Skudoffer i vandpibecafé færdedes i miljø omkring bander

Asia's Tech News Daily

Skudoffer i vandpibecafé færdedes i miljø omkring bander
© Philip Davali/Scanpix Politiinspektør Rasmus Bernt Skovsgaard fra Københavns Politi beder dem, der var på vandpibecafé på Frederiksberg under skudepisode lørdag, om at kontakte politiet.

På tre dage har der været lige så mange skudofre i København, og det seneste i rækken – en 39-årig mand – er dansk statsborger.

Det fortæller politiinspektør Rasmus Bernt Skovsgaard fra Københavns Politi på en pressebriefing søndag klokken 14.

Briefingen bliver holdt nær gerningsstedet på Åboulevard 39, der ligger lige i skellet mellem Frederiksberg og Nørrebro. Her gik en mand ind omkring klokken 21.30 lørdag og affyrede et enkelt skud.

Det ramte den 39-årige dansker i hoved-halsregionen, og han er søndag eftermiddag fortsat i kritisk tilstand.

Politiinspektøren oplyser, at skudofferet ikke er medlem af en bande.

– Vi ved, at han ikke har en direkte relation til en bande, men han har færdedes i miljøet omkring bander, siger Rasmus Bernt Skovsgaard.

Politiet har tidligere oplyst, at der var fire-seks personer i vandpibecaféen, da der blev skudt. Men til briefingen fortæller politiinspektøren, at der var “betydeligt flere” derinde, og han opfordrer dem til at kontakte politiet.

– Er der nogle vidner, som har set noget, så kom til os. Vi har allerede fået nogle gode henvendelser, men kan godt bruge flere, siger Rasmus Bernt Skovsgaard.

Han opfordrer borgere, der er utrygge efter de seneste dages skudepisoder, til at tale med politiet ved den mobile politistation, der er parkeret nær gerningsstedet.

Her er det også muligt for folk at give politiet tip om sagen.

Ingen er endnu anholdt i relation til skuddet lørdag. Politiet har dog frigivet billeder og efterlyser en mulig gerningsmand, der beskrives som en ung mand med fuldskæg og mørkt hår, cirka 175 centimeter høj.

Han bar ifølge politiet mørkt tøj, sort jakke, sorte eller blå bukser, sorte sko og handsker og et sort mundbind på gerningstidspunktet.

Også torsdag og fredag blev der skudt i hovedstadsområdet. Begge de episoder havde dødelig udgang.

Den første episode var på Nørrebro i København, mens den anden var i Islev i Rødovre Kommune.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Britisk politiker skifter Johnsons parti ud med rivalens

© -/AFP Der er onsdag fyldt i det britiske Underhus, hvor Boris Johnson svarer på spørgsmål om en sag om brud på coronarestriktioner. Den britiske premierminister, Boris Johnson, befinder sig ... Read more »

Folketinget indkalder forkert vikar for socialdemokrat

© Philip Davali/Scanpix Alexander Grandt (S), som her ses midt i billedet, udtræder af Folketinget torsdag. Det sker, efter at Folketinget fik oplyst, at han ikke var den rigtige stedfortræder ... Read more »

Tauson forventer eksplosiv kamp mod formstærk verdenssyver

© Brandon Malone/AFP Clara Tauson slog tirsdag Astra Sharma. Torsdag venter hårdere modstand mod Anett Kontaveit. Den danske tenniskomet Clara Tauson kommer på en svær opgave, når hun natten til ... Read more »

Espersen langer ud efter DF-tvivlere: Forlad partiet

© Nils Meilvang/Scanpix Søren Espersen (th.) tror på, at enten Morten Messerschmidt eller Martin Henriksen bliver DF’s nye formand. (Arkivfoto) Det må holde op. Dansk Folkepartis tidligere næstformand Søren Espersen ... Read more »

Ambassadør: Konfliktvante ukrainere tager spændinger med ro

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Udenrigsminister Jeppe Kofod (i midten) var i weekenden sammen Danmarks ambassadør i Ukraine, Ole Egberg Mikkelsen (lige til højre for Kofod), i det østlige Ukraine. Ukrainerne ... Read more »

Kristendemokraterne må undvære stemmesluger ved næste valg

© Frank Cilius/Scanpix Kristendemokraternes vestjyske stemmesluger, Kristian Andersen, genopstiller ikke ved næste valg til Folketinget. Det oplyser han onsdag til Dagbladet Ringkøbing-Skjern. (Arkivfoto) Kristendemokraterne må ved næste folketingsvalg undvære et ... Read more »

Estisk favorit før Tauson-møde: Hun er en farlig spiller

© Asanka Brendon Ratnayake/Reuters Anett Kontaveit gjorde kort proces mod Katerina Siniakova tirsdag. Den estiske topspiller Anett Kontaveit har masser af respekt for Clara Tauson, selv om kendskabet til det ... Read more »

