Fremtrædende rocker fra Kolding: Sendt syv år i fængsel for hash og kokain

Efter længere tids omfattende efterforskning blev en 50-årig mand anholdt torsdag.

Han blev anholdt for forsøg på salg af en større mængde hash og ikke under syv kilo kokain.

Fredag blev han idømt syv års ubetinget fængsel ved en straksdom.

ddd

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sydøstjyllands Politi betragter den dømte mand som et fremtrædende medlem af rockergruppen Hells Angels i Kolding-området.

Sagen har i en længere periode været efterforsket intensivt af Sydøstjyllands Politi og udspringer af en målrettet indsats mod organiseret bandekriminalitet.

Anholdelsen var kulminationen på den længerevarende efterforskning og indsats og skete i samarbejde med andre politikredse i en koordineret indsats.

Den dømte mand, der er fra Kolding, blev anholdt torsdag formiddag i forbindelse med en ransagning på en adresse i Kolding.

Han blev fredag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding, som førte til straksdommen.

Retten afgjorde også, at den 50-årige skal forblive fængslet frem til sin afsoning.

I ation til torsdagens ransagning i Kolding blev der også foretaget ransagninger på adresser i København og på Vestsjælland. I den forbindelse blev også en 25-årig kvinde fra København anholdt og sigtet for hæleri. Hun er efterfølgende løsladt.

/local eyes/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World