Södertälje: Polisen rapporterar om trafikolycka

södertälje: polisen rapporterar om trafikolycka

Envato.com. Bilden är en genrebild.

“Trafikolycka med flera fordon.”, skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Stockholms län rapporterar detta:

Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till Södertälje med anledning av en trafikolycka med flera fordon vid trafikplats Saltskog.

I nuläget finns det ingen bekräftad information om skadeläge eller hur många fordon som är inblandade.

Text av

Polisen region Stockholm

Publicerad

28 maj 11:47

Läs mer här.

Info om Trafikolycka brott

Södertälje ligger topp 70 i Sverige i år vad gäller trafikolycka.

Staden med mest antal trafikolyckor hittills i år är Örebro, följt av Norrköping och Göteborg.

Kort fakta om Södertälje

Södertälje har 76320 invånare och ligger i Stockholms län. Tennisspelaren Björn Borg växte upp i Södertälje.

News Related

OTHER NEWS

Hubble framhäver galaxen känd som ‘Kolibri’

Hubble framhäver galaxen känd som ‘Kolibri’ (NASA, ESA, Hubble, HLA; Bearbetning & Copyright: Basudeb Chakrabarti) NASA har framhävt en fascinerande vy av “Kolibri-galaxen”, som fick sin ikoniska form efter en ... Read more »

Inhoppare frälste Elfsborg som hakar på i guldjakten

Inhoppare frälste Elfsborg som hakar på i guldjakten Elfsborg hänger på Malmö i den allsvenska tabelltoppen efter en ny seger. Men måndagskvällens trepoängare borta mot Halmstad satt långt inne för ... Read more »

Georg Riedel får Alfonspris

Georg Riedel. Arkivbild. Kompositören och musikern Georg Riedel tilldelas barnkulturpriset Alfons-Bokalen för 2023. “För musik utan gränsdragning mellan barnsliga eller vux-liga melodier och för mod att låta varje komponent av ... Read more »

Skyttedal petas av KD: "Bara att respektera"

Europaparlamentarikern Sara Skyttedal. Arkivbild Sara Skyttedal kommer inte att vara Kristdemokraternas kandidat i Europaparlamentsvalet nästa år. Jag hade såklart önskat att det hade sett ut på ett annat sätt, men ... Read more »

Granne: ”Det kändes som att hela huset skulle rasa”

Granne: ”Det kändes som att hela huset skulle rasa” Explosionen vid ett flerfamiljshus i Hässelby i västra Stockholm på måndagskvällen kändes av i både Bromma och Rinkeby, enligt uppgifter till ... Read more »

Elfsborg avgjorde sent mot Halmstads BK

Elfsborg avgjorde sent mot Halmstads BK Wolji Jalal Abdulai blev matchhjälte för Elfsborg i vinsten mot Halmstads BK. Senare fick han rött kort. Elfsborg såg länge ut att tappa ytterligare ... Read more »

Över 200 skadade i explosion i Nagorno-Karabach

En vittnesbild som förmedlas av AP:s bildredaktion från en explosion i Nagorno-Karabach. Över 200 personer har skadats i en explosion vid en bränsledepå i Nagorno-Karabach, enligt vittnesuppgifter som flera medier ... Read more »

Kungen: ”Tack och lov var det ingen som omkom”

Kungen: ”Tack och lov var det ingen som omkom” Både kungen och infrastrukturminister Andreas Carlson (KD) besöker Stenungsund för att visa sitt stöd till den jordskredsdrabbade kommunen. – Tack och ... Read more »

Stor polisinsats i Hässelby efter kraftig explosion – två personer skadade

Genrebild. Under måndagskvällen inträffade en kraftig explosion i Hässelby, i västra Stockholm, i ett trapphus. Enligt polisen ska två personer skadats i samband med explosionen. En explosion ägde under måndagskvällen ... Read more »

KD petar Sara Skyttedal från EU-valet: "Sett fram emot att fortsätta"

KD:s Sara Skyttedal ställer inte upp i EU-valet. Sara Skyttedal kommer inte att vara Kristdemokraternas kandidat i Europaparlamentsvalet, skriver hon på Facebook. “Nomineringskommittén har valt att inte placera mig som ... Read more »

Populära plagg i gängen – Haglöfs stoppar kontanter

Populära plagg i gängen – Haglöfs stoppar kontanter Varumärken som Haglöfs är populära bland svenska gängkriminella, vilket fått bolaget att sluta acceptera kontanter i butikerna i Stockholm och Göteborg. Det ... Read more »

Stockholm: Polisen rapporterar om detonation

Google maps, Stockholm “Detonation vid flerfamiljshus i Hässelby.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Stockholms län rapporterar detta: En kraftig detonation har inträffat i anslutning till ett flerfamiljshus i Hässelby ... Read more »

Explosion vid flerfamiljshus i Stockholm

Polisen har larmats till Hässelby strand. Arkivbild. En explosion har inträffat i anslutning till ett flerfamiljshus i Hässelby strand i Stockholm, skriver polisen på sin hemsida. Explosionen beskrivs som “kraftig” ... Read more »

Kubanerna som sluter ”pakt med djävulen” – strider för Ryssland i Ukraina

Kubanerna som sluter ”pakt med djävulen” – strider för Ryssland i Ukraina 19-årige César från Kuba håller på att förbereda sig på ett nytt liv. Han ska snart flyga till ... Read more »

Julia och Bingo: kan betala 1 miljon kronor för tvillingar – nya beskedet efter gravidkampen

Julia Franzén och Bingo Rimer Julia Franzén och Bingo Rimér är kärare än någonsin. I deras nya realityserie Bingo & Julia öppnar de upp om IVF-resan de går igenom och ... Read more »

TV: Experterna: Så passar Erik Karlsson in i Pittsburgh

TV: Experterna: Så passar Erik Karlsson in i Pittsburgh NHL:s bästa spelare blir fortsatt rankade av experterna.  Nu närmar man sig toppen av listan och tar då självklart upp svenske ... Read more »

Två knivskurna i Uddevalla – allvarliga skador

Båda personerna beskrivs inledningsvis som allvarligt skadade. Arkivbild. Två män i Uddevalla har blivit knivskurna med ungefär en timmes mellanrum i samma del av staden. Polisen utreder båda händelserna som ... Read more »

Efter skadan - Nybro plockar in Adam Ohre

Adam Ohre i Timrå. Nybro inledde serien med en seger, men tvingas nu ändå presentera ett nyförvärv.  Skadan på Robin Johansson gör att man nu förstärker med 28-årige Adam Ohre. ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự