SHL: Thord Johansson lämnar Timrå - efter 43 år

shl: thord johansson lämnar timrå - efter 43 år

SHL: Thord Johansson lämnar Timrå – efter 43 år

Totalt har han varit i föreningen i 43 år. 

Nu går Thord Johansson i pension och lämnar Timrå. 

– Man orkar inte jobba med sådant här hur länge som helst, säger han till Sundsvalls tidning. 

Spelare, tränare, junioransvarig och en hel del annat. Det har varit Thord Johanssons roller i Timrå under vad som har varit en stor del av hans liv. Totalt är det 43 år som han har vigt åt föreningen.

Nu berättar 65-åringen för Sundsvalls tidning att han lämnar sin post och går i pension.

– Man orkar inte jobba med sådant här hur länge som helst. Åldern har tagit ut sin rätt, säger profilen och fortsätter:

– Jag kan sakna att stå i båset ibland, men jag har för svårt för den pressen. Kunskapsmässigt och taktiskt slår jag kanske folk på fingrarna, men andra är så mycket bättre än mig när det gäller att gilla pressen. Jag kan må riktigt dåligt av den.

Samtidigt passar han på att hylla de som nu tagit klubben till detta senaste lyft.

– Det har kommit in en ny anda och entreprenörskap. Det är unga människor, både killar och tjejer, som har kommit in och varit drivna och som gör ett jättejobb. Samtidigt är den här unika, familjära känslan kvar och så måste det fortsätta vara, säger han till ST.

TV: Är Timrå i toppen för att stanna?

News Related

OTHER NEWS

David McCallum död – känd från ”Mannen från UNCLE”

David McCallum död – känd från ”Mannen från UNCLE” Den skotske skådespelaren David McCallum, 90, har dött, meddelar tv-bolaget CBS i ett uttalande. Han var känd för sina roller i ... Read more »

Två män knivskurna i Uddevalla – utreds som mordförsök

Två personer har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskurna. Arkivbild. Två män i Uddevalla har blivit knivskurna med ungefär en timmes mellanrum i samma stadsdel. Polisen utreder båda ... Read more »

Sverige uppges genomföra massutvisning till Irak

Sverige uppges genomföra massutvisning till Irak På tisdagsmorgonen väntas 30 irakiska medborgare tvångsutvisas från Sverige med ett chartrat flygplan till Baghdad, enligt uppgifter till Ekot. Det är första gången sedan ... Read more »

Många tjatar på Microsoft om ett nytt StarCraft

Många tjatar på Microsoft om ett nytt StarCraft Under Tokyo Game Show i slutet av förra veckan hade Xbox-chefen Phil Spencer och Xbox corporate vice president Sarah Bond en frågestund ... Read more »

Larm om explosion i Linköping

Räddningstjänsten larmades strax efter klockan sex på tisdagsmorgonen om en misstänkt explosion i området Ekholmen i Linköping, skriver Corren och Aftonbladet. Utryckningsfordon från flera brandstationer har larmats till platsen. – ... Read more »

Mordet fångades på video: Träffades av 34 kulor

Mordet fångades på video: Träffades av 34 kulor Det var en koordinerad attack som låg bakom mordet på sikhledaren Hardeep Singh Nijjar i den kanadensiska staden Surrey i Kanada förra ... Read more »

STORT GRATTIS: Jonas Bergqvist fyller 61 år – avslöjar mammans festkväll som fick han att flytta till Leksand

Han är en riktig legendar inom svensk hockey. Och kanske en ännu större ikon hos Leksand. I dag hyllar vi Jonas Bergqvist på födelsedagen! När hockeykarriären tog slut 1999 efter ... Read more »

Skrev om Foodorabud – skildrar nu slavdrivare

Anders Teglund och Dennis Elyasi beskriver tillsammans hur det är att arbeta inom gig-ekonomin, i en bok om slavdrivarens historia. Anders Teglund skrev en bok om de utsatta cykelbuden. Nu ... Read more »

”Svårt att få fällande domar – otroligt frustrerande”

”Svårt att få fällande domar – otroligt frustrerande” Två tonårspojkar som tidigare dömts i tingsrätten för ett misstänkt gängmord i Gävle friades i går i hovrätten. Kammaråklagare Therese Stensson Jonsson säger ... Read more »

Bruce Willis fru: ”Svårt att veta om han är medveten”

Bruce Willis fru: ”Svårt att veta om han är medveten” Det är ”svårt att veta” om skådespelaren Bruce Willis själv är medveten om hur han har påverkats av den frontallobsdemens ... Read more »

AI-fejkade nakenbilder sprids på skolor

Med bara några klick kläs personer av. De fejkade nakenbilderna kan sedan spridas via sociala medier. Det finns en stor risk att det används bland ungdomar för att kränka eller ... Read more »

Fem häktade för förberedelse till mord

Fem unga personer har häktats. Arkivbild. Fem personer – varav fyra är tonåringar – har häktats misstänkta för förberedelse till mord, rapporterar lokala medier. I förra veckan greps flera personer ... Read more »

Kris i Yrkesakademin – många jobb kan ryka

Det är brist på yrkesförare i Sverige, men en stor utbildare kan nu tvingas dra ner på grund av ekonomiska problem. Arkivbild. Krisen för Yrkesakademin, ett av landets större företag ... Read more »

Lär känna de 4 grundläggande reglerna för en perfekt promenad med din hund

Lär känna de 4 grundläggande reglerna för en perfekt promenad med din hund (Foto: Andriyko Podilnyk/Unsplash) Gör du allt du kan för att vara en respektabel hundägare? I ett inlägg ... Read more »

Fyra år för tre kilo knark i ryggsäcken

Mannen döms till fyra års fängelse. Arkivbild En man i 25-årsåldern greps i somras i Haparanda med nära tre kilo amfetamin och 200 gram kokain i ryggsäcken. Nu döms han ... Read more »

Sjukvården håller liv i faxen

Inom sjukvården och annan offentlig sektor används faxar fortfarande. Arkivbild. Den ihärdiga tron på faxens definitiva hädangång har inte full täckning – än. Många myndigheter har tagit farväl men sjukvården ... Read more »

Sjukvården håller faxen vid liv

Inom sjukvården och annan offentlig sektor används faxar fortfarande. Arkivbild. Myndigheter har tagit farväl men sjukvården håller faxen vid liv. Omkring 4 000 vårdfaxar tuggar på, flest i storstäderna. Arbetet med ... Read more »

Tisdag den 26 september – läs dagens horoskop här

Tisdag den 26 september – läs dagens horoskop här! Tisdag den 26 september – läs dagens horoskop här! Väduren (21 mars – 19 april) Tisdagen bjuder på nya möten som ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự