søker etter suv etter skyting på løren i oslo

Oslo 20240227. Politiet rykket natt til tirsdag ut til Løren i Oslo etter at det ble skutt mot en leilighet. Det er funnet flere kulehull i en dør, og en person er sett løpende fra stedet. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

RYKKET UT: Politiet rykket natt til tirsdag ut til Løren i Oslo med flere patruljer etter skyting mot en leilighet. Foto: Beate Oma Dahle (NTB)

Søker etter Chevrolet

Det søkes også etter en bil av merket Chevrolet Tahoe som har kjørt fra stedet.

– Det er mulig at den antatte gjerningspersonen har satt seg i en bil, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli.

– Vi søker etter en mørk SUV med litt snø på taket, som er sett kjørende fra stedet med en person i, meldte politiet i politiloggen 04.42.

Politiet fikk flere telefoner om et høyt smell rundt klokken 1.39. Ifølge VG rykket politiet ut bevæpnet.

Åstedet er sperret av mens politiet gjør undersøkelser.

– Vi har flere forskjellige hypoteser, men det er såpass tidlig at krimteknikerne fremdeles jobber på stedet, sier Kalhagen rundt klokken 7 tirsdag morgen.

android, søker etter suv etter skyting på løren i oslo

Oslo 20240227. Politiet rykket natt til tirsdag ut til Løren i Oslo etter at det ble skutt mot en leilighet. Det er funnet flere kulehull i en dør, og en person er sett løpende fra stedet. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

KULEHULL: Det var kulehull i en inngangsdør etter skyting på Løren i Oslo natt til tirsdag. Foto: Beate Oma Dahle (NTB)

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World