Siktet 16-åring på Os varetektsfengslet i én uke

Politiadvokaten ba i utgangspunktet om to uker i varetekt, med brev- og besøkskontroll. 16-åringen, som nekter straffskyld og ba om å bli løslatt, tok betenkningstid, skriver Bergens Tidende.

16-åringen er siktet for drapsforsøk etter at en 15 år gammel gutt ble knivstukket i Os søndag kveld. Den fornærmede gutten er ifølge politiet utenfor livsfare

– Han er fortsatt innlagt på Haukeland universitetssjukehus. Vi har ikke fått noen oppdatering, men slik jeg har forstått det, skal han være utenfor livsfare, sa politiadvokat Eli Valheim til NTB tidligere mandag.

Valheim sa til BT før fengslingen at varetektsfengsling av 16-åringen var helt nødvendig. Han pekte på fare for bevisforspillelse.

Politiet har ennå ikke beslaglagt kniven som skal ha bli brukt for å gjennomføre knivstikkingen.

siktet 16-åring på os varetektsfengslet i én uke

Det var søndag kveld at en 15-åring ble knivstukket på Os utenfor Bergen. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

(©NTB)

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World