Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer

Etter nok en intens uke på «Mesternes mester», måtte nok en tidligere idrettshelt fredag takke for seg.

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

Deltakerene har til nå konkurrert i allsidighet og lagånd, mens de denne uken fikk bryne seg på temaet fokus. Øystein «Pølsa» Pettersen (39) var nok en gang overlegen og ble ukens temavinner, mens skøyteløper Ida Njåtun (30) havnet nederst på sammenlagtlisten og måtte dermed ut i nattest.

Njåtun, som forrige uke slo ut Tommy Rustad (53) i sesongens første nattest, tok med seg Linn-Kristin «Linka» Riegelhuth Koren (37) i nattesten – da hun lå nest nederst på sammenlagtlisten. Til slutt trakk «Linka» det korteste strået.

Global Tech News Daily

Les også: «Mesternes mester»-husets elleville historie

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer
© Leveres av Nettavisen UTE: Linn-Kristin Riegelruth Koren ble årets andre deltaker til å forlate «Mesternes mester». UTE: Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble årets andre deltaker til å forlate «Mesternes mester». Foto: NRK

Global Tech News Daily

Overfor Nettavisen legger ikke den tidligere håndballspilleren skjul på at det selvsagt var litt surt å ryke ut såpass tidlig i sesongen, men hun er likevel alt annet enn misfornøyd med oppholdet sitt på «Mesternes mester».

– Små marginer i nattesten

Mens Njåtun forrige uke konkurrerte i balanse i nattesten, var det denne uken fokus som ble viktig.

Den tidligere håndballstjernen fikk nemlig velge mellom balanse og fokus, og gikk for de tradisjonelle lysrørene som henger fra taket. Da var det om og gjøre å ta tak i de fallende lysrørene først så fort de løsnet, noe de begge to var gode på.

For mens Riegelhuth Koren sikret seg det første poenget, tok de begge tak i røret likt i runde to – før Njåtun sikret seg et poeng og til slutt også fikk tak i det siste og avgjørende røret.

Les også: Øystein Pettersen smadret den gamle rekorden i 90-grader i «Mesternes mester»

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer
© Leveres av Nettavisen JEVNT: Det var lenge usikkert hvem som kom til å vinne nattesten. JEVNT: Det var lenge usikkert hvem som kom til å vinne nattesten. Foto: NRK

Og med det var Riegelhuth Korens opphold over.

– Det var små marginer i den nattesten, og til slutt var det jeg som røk, sier hun til Nettavisen og legger til:

– Men jeg kom hit for å få nettopp det jeg fikk: Opplevelser og et møte med flotte mennesker.

– Selvfølgelig litt bittert

Linn-Kristin Riegelhuth Koren har fulgt med på «Mesternes mester» i mange år, og alltid tenkt at det hadde vært gøy å være med. Hun har også blitt spurt om å være med tidligere.

Men først i år hadde hun mulighet til å takke ja og delta selv.

– Det har vært en forespørsel tidligere, og jeg har fulgt programmet over mange år og alltid likt konseptet. Så da omstendighetene lå til rette, var det aldri noen tvil, sier hun.

Les også: Bjørn Einar Romøren hylles for deltakelsen

Tiden på «Mesternes mester» ble dog ikke så lang, men det gjør henne ingenting.

– Selvfølgelig er det litt bittert å ryke, men det er en fantastisk gjeng og situasjon å være i. Det er gøy å konkurrere, gøy å kjenne på å pushe grenser og mestre nye elementer. Så er det kjedelig å reise fra de fine menneskene.

Da hun reiste fra «Mesternes mester» fikk hun imidlertid et gjensyn med en annen gjeng hun hadde savnet.

– Jeg savnet flokken min mest da jeg var borte. De møtte meg for øvrig i Kristiansand ved innspillingens slutt, og da var gjensynsgleden stor, forteller hun om familie-gjensynet.

Nådde målet sitt

Riegelhuth Koren er som nevnt godt fornøyd med oppholdet til tross for at det ikke ble så langt, spesielt av én grunn.

For håndballstjernen var nemlig ikke det viktigste å vinne.

– Når det kommer til stykket så er vi her for å bygge det vi har klart å bygge: Vennskap og minner for livet. Og det vet jeg at jeg har vært en viktig bidragsyter til, så det setter jeg stor pris på at jeg har fått oppleve, sier 37-åringen fornøyd.

