Renate Reinsve og flere norske filmfolk blir medlemmer av Oscar-akademiet

renate reinsve og flere norske filmfolk blir medlemmer av oscar-akademiet
© Leveres av ABC Nyheter Skuespiller Renate Reinsve er invitert inn i Oscar-akademiet. Foto: Heiko Junge / NTB

Oscar-prisene er regnet som en av de mest prestisjetunge filmprisene. Skuespiller Renate Reinsve, som fikk internasjonal oppmerksomhet for sin rolle i Oscar-nominerte «Verdens verste menneske» er blant dem som er invitert inn.

– Jeg er så stolt over å bli invitert inn i filmakademiet, skriver Reinsve på Instagram.

Også den samiske filmdirektøren Anna Lajla Utsi, castingdirektøren Yngvill Kolset Haga og filmfotografen Sturla Brandth Grøvlen er invitert inn, skriver Oscar-akademiet i en pressemelding.

Reinsve ble et stort navn i USA da «Verdens verste menneske» ble satt opp på en lang rekke kinoer i forkant av Oscar-utdelingen. Filmen ble nominert i kategorien beste internasjonale film, men kom til kort på prisutdelingen i mars.

Spiller i storfilm

Siden den gang har Reinsve vært mye i USA, der hun skal lage filmen «The Governesses», som er regissert av Joe Talbot. Reinsve spiller mot blant annet Lily-Rose Depp og Hoyeon Jung, kjent fra «Squid Game».

–Jeg er veldig glad og veldig stolt. Dette er et fantastisk manus og et prosjekt jeg gleder meg utrolig mye til. Fantastisk å få jobbe med Joe Talbot, Lily-Rose Depp, Hoyeon og A24, sa Reinsve til VG i april om prosjektet.

Les også:Renate Reinsve på stjernespekket galla i New York

Utsi er direktør for International Sami Film Institute, som gir støtte til samiske filmskapere. Hennes første fjobb i filmbransjen var som koordinator for filmen «Bázo» i 2003. Hun sa i et intervju med Screendaily i fjor at filminteressen ble vekket da «Veiviseren» kom på kino i 1987.

– Det var første gangen vi så vårt folk og hørte vårt språk på kinolerretet. Etter hundre år i stillhet var dette så kraftig og symbolsk, sa Utsi.

Oscar-vinnende fotograf

Kolset Haga var castingdirektør på «Verdens verste menneske» og har også vært involvert i filmer som «Thelma», «Nordsjøen» og «Kommandør Treholt og Ninjatroppen».

Brandt Grøvlen har på sin side blant annet jobbet med den Oscar-vinnende danske filmen «Et glas til». Han var hovedfotograf på filmen, som vant i kategorien beste internasjonale film.

– Jeg tenker aldri på priser, billettsalg eller målt suksess når jeg jobber med en film. Da er fokus kun på å jobbe for at filmen blir så bra som mulig. Det er umulig å spå om det man gjør er noe som folk kommer til å like eller ikke, man kan kun følge sin egen og regissørens smak, sa filmfotografen til NTB før Oscar-utdelingen i 2021.

News Related

OTHER NEWS

Statens vegvesen vil ha ekstern granskning av brukollapsen på Tretten

Tretten bru over Gudbrandsdalslågen kollapset mandag morgen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Statens vegvesen vil ha ekstern granskning av brukollapsen på Tretten – Vi skal ha en fullstendig og ... Read more »

Lastebilsjåfør: – Jeg var sikker på at det var slutt

Lastebilsjåfør: – Jeg var sikker på at det var slutt Lastebilsjåfør Terje Brenden opplevde svært dramatiske minutter mandag morgen da har kjørte lastebil over Tretten bru i Gudbrandsdalen. Brende måtte ... Read more »

MDG krever lovendring etter Freya-avliving

– Avlivingen av Freya er en tragedie som viser at fredede dyr har altfor svak beskyttelse. Hvis Norge ikke klarer å leve med ville dyr og rovdyr, blir vi et ... Read more »

Statens vegvesen vil ha ekstern granskning av brokollapsen på Tretten

Tretten bru over Gudbrandsdalslågen kollapset mandag morgen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB – Vi skal ha en fullstendig og uavhengig gjennomgang av hendelsen. Det skal være trygt å kjøre ... Read more »

Lastebilsjåfør Terje satt fast på broen: –Jeg trodde jeg skulle dø

Lastebilsjåfør Terje satt fast på broen: –Jeg trodde jeg skulle dø Terje Brenden satt fast i vogntoget på Tretten bro da at den raste ned i elven, forteller han til ... Read more »

Her er regjeringens strømkrise-plan: Ingen nye tiltak før oktober

I HARDT VÆR: Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) og statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) må håndtere skyhøye strømpriser. Støre-regjeringen har levert sin tidsplan for strømkrise-tiltak til Stortinget. Men endringene ... Read more »

Moderna-vaksine mot omikron godkjent i Storbritannia

Moderna har utviklet en versjon av sin koronavaksine som skal ha god effekt mot de to vanligste omikronvariantene av viruset. Nå er vaksinen godkjent av det britiske legemiddelverket. Illustrasjonsfoto: AP ... Read more »

Voldtektssaken mot Mendy i gang: Risikerer svært lang fengselsstraff

Manchester City-spilleren Benjamin Mendy på vei inn i rettslokalet i Chester mandag. Foto: David Rawcliffe/PA via AP / NTB Voldtektssaken mot Mendy i gang: Risikerer svært lang fengselsstraff Mendy er ... Read more »

Arild Magne (69) falt åtte meter ned da trebru kollapset i 2016: – Følelsene kom tilbake i dag

Arild Magne (69) falt åtte meter ned da trebru kollapset i 2016: – Følelsene kom tilbake i dag Mandag kollapset en limtrebru ved E6 i Øyer kommune i Gudbrandsdalen. Én ... Read more »

Lagmannsretten: 36 personer får likevel bistandsadvokat etter Oslo-skytingen

Alle som befant seg på eller i umiddelbar nærhet av London Pub var potensielle mål under Oslo-skytingen 25. juni, mener Borgarting lagmannsrett. Foto: Geir Olsen / NTB Lagmannsretten: 36 personer ... Read more »

Person pågrepet etter trusselsituasjon mot kommunehuset i Samnanger

– Personen som framsatte truslene er tatt under kontroll av politiet, sier ordfører Knut Harald Frøland til Bergens Tidende. Det var en ansatt ved kommunehuset som mottok trusselen, og det ... Read more »

Mari (24) satt i bilen da brua kollapset: – Jeg hadde englevakt

Mari (24) satt i bilen da brua kollapset: – Jeg hadde englevakt Slåen (24) var på vei til sin første arbeidsdag som lærer ved Aurvoll skole i Øyer og kom ... Read more »

Ekstrempriser på Østlandet - prisrekorder knuses

Ekstrempriser på Østlandet – prisrekorder knuses Mandag ble det satt ny strømpris-rekord for 2022 på både Vest- og Østlandet. Men rekorden varte ikke lenge: Østlandet får en gjennomsnittspris på 3,93 ... Read more »

Mari (24) satt i bilen da broen kollapset: - Jeg hadde englevakt

Mari (24) satt i bilen da broen kollapset: – Jeg hadde englevakt Mari (24) satt i bilen da broen kollapset: − Jeg hadde englevakt TRETTEN (VG) Mari Slåen ( 24) var ... Read more »

Visumproblemer kan sette stopper for rekordforsøket

Visumproblemer kan sette stopper for rekordforsøket Kristin Harila har siden 28. april vært på toppen av 11 av verdens høyeste fjell. På tross av dårlig vær, fare for snøskred, sykdom, ... Read more »

