Skud affyret ved dansk McDonald's: Politiet i biljagt efter narkopåvirket flugtbilist

skud affyret ved dansk mcdonald's: politiet i biljagt efter narkopåvirket flugtbilist

Foto: Google streetview

Politiet spiller en afgørende rolle i at sikre, at loven bliver overholdt, og at borgerne kan føle sig trygge i deres dagligdag. Med et ansvar for at holde gaderne sikre, griber politifolk ind i situationer, hvor de ofte står over for uforudsete udfordringer.

Brugen af våben er en sjældenhed i politiets arbejde, hvilket understreger deres fokus på at løse konflikter med mindst mulig magtanvendelse. Men det sker af og til, at Politiet må benytte sig af våben for at få kontrol over en situation, der kan eskalere.

Læs også

Lørdagen var blot 11 minutter gammel, da politiet fik en anmeldelse om, at der holdt en udenlandsk indregistreret bil med motoren i tomgang ved McDonald’s på Skovboulevarden, og at føreren virkede noget ude af balance.

En politipatrulje kørte til stedet og fik kontakt til bilisten, men da en politibetjent åbnede bildøren, accelererede bilisten og kørte fra stedet med høj hastighed.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters politi i deres døgnrapport

Et par gæster på fastfood restauranten måtte springe til side for ikke at blive ramt. En politibetjent forsøgte at standse bilen på Skovboulevarden, men da bilisten fortsatte sin kørsel lige mod betjenten, affyrede politiet et varselsskud. Varselsskuddet fik ikke bilen til at standse, og betjenten måtte springe til side.

Efter en tur rundt i Nykøbing med høj hastighed lykkedes det at standse bilen på Vestensborg Alle. Her blev føreren anholdt klokken 0.16. Det var en 42-årig mand fra Sydfalster, som blev sigtet for at forvolde fare, for narkokørsel og en stribe færdselsforseelser. Han blev fremstillet i grundlovsforhør den følgende dag og varetægtsfængslet frem til den 27. februar.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World