Sofie Linde: Der skal mere til at skræmme mig

Asia's Tech News Daily

Sofie Linde: Der skal mere til at skræmme mig
Sofie Linde: Der skal mere til at skræmme mig
Sofie Linde: Der skal mere til at skræmme mig
Sofie Linde er officielt tilbage fra barsel, efter at hun i februar fødte datteren Søs, som slutter sig til hende og gemalen Joakim Ingversens ældste datter, Trine, på tre år. (Arkivfoto). Sofie Linde kunne i september præsentere dommertrioen i “X Factor” anno 2022: Thomas Blachman, Martin Jensen og ikke mindst musikeren Kwamie Liv, som debuterer i dommerpanelet. – Jeg synes, at Kwamie er supercool, megasød og helt vildt dygtig. Jeg har lyttet meget til Kwamie selv, og jeg er helt vildt glad for, at hun har lyst til at være en del af det her. Jeg kan mærke på hende, hvor meget hun glæder sig. Og det er klart, at det smitter af på os andre, når der kommer en med helt friske øjne, lyder det fra Sofie Linde. (Arkivfoto). Der er store følelser på spil både blandt dommere og deltagere i “X Factor”. Men showets rutinerede værtinde tager det med stoisk ro. (Arkivfoto).

Sidste sæson sad Sofie Linde derhjemme i sofaen med sin højgravide mave, da liveshowene i “X Factor” strøg over skærmen.

Hun havde været med til auditionrunderne, til five chair challenge og den endelig udvælgelse og gik på barsel, da liveshowene fik premiere.

Nu er Sofie Linde tilbage – som nybagt mor til Søs, som hun har fået sammen med manden Joakim Ingversen – og er klar til sin sjette sæson som X Factor-vært.

– Jeg er så meget på toppen. I virkeligheden var det faktisk ret godt at tage et skridt tilbage, for så mærkede jeg virkelig, hvor meget jeg har savnet det, jubler Sofie Linde.

– “X Factor” har været en del af mit årshjul i ret mange år. Så hvis man ikke er med til det, føler man sig nærmest lidt udenfor, så det er så dejligt at være tilbage, siger den prisvindende tv-vært.

Melvin Kakooza var hyret ind som Sofie Lindes barselsvikar. Men få dage inden showstart på liveudsendelserne blev Melvin Kakooza akut sygemeldt med en godartet tumor i hjernen.

Det betød, at TV 2 måtte haste ud for at finde en barsels- og sygevikar for henholdsvis Sofie Linde og Melvin Kakooza. Og ind trådte “X Factors” allerførste vært, nemlig Lise Rønne, som stod i spidsen for fire programmer, da det i sin tid blev sendt på DR.

Sofie Linde er glad for at være tilbage, men ser det på ingen måde som en selvfølge.

– Jeg er bevidst om, at jeg ikke kan kile mig fast til den stol for evigt. Jeg ser det heller ikke som mit domæne eller som noget, der er mit, siger Sofie Linde.

– Men jeg har egentlig ret god selvtillid, i forhold til at jeg ikke føler, at jeg skal måle mig op med andre.

Sofie Linde overtog værtstjansen på “X Factor” i 2016 fra Eva Harlou, og der er ingen metaltræthed at spore i den 32-årige stjerne.

– De vigtigste ingredienser hvert år er jo de nye deltagere. Det er vidt forskellige mennesker hver gang, og vi aner ikke, hvad der dukker op, før vi står til audition, og så er det ligesom knald eller fald, lyder det fra Sofie Linde.

– Jeg synes stadig, der er en kæmpe klump af uforudsigelighed i det, som er det, der gør, at man kan skille hver sæson fra de andre.

Det samme gælder liveshowene.

I sine seks sæsoner som vært har Sofie Linde skullet håndtere alt fra deltagere, der er gået i sort på scenen, til dommere, der er røget i totterne på hinanden.

Læg dertil teknik, der kokser, skærme, der går ned, og lyd, der driller.

– Nu er jeg jo mor til to, så der skal mere til at skræmme mig, siger Sofie Linde med et grin, inden hun fortsætter:

– Jeg tror, at det bedste, man kan gøre, er ikke at forberede sig på alt. Det handler om at lytte med begge ører, være til stede og følge en eller anden form for mavefornemmelse.

Der er store følelser på spil både blandt dommere og deltagere i “X Factor”. Men showets rutinerede værtinde tager det med stoisk ro.

– Det her program er med ægte følelser – hos alle, der er involveret. Jeg gør mig hvert eneste år umage med at forsøge at sætte mig ind i alles sted og forstå, hvad det er, vores deltagere har på spil. De er i gang med en kæmpe oplevelse, som er helt verdensomvæltende for dem, forklarer Sofie Linde.