Mol og Sørum stiller i EM til tross for sykdom: – Vi er veldig usikre

Anders Mol (t.v.) og Christian Sørum skal gjøre et forsøk på å vinne sin femte strake EM-tittel. Foto: Heiko Junge / NTB Mol og Sørum stiller i EM til tross ... Read more »

Venstre vil belønne kommuner for klimakutt

Stortingsrepresentant Alfred Bjørlo har ledet et utvalg i Venstre som ha lagt fram 131 tiltak. Foto: Ned Alley / NTB I dag er det ingen sammenheng mellom klimakuttene en kommune ... Read more »

Trekker seg som daglig leder i Mjøndalen

Trekker seg som daglig leder i Mjøndalen Det opplyser klubben i pressemelding mandag. «Styret vil takke Berenike for den innsatsen hun har lagt ned, og ønsker henne lykke til videre ... Read more »

Altibox og TV 2: – Vi er i forhandlinger igjen

VED FORHANDLINGSBORDET: kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox bekrefter nå overfor VG at Altibox og TV 2s nå er i forhandlinger igjen. Til høyre TV 2s kommunikasjons- og organisasjonsdirektør, Sarah C.J. ... Read more »

Farevarsel for styrtregn en rekke steder i landet

En rekke steder i landet kan det komme styrtregn de neste dagene, og meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Foto: Vidar Ruud / NTB De kraftige regnbygene ventes først i ... Read more »

Kvinnelig vernepliktig ble skutt og svært alvorlig skadet – nå får Forsvaret kritikk

ØVELSE: Det skarpe skuddet ble avfyrt under en øvelse inne i et hus på Mågerø i 2021. Bildet er fra en annen øvelse. Illustrasjonsfoto. Kvinnelig vernepliktig ble skutt og svært ... Read more »

Eksperter: Dette bør Manchester United kjøpe nå

TUNGE DAGER PÅ JOBB: Nesten alt som kan gå galt, har gått galt for Manchester United-manager Erik ten Hag i sesongstarten. Eksperter: Dette bør Manchester United kjøpe nå Etter en ... Read more »

Personbil havnet i elva da bru i Gudbrandsdalen kollapset over E6

– Vi jobber fremdeles med vitneavhør for å forsikre oss om at det ikke er flere som har vært på brua da den kollapset, sier Terje Krogstad, leder for driftsenhet ... Read more »

Taliban-krigere feirer årsdagen for maktovertakelsen

15. august 2021 rykket Taliban-krigere inn i presidentpalasset i Kabul. Foto: AP / NTB Taliban-krigere feirer årsdagen for maktovertakelsen – Lenge leve det islamske emiratet, lenge leve uavhengighet, lød noen ... Read more »

Bru som kollapset, ble sjekket i fjor

Tretten bru i Gudbrandsdalen kollapset mandag. Brua går over Gudbrandsdalslågen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB I fjor ble brua sjekket gjennom en hovedinspeksjon, som er en større, teknisk gjennomgang. ... Read more »

Naf bekymret for kontrollen av bruer etter brukollapsen i Gudbrandsdalen

Tretten bru i Gudbrandsdalen kollapset mandag morgen. Brua går over Gudbrandsdalslågen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB – Brua ble kontrollert senest i 2021, og så kollapser den i 2022. ... Read more »

Oppdateringer gir Enyaq raskere lading og bedre vinter-rekkevidde

Skoda ruller nå ut system-oppdateringene som kom med Enyaq Coupé til alle Enyaq iV-bilene. Tidligere i sommer åpnet Skoda Norge opp for salget av Enyaq Coupé, en litt mer sportslig ... Read more »

Rødts Mimir Kristjansson og Sofie Marhaug bekrefter forhold

Mímir Kristjánsson (R) og Sofie Marhaug (R) har funnet kjærligheten. De to Rødt-profilene Sofie Marhaug (32) og Mimir Kristjansson (35) har funnet kjærligheten. Det bekrefter de til Dagbladet. Begge de ... Read more »

Støre støtter avlivningen av Freya

Hvalrossen Freya tok seg til rette på flere båter ved Frognerkilen i Oslo. Søndag ble hun avlivet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Støre støtter avlivningen av Freya – Jeg ... Read more »

Fylkeskommunen har satt krisestab – varsler utredning

Fylkeskommunen har satt krisestab – varsler utredning Fylkeskommunen Innlandet sier fokuset nå blir å finne ut av hvorfor Tretten bru kollapset. Broeksperter er på vei til stedet mandag formiddag. Publisert: ... Read more »

Lastebilen «hang» på kollapset bro: – Hadde sjåføren på øret hele tiden

HAVNET DELVIS I VANNET: Lastebilføreren ble hentet ut av bilen med ambulansehelikopter etter bro-kollapsen i Tretten mandag morgen. Lastebilen «hang» på kollapset bro: − Hadde sjåføren på øret hele tiden Transportselskapet ... Read more »

Her er Trumps personlige mail etter razziaen

Her er Trumps personlige mail etter razziaen NEW YORK (Nettavisen): Donald Trump er i harnisk etter at FBI i forrige gjennomførte en razzia i hans hjem Mar-a-Lago i Florida. I ... Read more »

Rødt-profilene bekrefter forhold

Rødt-profilene bekrefter forhold Rødt-profilene bekrefter forhold De to Rødt-politikerne bekrefter overfor Dagbladet at de er i et forhold. Verken Kristjansson eller Marhaug ønsker å gi noen ytterligere kommentar til avisen. ... Read more »

Nato-øvelsen Cold Response kan bli nordisk militærøvelse

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen under Cold Respons i Bardufoss tidligere i år. Foto: Terje Pedersen / NTB – Vi skal snakke videre om hvordan dette kan gjøres i en nordisk ramme. ... Read more »

Undersøkelse: Økt pessimisme i næringslivet

Undersøkelsen er gjennomført blant NHOs medlemsbedrifter. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB Undersøkelse: Økt pessimisme i næringslivet 34 prosent av bedriftene mener markedssituasjonen i august er god, mot 40 prosent i ... Read more »

Bru har kollapset i Gudbrandsdalen: – Helt katastrofalt

Bru har kollapset i Gudbrandsdalen: – Helt katastrofalt Vegtrafikksentralen Øst meldte på Twitter at Tretten bru i Øyer i Gudbrandsdalen har rast sammen mandag morgen. – Politiet mottok klokken 07.34 ... Read more »

India feirer 75 års uavhengighet

Indias hindunasjonalistiske statsminister Narendra Modi anklages for å fyre opp under motsetninger mellom folkegrupper, noe som først og fremst går ut over landets 200 millioner muslimer. Mandag markerte han 75 ... Read more »

Frankfurt-direktør bekrefter Hauge-lån: – Den belgiske ligaen er ideell

Eintracht Frankfurts sportsdirektør Markus Krösche bekrefter at Jens Petter Hauge skal på utlån til KAA Gent ut sesongen. Foto: Annika Byrde / NTB Frankfurt-direktør bekrefter Hauge-lån: − Den belgiske ligaen er ... Read more »

Avlivningen av Freya går verden rundt

Avlivningen av hvalrossen Freya har fått internasjonal oppmerksomhet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB «Den elskede norske hvalrossen er avlivet», skriver Buzzfeed mandag. Allerede noen få timer etter sin bortgang ... Read more »

Jonas Gahr Støre: Støtter avlivningen av Freya

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). – Jeg støtter beslutningen om avlivningen av Freya. Det var den riktige beslutningen, sier Støre til NRK. Flere har reagert på avlivningen, og saken har ... Read more »
I Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino Peak