Rødovre skaber overraskelse i straffedrama mod Herning

rødovre skaber overraskelse i straffedrama mod herning

Rødovre – her mod Odense tidligere på måneden – slog Herning efter straffeslag. (Arkivfoto).

Herning Blue Fox er førerhold i Metal Ligaen, mens Rødovre Mighty Bulls ligger i bunden, men alligevel gav de mandag aften hinanden en helt jævnbyrdig ishockeykamp.

Og i sidste ende lykkedes det for Rødovre at skabe den store overraskelse ved at vinde i straffeslagskonkurrence.

Efter 2-2 i ordinær kamp vandt Rødovre den meget lange straffeslagskonkurrence med to mål mod et, efter at begge hold havde forsøgt sig otte gange.

Mads Eller – bror til NHL-stjernen Lars – bragte overraskende Rødovre foran 1-0 i et powerplay efter 13 minutter.

Ligeledes i powerplay sørgede Brett Thompson for 1-1 efter første periode, og kort efter den første pause bragte Mathias Bau Hansen også Herning foran 2-1.

Godt midtvejs i tredje periode sørgede Sami Moilanen for, at kampen gik i overtid. Den finske angriber udnyttede igen, at Rødovre var en mand mere på isen.

Den forlængede spilletid kastede ikke mål af sig trods et Rødovre-powerplay, og dermed måtte holdene ud i straffeslag for at finde en vinder.

Her misbrugte begge hold en lang række forsøg, inden Rødovre satte trumf på med Sebastian Bergholts mål, før Herning brændte nok engang.

Det var Hernings første nederlag i fem kampe. Holdet får dog et point ud af anstrengelserne, hvilket rækker til at gå alene i spidsen med 45 point foran Aalborg Pirates med 44.

Med sejren kommer Rødovre op på siden af Frederikshavn White Hawks. Begge har 23 point i bunden af Metal Ligaen.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World