Les også: Tommy Rustad ble førstemann til å forlate «Mesternes mester»: – Fryktelig bittert

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer
© Leveres av Nettavisen FORNØYD: Det var ingen sure miner da Linn-Kristin Riegelruth Koren ble slått ut av «Mesternes mester». FORNØYD: Det var ingen sure miner da Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble slått ut av «Mesternes mester». Foto: NRK

Videre legger hun til at hun er stolt av egen prestasjon.

– Jeg er så stolt av det jeg har fått være med på her, og det jeg har prestert. Jeg har vært bidragsyter i mange av øvelsene, jeg har pushet mine egne grenser og elsket å dele opplevelsen med alle menneskene – både deltakerne og de på settet. Så for meg har det vært en fantastisk opplevelse.

Hun tror ikke hun kunne gjort noe annerledes for å få bli lenger, da hun allerede ga alt hun hadde å gi.

– Jeg har gjort alt jeg kunne i alle øvelsene, og derfor er jeg også stolt. For meg er alle vi som er her både vinnere og forbilder som kan vise at vi kaster oss ut i mye nytt, pusher grenser, inspirerer og støtter hverandre – og fighter sammen.

– Og det håper jeg skinner gjennom på tv-skjermen, at her går vi utenfor komfortsonen og bryter personlige og felles barrierer og skaper minner for livet sammen – og forhåpentligvis til både inspirasjon og underholdning for de som ser på, deler den tidligere OL-vinneren avslutningsvis.

News Related

OTHER NEWS

Alice Stenlöf stöttas av följarna – efter relationsbeskedet

Det är i sin senaste video som Alice Stenlöf tar bladet från munnen och berättar hur det egentligen ligger till efter alla turer kring hennes kärleksliv. Ja, det finns just ... Read more »

Danmark öppnar för stridsplan på Bornholm

© Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/TT Mette Frederiksen i folketinget i Köpenhamn på tisdagen. Danmark skärper sin militära beredskap, vilket bland annat kan innebära att två stridsflygplan placeras på Bornholm, om det ... Read more »

Revansjesugen Klæbo spurtet inn til OL-gull: – En kunstner på ski

© Foto: Bjørn S. Delebekk, VG SUVEREN PÅ OPPLØPET: Johannes Høsflot Klæbo tok sitt andre sprintgull. Revansjesugen Klæbo spurtet inn til OL-gull: − En kunstner på ski ZHANGJIAKOU/OSLO (VG) Etter å ... Read more »

OL-oppreisning for Klæbo – sprintet til gull

Det skjedde i tett duell med italieneren Federico Pellegrino, samme mann som han henviste til sølvplass i OL for fire år siden. Bronsen gikk til Aleksander Terentjev. Forrige gang gikk ... Read more »

Historisk norsk OL-fiasko - svenskene herjet: - Tidenes oppvisning

© Aaron Favila (AP) RØK I SEMIFINALEN: Det ble ingen finaleplass på Maiken Caspersen Falla og de andre norske sprintjentene. Historisk norsk OL-fiasko – svenskene herjet: – Tidenes oppvisning ZHANGJIAKOU/OSLO ... Read more »

Intäktslyft för Pfizer

© TT Pfizer har släppt delårssiffror. Arkivbild. Läkemedelstillverkaren Pfizer redovisar en kraftigt ökad vinst under fjärde kvartalet: 3,38 miljoner dollar, motsvarande 0:59 dollar per aktie, kan jämföras med 0,85 miljoner ... Read more »

Olaola: ”Jag litar inte på folk i ljusblå skjorta”

De finns lite överallt. Det är ofta de som sitter på viktiga positioner runtom i samhället. De som bär dyra, välsittande skjortor i ljusblått. Och jag litar inte på dem, ... Read more »

Svensk OS-sprintsuccé – första dubbeln på 38 år

© Henrik Montgomery/TT Sveriges Jonna Sundling vinner OS-finalen i sprint. I bakgrunden spurtar Maja Dahlqvist till sig silvret. Det blev svensk OS-succé i damernas sprint. En överlägsen Jonna Sundling tog ... Read more »

Gruppe foreslår styrkede rettigheter i utvisningssaker med barn

© Leveres av ABC Nyheter Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl vil nå bruke tid på å avklare hvilke av forslagene i rapporten som eventuelt følges opp. Her er hun ... Read more »

Anders Behring Breivik flyttes fra Telemark fengsel til Ringerike fengsel

© Leveres av NTB Ringerike fengsel ligger på Tyristrand i Viken. Foto: Audun Braastad / NTB Anders Behring Breivik flyttes fra fengselet i Skien til Ringerike fengsel på Tyristrand. Fengselet ... Read more »

