Sergio Ramos skabte heftig debat: Fik to røde kort lige efter hinanden

sergio ramos skabte heftig debat: fik to røde kort lige efter hinanden

Sergio Ramos skabte heftig debat: Fik to røde kort lige efter hinanden

I en dramatisk kamp i La Liga blev Sevilla’s forsvarsspiller, Sergio Ramos, vist ud to gange. Han fik to røde kort i kampen mod Real Sociedad.

Dette usædvanlige hændelsesforløb skabte stor opmærksomhed på sociale medier og blandt fodboldfans.

Sevilla led et nederlag på 2-1 mod Real Sociedad, hvor de blev reduceret til ni spillere efter udvisningerne af Ramos og Jesus Navas i kampens sidste minutter.

Sociedad sikrede sig en to-måls føring takket være et selvmål af Marko Dmitrovic og et mål af Umar Sadiq, mens Youssef En-Nesyri reducerede for Sevilla.

Ramos, der allerede havde modtaget et gult kort, begik en forseelse mod Brais Mendez, hvilket førte til, at dommeren viste ham det andet gule kort. Men efter VAR-interventionen trak dommeren det andet gule kort tilbage og viste i stedet Ramos et direkte rødt kort. Teknisk set blev Ramos dermed vist to røde kort i samme kamp.

Denne bizarre hændelse skabte stor reaktion på sociale medier, hvor fans kommenterede den tidligere Real Madrid-stjernes kendte tilbøjelighed til at modtage kort. Kommentarerne spændte fra overraskelse til humoristiske bemærkninger om Ramos’ “evne” til at indsamle røde kort.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World