To helikoptre krasjet i Ukraina - seks soldater omkom

To helikoptre krasjet i Ukraina – seks soldater omkom

Hendelsen skal ha skjedd i nærheten av byen Kramatorsk øst i landet tirsdag, og det skal dreie seg om to militærhelikoptre av typen MI-8. Disse er mye brukt av det ukrainske forsvaret, skriver avisa Ukrainska Pravda, uten å komme med flere detaljer.

En talsperson for det ukrainske luftvåpenet bekrefter overfor den ukrainske kringkasteren Suspilne at seks soldater har mistet livet, men vil ikke gi noen detaljer om hva som har skjedd.

News Related

OTHER NEWS

Merete Lingjærdes ærlige ord om ekteskapet – etter bryllupet: «Vi har tatt valget om å…»

Merete Lingjærde (61), kjent fra «Skal vi danse» på TV 2 giftet seg med ektemannen for snart to år siden. Lingjærde som er utdannet ved Statens balletthøgskole, har siden 2015 ... Read more »

Canada henter diplomater hjem fra India etter trusler

– I lys av den nåværende situasjonen, hvor spenningene har økt, tar vi grep for å sørge for at diplomatene våre er trygge, skriver Canadas utenrikstjeneste i India. – Som ... Read more »

Erna Solbergs vemodige beskjed til ektemannen: Dette sier hun om fremtiden nå

Tidligere statsminister Erna Solberg (62) la frem ektemannens, Sindre Finnes aksjehandel på en pressekonferanse fredag forrige uke. Overfor pressen innrømmet Solberg at hun egentlig har vært inhabil i enkelte saker i sin tid ... Read more »

Erna Solberg snakker ut: Trekker seg ikke nå

Høyre-leder Erna Solberg møter flere medier torsdag. – Opplevelsen av at pariet og våre velgere har tillit til meg. For meg er det det mest avgjørende, sier Erna Solberg til ... Read more »

Diplomater skal ha solgt 250.000 visum til migranter

FALSKE VISA: Polske diplomater har solgt tusenvis av falske EU-visa til migranter fra Asia og Afrika. Illustrasjonsfoto. Diplomater skal ha solgt 250.000 visum til migranter EU-kommisjonen gir Polen en frist ... Read more »

Eksplosjoner i Kyiv – sju skadd

Ordfører Vitalij Klitsjko skriver på meldingstjenesten Telegram at vann- og strømforsyningen har vært borte i noen områder, men at dette er på plass igjen. Ifølge ordføreren er sju personer meldt ... Read more »

Havarikommisjonen undersøker ulykke på skip

Ulykken skjedde om bord på stykkgodsskipet Link Star ved 16-tiden. Skipet lå fortøyd ved kai ved Brattøra i Trondheim da et besetningsmedlem falt ned en heissjakt og omkom. Vedkommende var ... Read more »

Harde kravet til Christer Rødseth i Skal vi danse: Dette forbys han å gjøre

Christer Rødseth (33) er en av landets fremste kokker og er stor favoritt på TV-skjermen. Han er en del av den faste gjengen i «God morgen Norge» på TV 2, ... Read more »

Ankesaken mot Øigarden, Kittelsen og Cleve Broch utsatt: – Ergerlig

FRIFUNNET: Nicolai Cleve Broch, Agnes Kittelsen og Jon Øigarden fikk rettens medhold i fjor sommer, men Panorama Agency anket. Ankesaken mot Øigarden, Kittelsen og Cleve Broch utsatt: − Ergerlig Det ble ... Read more »

Eide og Støre til VG: Verden kan fortsatt redde seg selv

FIKK NEI: Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) håpet i det lengste på å få komme til orde om klima i FN. Eide ... Read more »

Sykling: Nathan Van Hooydonck fikk påvist hjertefeil – må legge opp

Det opplyser laget hans i en pressemelding. Belgieren havnet i en trafikkulykke etter å ha fått et illebefinnende mens han kjørte bil for en drøy uke siden. Onsdag ble han ... Read more »

Vi spiller Mortal Kombat 1 på dagens GR Live.

Vi spiller Mortal Kombat 1 på dagens GR Live. Mortal Kombat 1 er her. Den siste delen i kampspillserien, som samtidig fungerer som en reboot for serien, har debutert på ... Read more »

Kommer med nedslående Glimt-påstand. Knutsen fnyser av problemet før en krevende høst

Kommer med nedslående Glimt-påstand. Knutsen fnyser av problemet før en krevende høst TRONDHEIM/OSLO (Nettavisen): Rosenborg sendte Bodø/Glimt ned fra tabelltopp søndag. Man trenger ikke skru tiden mange uker tilbake da ... Read more »

Spanias fotballforbund fortsetter oppvasken – vil ut av en «institusjonell krise»