40 år efter tragedin - The Who spelar i Cincinnati

© TT The Whos Roger Daltrey och Pete Townshend. Arkivbild. Mer än 40 år efter det att elva människor klämdes ihjäl inför en The Who-konsert ska nu det brittiska rockbandet ... Read more »

Sundling vant sprinten i OL – Ingen norske kvinner i finalen

Sundling var i egen klasse i finalen, noe hun var også i kvalifiseringen og i de øvrige utslagsrundene. Hun sikret gullet 2,88 sekunder foran Maja Dahlqvist på sølvplass, mens Jessie ... Read more »

Putin om Ukraina: Stå ut med det, älskling

© TT Rysslands president Vladimir Putin under presskonferensen med Frankrikes Emmanuel Macron i måndags. Oavsett om du gillar det eller inte får du tolerera det, “älskling”. Det sade Rysslands president ... Read more »

Nasa ett steg närmare att föra hem stenar från Mars

© Tillhandahålls av Omni Amerikanska Lockheed Martin har fått i uppdrag av Nasa att bygga en farkost som ska spela en viktig roll i att transportera sten, grus och atmosfäriska ... Read more »

Sex ryska fartyg på väg mot Svarta havet för övning

© Tillhandahålls av Omni Sex ryska militärfartyg är på väg till Svarta havet för att delta i en övning, rapporterar Reuters. Enligt ryska marinen har övningen varit planerad sedan länge. ... Read more »

EU stryper utbetalningar till Polen som straff

© Tillhandahålls av Omni EU kommer att hålla inne pengar till Polen för att få landet att betala de böter som EU:s domstol dömt ut, skriver AFP med hänvisning till ... Read more »

Tolv år av anmälningar – sedan dömdes pappan för oräkneligt antal våldtäkter

© Tillhandahålls av Omni Trots tolv år av polis- och orosanmälningar dröjde det till hösten 2020 innan polisen till slut grep en man i Småland som sedan dömdes för att ... Read more »

Historisk svensk dubbel: Jonna Sundling överlägsen

© Tillhandahålls av Omni Det blev en historisk fullträff för de svenska damerna i OS-sprinten. Jonna Sundling var överlägsen i finalen och bakom henne tog Maja Dahlqvist silvret efter en ... Read more »

Han producerar spelfilm om Michael Jackson

© TT Spelfilmen om Michael Jacksons liv är under produktion. Arkivbild. Nu står det klart att Graham King kommer att producera spelfilmen om poplegenden Michael Jacksons liv, skriver Variety. Graham ... Read more »

Yrkar fyra års fängelse för dödskrock

© Anders Wiklund/TT En berusad lastbilschaufför som orsakade en dödsolycka på E45 i Värmland bör dömas till fyra och ett halvt års fängelse, anser åklagaren. Arkivbild. Åklagaren vill att lastbilschauffören ... Read more »

OS-guld till Sundling – silver till Dahlqvist

© Aaron Favila/AP/TT Jonna Sundling korsar mållinjen med ett leende. Det blev svensk OS-succé i damernas sprint. En överlägsen Jonna Sundling tog guld och Maja Dahlqvist silver. Det är Sveriges ... Read more »

Bingolottos ursäkt till tittarna – efter ilskan mot inslaget: ”En varning skulle självklart varit på plats”

Efter tittarnas upprivna reaktioner på inslaget i Bingolotto. Nu ger programledaren Stefan Odelberg sin syn på det inträffade. – Förberedelserna för tricken kräver många års träning och utfördes professionellt, säger ... Read more »

Börsnedgång tilltar

© Henrik Montgomery/TT Stockholmsbörsen sjunker. Arkivbild. Stockholmsbörsens nedgång förstärks. Vid 13-tiden är OMXS-index ned 0,8 procent, med blandad utveckling hos OMXS30-bolagen. Banksektorn går mot strömmen. SEB lyfter 1,4 procent medan ... Read more »

Iggy Pop om Polarpriset: ”Ett stort steg för mig”

© Tillhandahålls av Omni Det var en hedrad Iggy Pop som tackade för att ha tilldelats årets Polarpris. I en videohälsning påpekade han att artister som Patti Smith och Metallica ... Read more »

Samuelsson: "Går inte att hoppas på mirakel"

© Pontus Lundahl/TT Sebastian Samuelsson söker OS-formen. Är de medaljtippade svenska skidskyttarna på väg mot en OS-flopp? Eller väntar en ketchupeffekt redan till helgen? Det är inte kris på något ... Read more »

Klæbo eneste nordmann i sprintfinalen i OL

© (NTB scanpix) Pål Golberg fikk OL-sprinten ødelagt av et sammenstøt i kvartfinalen. Foto: Heiko Junge / NTB Klæbo eneste nordmann i sprintfinalen i OL Trønderen ble nummer to i ... Read more »