Tiltalt for masseskyderier blev politianmeldt efter hadske opslag

Hadske opslag på internettet fik en digital analytiker til at politianmelde en nordjysk mand, der nu er tiltalt for at planlægge masseskyderier. Det fortæller analytikeren, Christian Skettrup fra foreningen Digitalt ... Read more »

Giftstoffet PFOS er fundet i oksekød fra køer i Odense

© Emil Helms/Ritzau Scanpix Giftstoffet PFOS er fundet i oksekød fra en kogræsserforening i Odense. Det er fundet i så store mængder, at Fødevarestyrelsen vurderer, at kødet ikke bør spises. ... Read more »

AGF vil investere 100 millioner kroner i nyt stadion

© Henning Bagger/Scanpix Ceres Park i Aarhus er til daglig hjemmebane for AGF, men et nyt stadionprojekt i byen er i gang. (Arkivfoto) Mens seks forskellige arkitektfirmaer er i færd ... Read more »

Billetsalg til VM i Qatar åbner til reducerede priser

Arrangørerne af VM i Qatar indledte onsdag billetsalget til slutrunden senere på året. Priserne på billetterne vil variere, alt efter hvem der køber billetter. Lokale indbyggere og migrantarbejdere i Qatar ... Read more »

S er villig til skattelettelser i reformforhandlinger

Under de tilspidsede forhandlinger om at øge arbejdsudbuddet har regeringen gjort det klart, at den ikke vil røre topskatten. Men der er villighed til at se på andre former for ... Read more »

Blinken i Ukraine opfordrer Putin til at vælge fredelig sti

© Pool/Reuters Antony Blinken advarer om, at hvis Putin fravælger diplomatiet, så vælger han “konfrontation og konsekvenser for Rusland”. Ruslands militære oprustning ved Ukraines grænser betyder, at den russiske præsident, ... Read more »

Andelen af eldrevne biler fordoblet i 2021

Til trods for at den samlede bilpark er svundet ind med seks procent fra 2020 til 2021, så er der en markant positiv udvikling i tilgangen af elbiler og pluginhybridbiler. ... Read more »

Politisk kolbøtte baner vej for tidlig løsladelse af coronasvindler

© Philip Davali/Scanpix Da Folketinget i 2020 besluttede at firedoble straffen for svindel med hjælpepakker i anledning af covid-19, blev der argumenteret med signalvirkningen. Justitsminister Nick Hækkerup (S) sagde, at ... Read more »

Ny vaccine lander snart i Danmark - men dens rolle er uvis

© Dado Ruvic/Reuters Novavax er den femte coronavaccine, der er godkendt i EU. (Arkivfoto) Den femte coronavaccine blev i slutningen af december godkendt til brug i EU. Men det er ... Read more »

Tidligere DF-formandskandidat peger nu på Martin Henriksen

© Philip Davali/Scanpix Erik Høgh-Sørensen (th.) vil ikke have Morten Messerschmidt (tv.) som ny DF-formand. Han peger på Martin Henriksen. (Arkivfoto) Erik Høgh-Sørensen peger på Martin Henriksen som ny DF-formand. ... Read more »

‘Årgang 20'-par venter barn nummer to: ‘Det har været en modbydelig graviditet'

Maria og Nikolaj fra ‘Årgang 20’ skal være forældre igen til sommer. Nu fortæller de om en graviditet, som har været alt andet end idyllisk. Hjemme hos Maria og Nikolaj ... Read more »

Den norske trænerlegende Nils Arne Eggen er død

© Sakis Mitrolidis/AFP Nils Arne Eggen er død. Han blev 80 år. Den norske succestræner Nils Arne Eggen er død i en alder af 80 år. Han nåede blandt andet ... Read more »

Danske stjerner udgør intens trio i ny Vikings-serie

Endnu et kapitel bliver nu føjet til successerien “Vikings”. Snart får spinoff-serien “Vikings: Valhalla” premiere på Netflix, og der er igen et rød-hvidt islæt i sagaen. Caroline Henderson har nemlig ... Read more »

Kun nogle patienter får gavn af genindført behandlingsgaranti

Der vil fortsat være patienter, der må vente længe på behandling, selvom der igen fra på fredag er garanti for enten behandling eller en plan for udredning inden for 30 ... Read more »

Stor interesse i at låne Danmark penge til grøn omstilling

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Penge målrettet den grønne omstilling hentes nu via særlige statsobligationer. Onsdag blev de første solgt. (Arkivfoto) Der blev onsdag skrevet et lille stykke økonomisk danmarkshistorie, da ... Read more »

27-årig afviser at have bestilt automatriffel til masseskyderi

En 27-årig mand, der er tiltalt for planlægning af masseskyderier på en eller flere skoler, afviser at have bestilt en halvautomatisk riffel på internettet. Det fremgår, da han udspørges om ... Read more »

Regerende mester cruiser videre trods koncentrationssvigt

© James Gourley/Reuters Naomi Osaka er videre til tredje runde i Melbourne, hvor endnu en amerikaner venter hende. Den japanske tennisstjerne Naomi Osaka rykkede onsdag formiddag dansk tid en runde ... Read more »