Godt styresett, åpenhet og likestilling er hovedpunktene RFEF-ledelsen peker på i onsdagens uttalelse. Der beklager de igjen belastningen Jennifer Hermoso er blitt påført de siste ukene. En måned er gått ... Read more »

Ny jobb for Solskjær – analyserer Champions League-kamper for UEFA

– Min rolle i Uefa går ut på at jeg skal være til stede på Champions League-kamper og analysere lagene, blant annet se hvordan de prøver å straffe motstanderen. Jeg ... Read more »

Brann i flere sjøhus i Sandnes

– Det er en stor og kraftig brann, sier vaktleder Christer Gilberg ved 110-sentralen Sørvest til NTB 0.15 natt til torsdag. Politiet opplyser at det brenner i flere bygg på ... Read more »

Genesis rundet millionen

Det er som kjent den første millionen som er den vanskeligste, og nå har Genesis passert denne milepælen. På samme tid som bandet Genesis klatret inn i stjernehimmelen med hit-albumet ... Read more »

Steam kunngjør et voldsomt 2024-salg

Steam kunngjør et voldsomt 2024-salg Steam har avduket noen av sine største salg, festivaler og arrangementer som kommer i begynnelsen av 2024. Det kan virke rart å avsløre en slik ... Read more »

Haunted Mansion lander på Disney+ i oktober

Haunted Mansion lander på Disney+ i oktober Fordelen med at Disney-filmer ser ut til å ha det vanskelig i kinobransjen, er at de til syvende og sist kommer til Disney+ ... Read more »

Sørkoreansk TV-kanal: Kim skal ha startet reisen til Russland – mulig møte med Putin denne uka

PÅ VEI TIL RUSSLAND: Kim Jong-un skal være på vei til Russland. Sørkoreansk TV-kanal: Kim skal ha startet reisen til Russland – mulig møte med Putin denne uka Nyhetskanalen viser ... Read more »

Ekspertene er enige: Det blir bare én renteheving til

NÆR TOPPEN: Ekspertene tror sentralbanksjef Ida Wolden Bache bare skal øke renten én gang til. Ekspertene er enige: Det blir bare én renteheving til Mandag kunne SSB melde at inflasjonen ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom full trailer lovet til torsdag

Hvis du glemte at Warner Bros. og DC hadde tenkt å avslutte 2023 med en helt ny Aquaman-film, så fortvil ikke, det gjorde vi også. Underholdningsgigantene har vært elendige til ... Read more »

Tilsyn hos strømselskaper: Mange anmerkninger og avvik

– Hvis ikke et selskap følger pålegg, vil reaksjonen være tvangsmulkt. Forbrukerne legger til grunn at reglene skal følges. Det er en viktig del av å være kraftleverandør, sier Torfinn ... Read more »

Sjeføkonom om KPI-tall: Sikkert lettelse i Norges Bank

– Det var sikkert et pust av lettelse på Bankplassen nå når inflasjonen faktisk overrasket på nedsiden. Det er vel en stund siden sist, sier sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB ... Read more »

Dag Otto Lauritzens hjerteskjærende beskjed etter farens død – åpner opp om vonde sykdommen

Dag Otto Lauritzen (66) fikk sitt store gjennombrudd som syklist, hvor han markerte seg som den første nordmannen til å vinne en etappe i Tour de France noen gang tilbake ... Read more »

Potter sa nei takk Gennaro Gattuso derimot er keen

Laurent Blanc som tidligere har ledet Paris Saint-Germain og det franske landslaget har definitivt ikke fått det til å svinge for Lyon. Fra å alltid befinne seg i det minste ... Read more »

Forsvaret skal øve på å beskytte Oslos innbyggere – stor øvelse de neste dagene

Målet med øvelsen er å utvikle forsvarets evne til å beskytte befolkningen og sikre viktig infrastruktur og samfunnsfunksjoner i en krisesituasjon, opplyser Oslo kommune. Øvingen fører til at det blir ... Read more »

Grådige utleiere kaster leietakere på dør

REAGERER: Kristin Nguyen i Jusbuss reagerer på flere ulovlige utkastelser. Grådige utleiere kaster leietakere på dør Jussbuss har den siste tiden opplevd at flere utleiere tar seg for godt til ... Read more »

Har spilt kortene sine rett

Julian Nagelsmann endte ikke i Premier League hos Tottenham eller Chelsea, etter dette har den tidligere Bayern-treneren smurt seg med tålmodighet. Nå skjønner vi hvorfor. I en alder av 36 ... Read more »

Slik ble det horehus i konsentrasjonsleirer

Slik ble det horehus i konsentrasjonsleirer Etter hvert som tysk industri ble stadig mer avhengig av fangenes innsats ved maskinene i den krigsviktige industrien, begynte SS-ledelsen å spekulere på hvordan ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự