Røper detaljer fra natten før bryllupet: – Jeg følte jeg ville hjem

Røper detaljer fra natten før bryllupet: – Jeg følte jeg ville hjem

Etter å ha møttes gjennom realityprogrammet «Farmen kjendis» i 2017, har forholdet til Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) måttet stå gjennom både stormer og spekulasjoner før de til slutt ble hele Norges kjendispar.

For to uker siden ble paret omsider mann og kone, etter at de ga hverandre sitt «ja» på hotell Continental i Oslo.

I forkant av bryllupet tok paret følgerne med på store deler av planleggingsfasen av bryllupet i podkasten deres «The Pilbooms». Etter bryllupet har de delt få detaljer, men i en rykende fersk episode kunne turtelduene avsløre detaljer fra den store dagen.

Ville bare gråte

I noen tilfeller velger brudepar å tilbringe natten sammen med sin kommende ektefelle, mens andre tilbringer kvelden før med sin forlover. I tradisjon tro tilbrakte brudeparet natten før bryllupet hver for seg på hotell i Oslo.

Det som i utgangspunktet skulle være en avslappende start på bryllupet, viste seg å bli langt fra en rolig kveld på hotellet for Kirsebom.

– For meg ble det for mye. Jeg fikk bare panikk rett og slett. Jeg kjente at jeg ble varmere og varmere, sier Kirsebom i podkasten.

Pilgaard forklarer at VG-lista gikk av stabelen rett utenfor hotellvinduet samme kveld. For bruden endte dermed natten med få timer søvn før den store dagen.

Å arrangere et bryllup innebærer i tillegg til en utfordrende natt, et stort ansvar og 55-åringen legger ikke skjul på at hun var både stresset og nervøs.

røper detaljer fra natten før bryllupet: – jeg følte jeg ville hjem
© Leveres av Nettavisen FIKK PANIKK: Vendela Kirsebom innrømmer at det ble en stressende dag før selve bryllupet. Å arrangere bryllup var et stort ansvar. Foto: Vilde Holta Røssland

Gjestelisten besto av flere store navn som blant andre Leif Einar «Lothepus» Lothe (52), kjendisstylist Jan Thomas (55) med samboeren Harlem Alexander (34) og Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus (44). I tillegg var familien til Kirsebom fra Tyrkia invitert. Å ha ansvaret for en så stor gruppe mennesker viste seg å bli en stor oppgave.

Petter på sin side tilbrakte formiddagen sammen med forloverne sine, da han ikke skulle se Kirsebom før vielsen. Dermed satt hun med hele ansvaret i sine hender.

Kjolen var for stor

På toppen av det hele dukket det opp en rekke spørsmål på en ellers stressende dag, som imidlertid ble for mye for bruden. Alt fra spørsmål om blomster, til navnekort og bordplassering var 55-åringen nødt til å ta stilling til.

Selv hadde hun i utgangspunktet planer om å nyte en rolig kveld på hotell-suiten før bryllupet.

– Jan (kjendisstylist Jan Thomas, journ. anm) så at jeg hadde full panikk. Jeg kjente at jeg bare ville gråte, og at jeg ville hjem.

Kirsebom forteller at det var først da Jan Thomas, som var forloveren hennes, ankom hotellet at nervene og stressnivået roet seg.

Da Kirsebom skulle prøve brudekjolen fant hun imidlertid ut av at kjolen ikke passet lenger. Den hadde blitt for stor for henne siden sist gang hun prøvde den.

røper detaljer fra natten før bryllupet: – jeg følte jeg ville hjem
© Leveres av Nettavisen KJOLEN: Her ankom Vendela Kirsebom sin bryllupskjole. Foto: Werner Juvik

Designervenninnen deres Torunn Valland, hev seg ifølge Kirsebom rundt i en bil over Hardangervidda, og kjørte i full fart for å rekke frem til bryllupet. Da hun slutt ankom Oslo, så var det vanskelig å skaffe taxi da både VG-lista og Ingrid Alexandra sin 18-åsdag sto for tur.

Til slutt kom hun med kjolen, og Kirsebom fikk god hjelp fra sin forlover. Deretter kjente hun på en glede i hele kroppen av at hun skulle gifte seg.

Nettavisen har forsøkt å kontakte det nygifte paret uten og lykkes.

Vakkert bryllup

Til tross for en hektisk og nervepinene tid før bryllupet, ble paret omsider gift og beskriver bryllupet deres som et «fantastisk eventyrbryllup» med en rød tråd gjennom hele dagen. Begge to forteller i podkasten at det føles fantastisk at de endelig er gift.

Du er en overjordisk vakker wifey,@vendelaofficial ❤️ For et eventyrbryllup. Nå er det oss to resten av livet. Ord kan ikke beskrive hvor lykkelig du gjør meg, skrev Pilgaard under et bilde fra bryllupet.

I podkastepisoden leser Pilgaard opp deler av talen han holdt til Kirsebom under bryllupet, der han blant annet takker henne for å ha vist han hva ekte kjærlighet er, noe som resulterer i tårer.

Nå nyter paret hvetebrødsdagene på en hytte på Veierland i Vestfold.

News Related

OTHER NEWS

Øyhopping i Estland

ESTLAND: For nordmenn som er på jakt etter en alternativ øyhoppeferie, bør Estland være neste land på listen. Med 2222 øyer er det baltiske reisemålet perfekt for besøkende som ønsker ... Read more »

Kjøper populære Oslo-restauranter

GÅR SAMMEN: (Fra venstre) Erlend Karlseng (daglig leder EIK Servering) og Maria Aas-Eng (daglig leder Lava Oslo). Kjøper populære Oslo-restauranter Restaurantkonsernet Lava Oslo blir en del av Eik Servering. Med ... Read more »

Nairo Quintana disket fra årets Tour de France for smertestillende-bruk

DISKVALIFISERT: Nairo Quintana. Nairo Quintana disket fra årets Tour de France for smertestillende-bruk For første gang siden 2019 endte 32 år gamle Quintana topp ti i Tour de France, men ... Read more »

Tengs-siktede også siktet for drapet på Tina Jørgensen

DREPT: Tina Jørgensen er funnet i en kum ved Bore Krike. Mannen som har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs er nå også siktet for drapet på Tina Jørgensen, ... Read more »

Nairo Quintana disket fra Tour de France: – Uansvarlig

DISKVALIFISERT: Nairo Quintana. Nairo Quintana disket fra Tour de France: − Uansvarlig For første gang siden 2019 endte 32 år gamle Quintana topp ti i Tour de France, men spor av ... Read more »

Tengs-siktet mann også siktet for drapet på Tina Jørgensen

Mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995, er også siktet for å ha drept Tina Jørgensen i 2000, opplyser politiet til Dagbladet. – Tina Jørgensen-saken har ... Read more »

Fikk hun ikke nok hjelp?

ARVTAGER? Arild Hermstad vil bli ny partileder i MDG etter Une Bastholm. Valget skal skje på et ekstraordinært landsmøte i løpet av høsten. Fikk hun ikke nok hjelp? Une Bastholms ... Read more »

Knut Ivan svømte fra Oslo til Bergen

Knut Ivan Rasmussen ble mest plaget av brennmaneter og bølger under sin 700 kilometer lange svømmetur fra Oslo til Bergen. Ingen andre har før svømt rundt hele kysten fra Oslo ... Read more »

NVE: Kraftprodusentene har spart vann i sommer

Rapporten viser at det i uke 33 har vært en liten økning i kraftproduksjonen. Årsaken er trolig høyere priser i Europa. I tillegg er det produksjon som er nødvendig for ... Read more »

I mål etter å ha svømt Oslo-Bergen – Ny norgesrekord

I mål etter å ha svømt Oslo-Bergen – Ny norgesrekord Psykolog og «svømmecoach» Knut Ivan Rasmussen (44) ankom torsdag ettermiddag Bergen etter å ha svømt helt fra Oslo på halvannen ... Read more »

Dyrevernsorganisasjon mener avlivingen av Freya var lovstridig

Hvalrossen Freya ble avlivet søndag. Dyrevernorganisasjonen Noah mener det kan ha vært lovstridig. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Dyrevernsorganisasjon mener avlivingen av Freya var lovstridig Skytingen av Freya fremstår ... Read more »

FHI: Coronasmitten går ned – men nye varianter kan gi nye smittebølger i høst

Sommerens smittebølge har etter alt å dømme passert toppen, men i høst kan det komme nye coronavarianter som gir nye smittebølger, mener FHI. Foto: Erik Johansen / NTB – Situasjonen ... Read more »

FHI: Koronasmitten går ned – men nye varianter kan gi nye smittebølger i høst

Sommerens smittebølge har etter alt å dømme passert toppen, men i høst kan det komme nye koronavarianter som gir nye smittebølger, mener FHI. Foto: Erik Johansen / NTB FHI: Koronasmitten ... Read more »

Støre: – Har respekt for Bastholms avgjørelse

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han har respekt for Une Bastholms avgjørelse om å trekke seg som MDG-leder. og MDG-leder Une Bastholm møtes hjemme hos Støre på Ris i Oslo. ... Read more »

Et toppløst prakteksemplar av klassisk Porsche 911

Nei, Singer har ikke blitt tonedøve, for nå viser de fram sitt aller første Porsche-prosjekt med åpent tak. Amerikanske Singer er på hugget. I februar kunne de vise fram resultatet ... Read more »

Kraftig prishopp: Historiens dyreste strøm for tredje dag på rad

Kraftig prishopp: Historiens dyreste strøm for tredje dag på rad Gassprisen ligger nå på sitt høyeste noen gang. Den har nå lagt seg over 220 euro per MWh. Kullprisen ligger ... Read more »

Israel og Tyrkia gjenoppretter diplomatiske forbindelser

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har til tider rettet hard kritikk mot Israels politikk overfor palestinerne. Nå gjenetableres full diplomatisk kontakt mellom de to landene. Foto: Vjatsjeslav Prokofjev / Sputnik, ... Read more »

Ny strømprisrekord i sørvest

Sørvest-Norge setter ny strømprisrekord torsdag. Foto: Javad Parsa / NTB Det viser foreløpige tall fra nettsidene til strømbørsen Nord Pool. Tilsvarende toppnoteringer i de andre regionene blir 4,43 kroner i ... Read more »

Libanesisk mann løslatt etter gisseldrama i Beirut

Bassam al-Sheikh Hussein (42) under gisselaksjonen som han gjennomførte forrige torsdag. Nå er han løslatt. Foto: Hussein Malla / AP / NTB Libanesisk mann løslatt etter gisseldrama i Beirut Mannen ... Read more »

På biljakt? – Nå peker pilene bare én vei

Elbilene har lenge vært dominerende på nybilmarkedet. Så langt i år er nesten åtte av ti nybiler en elektrisk bil. Samtidig har elbilene nå for alvor begynt å gjøre seg ... Read more »

Reiselivsbedrifter frykter for fremtiden

Utelivsbransjen er blant dem som frykter for fremtiden blant annet på grunn av de høye strømprisene. Foto: Javad Parsa / NTB – Rentehevinger, økte drivstoffpriser, strøm og råvarepriser gjør at ... Read more »

30 vernepliktige gardister dimitteres etter bruk av narkotika

Illustrasjonsbilde: Ole Berg-Rusten / NTB 30 vernepliktige gardister dimitteres etter bruk av narkotika Grunnen er en privat sommerfest der fem vernepliktige innrømmer å ha brukt narkotika. I ettertid har 25 ... Read more »

30.000 kroner i bot for å ha tatt måkeegg fra naturreservat i Oslofjorden

Politiet har gitt en person 30.000 kroner i bot for å ha plukket egg fra flere måkereir på en øy i Oslofjorden i mai. Foto: Ørn E. Borgen / NTB ... Read more »

Lan Marie Berg blir ny parlamentarisk leder i MDG

Lan Marie Berg overtar som parlamentarisk leder i MDG. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Det bekrefter Berg overfor NRK. Berg er i dag nestleder i stortingsgruppa. Hun sier til rikskringkasteren ... Read more »

Garden dimitterer 30 soldater etter narkotikabruk

30 vernepliktige i Hans Majestets Kongens Garde dimitteres etter å ha innrømmet narkotikabruk. Foto: Lise Åserud / NTB – Etter en privat fest, under permisjon utenfor tjeneste tidligere i sommer, ... Read more »

MDG-Hansson: Håper Hermstad får motkandidat

MDG-Hansson: Håper Hermstad får motkandidat ARENDAL (VG) Tidligere MDG-leder Rasmus Hansson sier til VG at han håper flere vil stille til ledervervet i partiet. Hittil er nestleder Arild Hermstad den ... Read more »

MDG varsler endringer i ledelsen – Bastholm trekker seg, ifølge flere medier

MDG-ledelsen varsler pressekonferanse klokken 11 onsdag. Filter Nyheter erfarer at Une Bastholm går av. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB MDG varsler endringer i ledelsen – Bastholm trekker seg, ifølge flere ... Read more »

Advarer om at millioner av barn kan dø av sult

Somaliske kvinner og barn som har flyktet fra tørkerammede områder og slått seg ned utenfor hovedstaden Mogadishu. Foto: Farah Abdi Warsameh / AP / NTB Advarer om at millioner av ... Read more »

Lan Marie Berg ønsker ikke å overta som MDG-leder

Lan Marie Berg (MDG) sier hun ikke har hatt ambisjoner om å bli partileder, men stiller seg til disposisjon for ledelsen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Berg sier til ... Read more »

Listhaug om Bastholms avgang: – Synd at hun trekker seg

SYMPATI: Sylvi Listhaug (Frp) har selv kjent på hvor krevende det er å kombinere rollen som toppolitiker og småbarnsmor. Listhaug om Bastholms avgang: – Synd at hun trekker seg – ... Read more »

Innsamlingsaksjon for Freya-statue har nådd målet

Hvalrossen Freya oppholdt seg på Bygdøy og ved Frognerkilen i Oslo i sommer, men ble avlivet av Fiskeridirektoratet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Innsamlingsaksjon for Freya-statue har nådd målet ... Read more »

Rasmus Hansson vil ikke ta over MDG

Tidligere MDG-talsperson Rasmus Hansson sier han ikke vil bli ny partileder etter Une Bastholm. Foto: Annika Byrde / NTB Rasmus Hansson vil ikke ta over MDG Hansson sier dette til ... Read more »

Une Bastholm gir seg som MDG-leder: - Det eneste riktige

Une Bastholm gir seg som MDG-leder: − Det eneste riktige ARENDAL (VG) Une Bastholm (36) gir seg som leder i MDG. Arbeidsbelastningen har vært for stor, sier hun. Nestleder Arild Hermstad ... Read more »

Arild Hermstad trer inn som fungerende leder for MDG fra mandag

Arild Hermstad tar over som MDG-leder fram til en ny leder er valgt permanent. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Arild Hermstad trer inn som fungerende leder for MDG fra mandag ... Read more »

Avisa Oslo: Rasmus Hansson sier han ikke vil bli ny MDG-leder

Tidligere MDG-talsperson Rasmus Hansson sier han ikke vil bli ny partileder etter Une Bastholm. Foto: Annika Byrde / NTB Hansson sier dette til Avisa Oslo kort tid etter at Une ... Read more »

Lan Marie Berg vil ikke stille som partileder

Lan Marie Berg vil ikke stille som partileder Lan Marie Berg vil ikke stille som partileder ARENDAL (VG) Stortingsrepresentant for MDG Lan Marie Nguyen Berg sier til VG at hun ... Read more »

Arbeidet med å rive Tretten bru har startet

Rivingen av Tretten bru, som falt ned i Gudbrandsdalslågen, begynte onsdag formiddag. Foto: Heiko Junge / NTB Arbeidet med å rive Tretten bru har startet – Noe lignende har ikke ... Read more »

Arild Hermstad stiller seg til disposisjon for ledervervet i MDG

Arild Hermstad tar over som MDG-leder fram til en ny leder er valgt permanent. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Hermstad satt som nasjonal talsperson for MDG sammen med Bastholm i ... Read more »

Kommer Johnny Depp tilbake til Fantastic Beasts?

Kommer Johnny Depp tilbake til Fantastic Beasts? Snart har det gått to år siden Johnny Depp nærmest ble tvunget ut av Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore som følge av ... Read more »

Bastholm bekrefter at hun trekker seg som partileder

MDGs Une Bastholm vil gå av som partileder. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Bastholm bekrefter at hun trekker seg som partileder Bastholm opplyste om avgangen i en uttalelse onsdag formiddag. ... Read more »
How To Spend A Luxurious Weekend On Gorgeous Lake Oconee, Georgia7 Places To Experience Jewish History In ParisTraveler Favorite Buc-ee’s Opening First Location In The MidwestBean-Hungry Black Bears Close Campground In Big Bend National Park15 Best Things to Do in Taunton18 Exciting Things to Do in Busan For an Extra Great Trip15 Best Things to Do in Weymouth15 Best Things to Do in New BedfordFrom Seminyak to Ubud: 15 Must-Visit Spots in BaliWhere to Shop in Japan: Tokyo, Osaka, and Kyoto EditionDunkin’ Spanish Latte Now Available — Here’s Where You Can Order One10 Experiences in Sabah That Will Make You Fall in Love With The Land Below The Wind4 Smartest Ways to Save Money When Visiting Sydney6 Student Hacks That Will Save You Big Money on Fun Things Around SydneyHow to Explore Bali - 1 Week Itinerary in the Tropical Paradise6 Clever Hacks to Make Your Trip In Melbourne Easier (and Cheaper)7 Thrifty Tips to Help You Travel in Singapore On a Budget21 FUN Things to do in Ushuaia, Argentina9 Amazing Experiences For Food Lovers In Northern France11 Fantastic Experiences With Your Grandchildren In Santa Rosa5 Best Tips to Book Cheap FlightsMy 5 Favorite Unexpected Perks Of Slow TravelClimbers Of This Popular Path In France Now Required To Pay Rescue DepositThis Airline First To Test Deplaning Passengers Through Three Doors25 Fun Things To Do In Singapore At Night: Mini Golf, Skyline Luge and MoreThings To Do Weekend Singapore August 2022: Singapore Night Festival, Subway Museum & More!33 Things To Do In Singapore With Kids This School HolidaysNew Events In Singapore 2022: Singapore Night Festival, A Minions Perspective Experience, Cinewav Movies in the Sky & More!30 Top Kids Activities To Do With Your Family For A Fun WeekendSurvey Shows Singaporeans Want to Travel to Japan The Most21 Hotels With Huge Luxurious Bathtubs In Singapore For You To Soak Your Worries Away15 Best Things to Do in Fall RiverStaycation Singapore: 51 Hotels In Singapore To Enjoy Your Staycation33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel Requirements