Største norske OL-fiasko på 16 år - svenskene herjet: - Tidenes oppvisning

© Aaron Favila (AP) RØK I SEMIFINALEN: Det ble ingen finaleplass på Maiken Caspersen Falla og de andre norske sprintjentene. Største norske OL-fiasko på 16 år – svenskene herjet: – ... Read more »

Johannes Høsflot Klæbo forsvarte OL-gullet

På oppløpet i Beijing var Johannes Høsflot Klæbo raskest av alle, og trønderen spurtet inn til et nytt OL-gull. Dette var Klæbos fjerde OL-gull. Det skjedde i tett duell med ... Read more »

Klæbos revansch: Försvarade OS-guldet i sprint

© Tillhandahålls av Omni Johannes Høsflot Klæbo skakade av sig fiaskot i skiathlonen och försvarade sitt guld i sprint från Pyeonchang. Norrmannen vann finalen före italienaren Federico Pellegrino och ryssen ... Read more »

Guld till Klæbo – Svensson sist i sprintfinalen

© Henrik Montgomery/TT Oskar Svensson. Varken Johan Häggström, Marcus Grate eller Anton Persson lyckades ta sig vidare till semifinalen i sprinten i OS-skidåkningen i Zhangjiakou. Det gjorde däremot Oskar Svensson ... Read more »

13 terrorgripna i Belgien

© Thierry Monasse/AP/TT Belgisk polis har de senaste åren gjort ett flertal insatser mot misstänkta terrorister. Arkivfoto. Belgisk polis har gripit 13 personer efter omfattande tillslag mot misstänkta terrorister i ... Read more »

Sju års fängelse för mordförsök i Kalmar

© Mikael Fritzon/TT Sju års fängelse blir straffet för en 25-årig man som döms av Kalmar tingsrätt för mordförsök på en man i 30-årsåldern. Arkivbild. En 25-årig man döms till ... Read more »

Macron: – Det blir ingen russisk eskalering

© Leveres av ABC Nyheter Frankrikes president Emmanuel Macron sier at Russland ikke kommer til å eskalere Ukraina-konflikten etter at han mandag møtte sin russiske motpart, Vladimir Putin. Her er ... Read more »

Anders Behring Breivik flyttes til fengsel like ved Utøya

© Foto: Ole Berg-Rusten / NTB FLYTTES HERFRA: Breivik skal overføres fra Skien fengsel til Ringerike fengsel. Kriminalomsorgen flytter terroristen Anders Behring Breivik til Ringerike fengsel, et steinkast unna Utøya. ... Read more »

Medaljchans för Svensson – vidare till sprintfinal

© Henrik Montgomery/TT Oskar Svensson. Varken Johan Häggström, Marcus Grate eller Anton Persson lyckades ta sig vidare till semifinalen i sprinten i OS-skidåkningen i Zhangjiakou. Det gjorde däremot Oskar Svensson ... Read more »

Just nu: Guld för Sundling och silver för Dahlqvist

© Tillhandahålls av Omni Jonna Sundling tar OS-guld i sprinten – Maja Dahlqvist tar silvret i en historisk svensk dubbel. Relaterade länkar: Discovery (kräver inlogg) (www.discoveryplus.com) Radiosporten (Sveriges Radio) Expressen ... Read more »

Ingen norske kvinner til sprintfinalen i OL

Falla var på seierspallen på sprinten i OL både i 2014 og 2018, men blir ikke å finne der i Beijing-OL i 2022. Det ble klart da Falla røk ut ... Read more »

Nuis forsvarte OL-tittelen 1500 meter – Kongshaug på fjerdeplass

© (NTB scanpix) Nederlandske Kjeld Nuis forsvarte OL-tittelen sin på 1500 meter i Beijing. Foto: Peter Dejong / AP / NTB Nuis forsvarte OL-tittelen 1500 meter – Kongshaug på fjerdeplass ... Read more »

Just nu: Vilken rysare det blir – tre svenskor i final

© Tillhandahålls av Omni Tre svenska åkare är klara för final i OS-sprinten och finalen ser ut att bli en riktig rysare. Jonna Sundling, Maja Dahlqvist och Emma Ribom är ... Read more »

Macron: Målet att förhindra upptrappning har lyckats

© Tillhandahålls av Omni Den franske presidenten Emmanuel Macron säger sig vara övertygad om att Ryssland inte kommer att trappa upp konflikten vid gränsen mot Ukraina. Det säger han inför ... Read more »