– På samme måde er dommerne personligt investerede i deres deltagere. De bruger enormt meget tid sammen med dem og arbejder på, at de skal dygtiggøre sig og udkomme bedst muligt. Derfor blusser følelserne nogle gange op, hvis det ikke lykkes, eller de andre dommere ikke reagerer, som de havde forventet.

Dommertrioen anno 2022 består af “X Factors” grand old man Thomas Blachman, sidste sæsons debutant, Martin Jensen, som gør comeback, og så sætter musikeren Kwamie Liv sig for første gang ved dommerbordet.

– Jeg tror, hun kommer til at være en rigtig god og rolig søjle i kraftværket mellem Martin Jensen og Thomas Blachman. Kwamie kommer med fødderne solidt plantet i jorden. Og så er det min klare fornemmelse, at hun står helt skarpt i modvind også, lyder det fra Sofie Linde.

– Der er en masse selvtillid og anciennitet. Og så er hun også en “no bullshit-kind of girl”. Det tror jeg, er meget godt. Jeg tror, hun kommer til at svinge rigtigt godt med drengene og passe rigtig godt ind i dommertrioen.

15. sæson af programmet får premiere på TV 2 i januar 2022.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Kommentator: Messerschmidt og Kofod har begået stor fodfejl

Morten Messerschmidt og Peter Kofod har begået en fodfejl ved ikke at være opmærksomme på, at Peter Kofod ikke kan overtage posten som politisk næstformand i Dansk Folkeparti, som vedtægterne ... Read more »

Pressede regioner får hjælp af værnepligtige til coronatest

© Frank Cilius/Scanpix Værnepligtige fra Beredskabsstyrelsen er tidligere under epidemien trådt til med en hjælpende hånd, blandt andet i forbindelse med aflivning af mink. Nu gælder det coronatest af borgere ... Read more »

Yderligere to tilfælde af Omikron er fundet i Danmark

Der er fundet yderligere to tilfælde af Omikron i Danmark. Det oplyser Statens Serum Institut (SSI) i en pressemeddelelse. Det betyder, at der i alt er påvist fire tilfælde af ... Read more »

Viktor Axelsen vinder stor turnering: Deler søde sejrsbilleder med datter

Viktor Axelsen fejrer badminton-triumf med sin lille datter, Vega. Søndag kunne Danmarks helt store badmintonstjerne Viktor Axelsen juble over at have vundet en af badmintonsportens største turneringer – nemlig Indonesia ... Read more »

Regeringen vil give coronahjælpepakke til trængte hospitaler

Regeringen er villig til at hjælpe de hospitaler, som i øjeblikket er pressede på grund af coronavirus og utilfredshed blandt sygeplejersker. Finansordfører Christian Rabjerg Madsen (S) siger tirsdag: – Regeringen ... Read more »

Ukrainsk premierminister: Rusland står bag kupforsøg i Kijev

Den ukrainske premierminister, Denys Sjmyhal, siger, at Rusland “absolut” stod bag kupforsøg i Kijev. Med henvisning til efterretningsoplysninger siger Sjmyhal tirsdag, at Rusland stod bag planer om at organisere et ... Read more »

FAKTA: FC København er efterårets bedste udehold

© Henning Bagger/Scanpix FC København har været det bedste udehold i Superligaen i efteråret målt på pointsnit. (Arkivfoto) I efteråret har der i stort set alle superligakampe været normale tilstande, ... Read more »

Hjemmebanefordel nærmer sig tidligere niveau i Superligaen

© Henning Bagger/Scanpix FC Midtjylland har været det bedste hjemmehold i efteråret målt på pointsnit. (Arkivfoto) Efterårssæsonen i Superligaen nåede mandag sin afslutning, da Vejle og FC Midtjylland fik et ... Read more »

Landstræner kræver tålmodighed i VM-kvalifikationsbrag

© Bo Amstrup/Scanpix Danmark har indtil videre scoret mere end seks mål i gennemsnit i VM-kvalifikationen. Danmark har indtil videre været suveræn i kvalifikationen til VM-slutrunden i 2023. Blandt andet ... Read more »

Kofod fraråder Rusland at angribe Ukraine: Nato vil svare igen

© Philip Davali/Scanpix Jeppe Kofod kalder Nato-mødet tirsdag “sindssygt vigtigt” og fortæller, at han er “dybt bekymret” over Ruslands militære opbygning ved Ukraine. (Arkivfoto). Det vil få “alvorlige konsekvenser” for ... Read more »

Marie Krarup om Messerschmidt: Kan ikke støtte dømt formand

© Emil Helms/Scanpix Marie Krarup (DF) mener ikke, at Messerschmidt kan blive formand, når han er dømt for svindel og dokumentfalsk. (Arkivfoto). Udtalelserne i kampen om formandsposten spidser til i ... Read more »

Ny Manchester United-træner forsinket af arbejdstilladelse

© Filip Singer/Scanpix Ralf Rangnick må vente på sin debut som Manchester United-manager. Ralf Rangnick er ansat som ny manager i Manchester United frem til sommer, men den 63-årige tysker ... Read more »

Christian Degn støtter kusine, der åbner op om seksuelle krænkelser på TV 2: ‘Jeg er stolt af dig'

Christian Degn bakker op om sin kusine, Louise Degn, der mandag stod frem i ny MeToo-dokumentar. I den nye dokumentar, ‘MeToo: Sexisme bag skærmen’, som kan ses på på Discovery+, stod ... Read more »

Danmark har laveste kontakttal siden oktober og stabil epidemi

Kontakttallet for corona er beregnet til 1,0. Det oplyser sundhedsminister Magnus Heunicke (S) på Twitter. Sidst der var et kontakttal på 1,0 var tilbage i midten af oktober. Et kontakttal ... Read more »

Forsker: Sygeplejerskers opsigelser kan blive kendt ugyldige

Sygeplejerske Luca Pristed har tirsdag indgivet sin opsigelse til sin arbejdsgiver, Rigshospitalet. Han har opfordret kolleger landet over til at gøre det samme i utilfredshed med løn- og arbejdsforhold. Det ... Read more »

Omstridt højrefløjsprofil stempler ind i fransk præsidentvalg

© Thomas Samson/AFP Den 63-årige Zemmour, der flere gange er blevet beskrevet som “Frankrigs Donald Trump”, har tidligere antydet, at han vil stille op ved det franske præsidentvalg. Han erklærede ... Read more »

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Næstformand Morten Messerschmidt (DF) går i rette med afgående formand Kristian Thulesen Dahl i sagen om formandsvalget. Ifølge Thulesen Dahl kan Morten Messerschmidt og Peter Kofod i praksis ikke stille ... Read more »

Jysk tjener rekordmange penge trods coronaudfordringer

© Mikkel Berg Pedersen/Scanpix Jysk-kæden har i perioden 2020/21 været påvirket af coronarestriktioner. Men stadig har salget sat rekord. (Arkivfoto) På trods af coronaudfordringer er det lykkedes Jysk at øge ... Read more »

SF kræver en milliard til sundhedspersonale på finanslov

© Philip Davali/Scanpix – Jeg mener sådan set, at det eksisterende sundhedspersonale er nødt til at mærke, at der sådan set er en stigende forståelse på Christiansborg om, at de ... Read more »

DMI varsler op mod 20 centimeter sne for Jylland og Sjælland

© John Randeris/Scanpix Ifølge et varsel fra DMI kan der lande flere centimeter sne over både Jylland og Sjælland onsdag. (Arkivfoto). Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har opjusteret en prognose om ... Read more »

Fagligt talt: Behovet for kantstensladere kan reduceres markant

© Chiradech/Bigstock Fagligt talt: Behovet for kantstensladere kan reduceres markant Den danske transportvaneundersøgelse indeholder over 160.000 interviews. Det er nok data til, at man kan vise forskelle i bilejerskab, kørte ... Read more »

Bayerns ministerpræsident vil lukke ned for tilskuere

© Frank Hoermann/Sven Simon/Scanpix Bayerns ministerpræsident, Markus Söder, vil have tomme tribuner til delstatens sportsarrangementer i den kommende tid. Stigende coronasmitte i dele af Tyskland kommer nu formentligt til at ... Read more »

SF kræver mindst en milliard til sygeplejersker på finanslov

© Philip Davali/Scanpix – Jeg mener sådan set, at det eksisterende sundhedspersonale er nødt til at mærke, at der sådan set er en stigende forståelse på Christiansborg om, at de ... Read more »

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering

© Claus Fisker/Scanpix I Retten i Odense er Dan-Bunkering tiltalt for at sælge jetbrændstof til Syrien via russiske virksomheder. Desuden er holdingselskabet Bunker Holding og direktør Keld R. Demant tiltalt. ... Read more »

Danske atleter får 50 millioner kroner før Paris-lege

© Martin Sylvest/Scanpix Sejleren Anne Marie Rindom (tv.) og roeren Emma Aastrand Jørgensen (th.) leverede begge metal til Danmark ved OL i Tokyo. Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark har ... Read more »

DF: Regeringen må finde penge på finanslov til sygeplejersker

Statsminister Mette Frederiksen (S) er under tiltagende pres for at gribe ind på landets sygehuse. Her er manglen på sygeplejersker så akut, at det har betydning for coronaindsatsen. Samtidig ulmer ... Read more »

Varebil kører frontalt sammen med bil i Malling

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix En lægehelikopter ankom til ulykkesstedet, men kunne ikke tage den tilskadekomne med til hospitalet. I stedet bliver den tilskadekomne bragt til Skejby med ambulance. (Arkivfoto). En ... Read more »

DF-formand: Messerschmidts model for formandskab holder ikke

I praksis kan Morten Messerschmidts fremlagte model for formandskab i Dansk Folkeparti ikke lade sig gøre inden formandsvalget til januar. Det siger den afgående formand, Kristian Thulesen Dahl, tirsdag til ... Read more »

Janni Spies er blevet mormor: Michala har fået barn med kendismand

© Paolo Diletto/Scanpix Michala Brylov – tidligere kendt som Kjær – er blevet mor for første gang. (Arkivfoto) Endnu en kendisklan har føjet et blad til stamtræet. Janni Spies’ celebre ... Read more »

Connie Nielsen spiller Karen Blixen i ny dramaserie

© Aske Alexander Foss / Al’AskA. / Handout/Free Connie Nielsen, der spiller Karen Blixen, betragter den danske forfatter som et forbillede. Skuespilleren Connie Nielsen spiller den verdensberømte forfatter Karen Blixen ... Read more »

Standard for stofmundbind blev lanceret - men ingen opfylder krav

© Frankhoermann/Sven Simon/Scanpix Der er igen krav om brug af mundbind i detailhandelen og den kollektive trafik. Men hvis man går efter et stofmundbind, er man lidt på Herrens mark, ... Read more »

BMW præsenterer vanvittig SUV – den kraftigste M-bil nogensinde

© biltorvet.dk BMW har ikke helt de gamle dyder. Nu præsenterer de XM Concept – en hidsig hybrid med 750 hestekræfter, som skal fejre M-afdelingens 50-års fødselsdag. BMW har løftet ... Read more »

Superstjerne i chok: Truet med kniv

© Erik Nielsen/Scanpix Selv om Bradley Cooper er en feteret Hollywood-stjerne, tager han subwayen i New York ligesom mange andre. (Arkivfoto). Det kunne være endt helt galt for Hollywood-stjernen Bradley ... Read more »

FAKTA: DF's vedtægter udfordrer Messerschmidts planer

© Claus Fisker/Scanpix Morten Messerschmidt vil gerne være DF’s næste formand. (Arkivfoto) DF-formand Kristian Thulesen Dahl har meldt sin afgang efter et skidt kommunalvalg for Dansk Folkeparti. En ny formand ... Read more »

Menneskeretsdomstol blåstempler Højesterets udvisning af mand

Højesterets dom om udvisning af en dansk mand med tyrkiske rødder sidste år var ikke i strid med konventionerne. Det har Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg fastslået, oplyser den tirsdag ... Read more »

Få coronakompenserede virksomheder er gået konkurs

Lidt mere end én procent af de virksomheder, der har fået kompensation under coronakrisen, er gået konkurs. Det viser en analyse lavet af Danmarks Statistik. Analysen har blandt andet haft ... Read more »

Messi overgår Lewandowski med 33 point i afstemning

© Christophe Ena/Scanpix Lionel Messi har vundet syv Ballon d’Or-titler. Det er rekord og to mere end Cristiano Ronaldo, der har næstflest. 33 point adskilte vinderen Lionel Messi og Robert ... Read more »

Ubalance i skedens bakterier kan føre til akut kejsersnit

En skæv sammensætning af bakterier i en kvindes skede er forbundet med øget risiko for akut kejsersnit. Det viser et nyt studie, som er udført af forskere fra blandt andet ... Read more »

Dansk stjerne: Imponeret over kvindekroppen

© Martin Sylvest/Scanpix – Kærligheden til hinanden vokser mere og mere, af den grund at man har noget større nu end en selv, siger Simon Stenspil, efter at han og ... Read more »

Fire mænd er tiltalt for drab på tilfældig i Vollsmose

© Tim Kildeborg Jensen/Scanpix Politidirektør Arne Gram, chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj og borgmester i Odense Peter Rahbæk Juel (S) afholdt pressemøde efter skudepisoden sidste år. (Arkivfoto). Der er nu rejst tiltale ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic