Skadet angriber forlader dansk landsholdslejr

skadet angriber forlader dansk landsholdslejr

I stedet for Signe Bruun bliver Caroline Møller udtaget til landsholdstruppen. (Arkivfoto).

Angriberen Signe Bruun bliver skiftet ud af landsholdstruppen i Nations League.

Det skyldes, at hun er blevet skadet.

Det skriver Dansk Boldspil-Union på X.

I stedet bliver en anden angriber, Caroline Møller, del af truppen. Hun spiller, ligesom Signe Bruun, i Real Madrid.

25-årige Bruun kommer derfor ikke på banen i Danmarks kommende kampe mod Tyskland og Island. Fredag skal landsholdet møde Tyskland på udebane, og den 5. december gælder kampen mod Island på dansk jord.

De danske kvinder har tidligere i gruppespillet vundet over begge lande. Mod Island vandt de 1-0, og mod Tyskland lød sejren på 2-0.

25-årige Signe Bruun har spillet 39 kampe for landsholdet, hvor hun har scoret 18 mål. Hun har spillet i Real Madrid siden juli i år.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World