Sådan sparer du tid i fitnesscenteret

Det kan være svært at finde tid til træning i en travl hverdag. Men hvis du skærer ind til benet og bruger tiden i fitnesscenteret optimalt, kan du faktisk få ... Read more »

Trump og hans børn anklages for at have vildledt banker

© Mandel Ngan/AFP Donald Trump (i midten) og hans børn Ivanka Trump (til højre) og Donald Trump Jr. (til venstre) er anklaget for at have vildledt banker for at opnå ... Read more »

Militærleder får 15 års fængsel for Bali-angreb i 2002

© Fajrin Raharjo/AFP Aris Sumarsono, der er bedre kendt som Zulkarnaen, blev anholdt i december 2020 efter 18 år på flugt. (Arkivfoto). En indonesisk tidligere militærleder er onsdag blevet idømt ... Read more »

NFL-stjerne undskylder fornærmende dommerkommentar

© Ron Jenkins/Scanpix Dallas Cowboys’ quarterback Dak Prescott (4) var i sine følelsers vold, da han kom med uheldig kommentar efter slutspilsnederlag, siger han. – Ros til dem. Det var ... Read more »

Tredje mand er anholdt for drab i frisørsalon i Rødovre

Da en 28-årig mand sent tirsdag eftermiddag landede i Kastrup Lufthavn i København, blev han mødt af betjente og anholdt. Den 28-årige er mistænkt for at have været med til ... Read more »

Blå partier sætter hælene i: Vil ikke forhøje dagpengesats

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Troels Lund Poulsen, Venstres beskæftigelsesordfører, forhandler i øjeblikket med regeringen om at skaffe mere arbejdskraft. Der er for alvor kommet gang i forhandlingerne om regeringens reformudspil. ... Read more »

USA advarer om russisk angreb på Ukraine når som helst

© Jonathan Ernst/Reuters Rusland kan på et hvilket som helst tidspunkt indlede et angreb på Ukraine, siger pressesekretær i Det Hvide Hus Jen Psaki tirsdag. USA slår tirsdag alarm over ... Read more »

Trist nyt: Sanger Dario Campeotto ramt af kræft

Den danske sanger og skuespiller Dario Campeotto har fået konstateret kræft. Det oplyser familien i en email til Ritzau ifølge Ekstra Bladet. Hvis du er en af dem, der havde ... Read more »

Hongkong beordrer hamstere aflivet efter smitte i kæledyrsbutik

© Kin Cheung/Scanpix Kæledyrsbutikken Little Boss i Hongkong er lukket, efter at der er opdaget et udbrud af covid-19 blandt hamstere. Myndigheder i byen meddelte tirsdag, at omkring 2000 hamstere ... Read more »

Medie: 20 af Johnsons partifæller vil vende ham ryggen

© Pool/Reuters Storbritanniens premierminister, Boris Johnson, har flere gange undskyldt for fester på Downing Street under coronarestriktioner. (Arkivfoto) Hele 20 af Boris Johnsons partifæller i parlamentet planlægger at erklære deres ... Read more »

FAKTA: Spændinger mellem Rusland og Ukraine øges

© Andriy Dubchak/Scanpix Ukrainske soldater ses her i Donetsk-regionen i Ukraine i begyndelsen af januar. Rusland kan angribe Ukraine når som helst, mener USA. Amerikanerne har længe advaret mod oprustningen ... Read more »

Efter flere år med fald: Danskerne låner mere uden afdrag

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Der var gang i boligmarkedet i 2021, og det betyder, at der er optaget mange realkreditlån. Flere kigger mod afdragsfrihed. (Arkivfoto) De afdragsfrie lån er igen ... Read more »

Lån uden afdrag er på vej ind i varmen hos danskerne

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Der var gang i boligmarkedet i 2021, og det betyder, at der er optaget mange realkreditlån. Flere kigger mod afdragsfrihed. (Arkivfoto) De afdragsfrie lån er igen ... Read more »

Stilsikker Nadal fortsætter enlig rekordjagt i Australien

© Loren Elliott/Reuters Rafael Nadal vandt i tre sæt over tyske Yannick Hanfmann, men måtte stadig bruge næsten to og en halv time på banen i Melbournes eftermiddagsvarme. Ganske vist ... Read more »

Sundhedsøkonom: Stor opgave venter efter genindført garanti

Med den forventede genindførsel af udredning- og behandlingsgarantien fra fredag sendes et klart signal til det offentlige sundhedsvæsen om igen at prioritere andre patienter ud over coronapatienter højt. Det vurderer ... Read more »

Tyskland overstiger 100.000 nye smittetilfælde på et døgn

© Hannibal Hanschke/Scanpix Forbundskansler Olaf Scholz ønsker at indføre obligatorisk vaccinepligt i Tyskland, hvor 60 millioner indbyggere ud af i alt 83 millioner er fuldt vaccinerede. (Arkivfoto) Tyskland har i ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic