'Slot overtuigd: Read krijgt vaste plek bij Feyenoord 1'

'slot overtuigd: read krijgt vaste plek bij feyenoord 1'

‘Slot overtuigd: Read krijgt vaste plek bij Feyenoord 1’

Givairo Read gaat de volgende jeugdspeler worden die een vast onderdeel gaat worden van Feyenoord 1. De zeventienjarige verdediger heeft een vaste plek gekregen in de kleedkamer van de Rotterdamse club. Read maakte zijn officiële debuut en traint al sinds de winterstop mee met de ploeg van trainer Arne Slot. Dit meldt 1908.nl.

Read ontvangt bij Feyenoord rugnummer 26, zo valt te zien op een foto die is uitgelekt. De rechtsback maakte afgelopen zomer de overstap van FC Volendam naar de jeugdopleiding van Feyenoord. De ontwikkeling van Read ging daarna snel en werd direct al uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand augustus.

De rechtervleugelverdediger won met Feyenoord Onder 18 in de voorbereiding het prestigieuze Mladen Ramljak Memorial Tournament in Kroatië en werd bovendien uitgeroepen tot speler van het toernooi. Daarnaast was hij ook trefzeker voor Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League. Slot lijkt nu te zijn overtuigd van de kwaliteiten van Read en mag zich de komende maanden bewijzen bij het eerste.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World