Reeta halusi vaihtoehdon Tinderille ja kehitti someen rakkausruletin: "Kyllä tälle näytti olevan tarvetta"

Asia's Tech News Daily

© Pikkukuva Reeta Vesalainen. Taustakuva Tero Vesalainen/Shutterstock. Mistä korvaaja Tinderille? Reeta (pikkukuvassa) keksi idean.

Reeta kyllästyi Tinderissä vallitsevaan pinnallisuuteen, matchien keräilyyn ja kesken keskustelun katoaviin deittikumppaneihin. Hän päätti kehittää Roulette of Love & Lustin korvaajaksi suositulle deittisovellukselle.

Match, viestittely, ihastuminen – ja keskustelukumppanin täydellinen katoaminen. Siinä monille tuttu kokemus deittisovelluksista.

Reeta Rautavirta haluaa enemmän.

– Tinder on niin pinnallinen ja kaikki sitä sen takia vähän haukkuvatkin, hän pohtii puhelimessa.

Koulutukseltaan Reeta on seksuaalikasvattaja. Ammattinsa näkökulmasta hän on pohtinut myös deittisovelluksia. Niissä hän on itsekin viettänyt tunnin jos toisenkin.

– Sovelluksista Tinder on se suurin, siellä siis on eniten käyttäjiä, mutta ei Tinder mielestäni ole ollenkaan paras. Siellä pelataan paljon vain ulkonäöllä ja raflaavilla vitseillä. Ihmisestä ei oikein saa mitään kiinni.

Koska varteenotettavia vaihtoehtoja Tinderille on toistaiseksi vähän, Reeta päätti itse kehittää sellaisen. Syksyllä 2021 hän lanseerasi deittailumahdollisuuden omalla tilillään Instagramissa.

Katso myös: Lauri käytti nettideittipalveluita 10 vuotta ja päätti lopulta kehittää oman Lovena-deittipalvelun. Juttu jatkuu videon alla.

Roulette of Love & Lust korvaajaksi Tinderille

Jaan teidän deittiprofiilit postauksessa + feedissä. Sitten teistä kiinnostuneet slaidaa DMään.

Niin yksinkertaisesti toimii Reetan keksimä Roulette of Love & Lust.

Osallistuja lähettää Reetalle kuvansa ja muutamia tietoja itsestään. Reeta muokkaa kuvat kuvapohjaan ja julkaisee sitten ilmoituksen tilillään. Pyörää ei siis olla keksimässä uudelleen.

– Sivuni deittiprofiilithan eivät ole yhtään sen syvällisempiä kuin Tinderissä, mutta niistä pääsee ihmisen omalle Instagram-tilille, jossa voi nähdä enemmän vaikkapa hänen harrastuksiaan ja tyyliään. Kuulla ihmisen ääntä ja nähdä hänen ilmeitään, Reeta sanoo.

Lue myös: 28-vuotias sinkku kehitti tehokkaan tavan haalia deittikumppaneita – sai 500 vastausta vuorokaudessa

Kymmenen profiilin idea paisui pikavauhtia

Idea perustuu löyhästi amerikkalaiseen Let’s fucking date -tiliin, jonka nimi tarkoittaa suomeksi jotakuinkin nyt v*ttu treffaillaan. Tilillä käydään sokkotreffeillä, joita katsojat saavat seurata. Seuraajia on kymmeniä tuhansia.

Myös Reetan ruletti on todellakin lähtenyt pyörimään.

– Ajattelin kokeilla kerran, jos saisin vaikka kymmenen profiilia julkaistavaksi. Nythän niitä on kymmeniä jo jonossa, ja 30 julkaistunakin. Kyllä tälle näytti olevan tarvetta, Reeta naurahtaa.

– Mielestäni se kertoo, ettei Tinderissä ole enää mitään uutta, ehkä kaivataan sille vaihtoehtoa. Miksi juuri minun profiiliini? Ehkä siksi, että seuraajani ovat aika kiinnostuneita feminismin kysymyksistä ja seksuaalisuudesta yleisemmin. Ehkä seuraajistani siis löytyy heille sopivia, omanlaisia ihmisiä.

Lue myös: Deittisovellus valitsi Rosielle “sopivimman treffikumppanin” – ehdotus osui hieman liian lähelle

Tinderissä peli on sitä, että kerätään mahdollisimman paljon ihmisiä”

Typistetysti voisi sanoa, että Tinderissä tärkeintä on naama. Jos ulkonäkö ei miellytä, matchia ei synny. Se vaivaa Reetaa.

– Toivoisin, että deittikulttuurissa enemmän kerrottaisiin sitä, mitä hakee. Kerrottaisiin omista arvoista, elämäntyylistä. Ettei oltaisi vain kuvien varassa, hän pohtii.

Toki kuvatkin ovat tärkeintä. Reeta näkisi mieluiten hymyilevät, hyvin valaistut kasvot ympäristössä, joka sekin voisi kertoa omanlaistaan tarinaa ihmisen elämäntyylistä tai harrastuksista.

– Deittiprofiilin kannattaisi kertoa mahdollisimman paljon sinusta ihmisenä. Eihän se tarkoitus ole kerätä mahdollisimman paljon matcheja, vaan löytää muutamia ihmisiä, jotka ovat sopivia juuri sinulle. Tuntuu, että Tinderissä peli on sitä, että kerätään mahdollisimman paljon ihmisiä viestiteltäviksi, mutta eihän deittailu niin kannata. Pitäisi puhutella pienempää määrää ihmisiä, Reeta pohtii.

Katso myös: Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua… Juttu jatkuu videon alla.

Lue myös: Emma on käynyt lähes 400 treffeillä, mutta on edelleen sinkku: “Olen melko nirso”

Ajattele deittailua työnhakuna

Reetan ruletissa ei julkaista kuvia, joissa näytetään keskisormea katsojalle tai poseerataan kalan kanssa. Myös ryhmäkuvat on kielletty, sillä ensivaikutelman saa tehdä vain kerran.

– Kalastuskuvissa on monille ehkä jotain huumoriarvoakin, mutta koska sellainen on joka toisessa profiilissa, minusta se on jo nähty. Pitäisi olla omaperäisempi. Profiilin pitäisi lähtökohtaisesti mielestäni olla aika positiivinen, antaa itsestä hyvä kuva, Reeta pohtii.

Hän itse ajattelisi deittailua työnhakuna: CV:henkin laitetaan tietynlainen kuva, ja tekstissä markkinoidaan itseään hyvänä tyyppiä.

– Toivoisin samaa deittiprofiileihin. Ettei lyhyttä profiilitekstiä käytettäisi negatiivisuuteen ja niitä muutamia kuvia keskisormiin tai aseisiin. Niitäkin olen nähnyt. Se antaa mielestäni negatiivisen kuvan.

Lue myös: Ei kaljuja, ei tatuointeja, ei lapsia – onko Tinder-profiilissasi vaatimuslista? Mieti vielä: “Tosiasiahan on, että…”

“Eihän töitäkään haeta niin, että CV:ssä lukee ‘kysymällä selviää lisää'”

Toinen mörkö on pallon heittäminen toiselle ihmiselle. Moni kirjoittaa profiiliinsa “kysy, mitä haluat tietää” olettaen, että tämän lauseen avulla keskustelujen portit avautuvat. Mutta mitä kysyä ihmiseltä, josta ei tiedä yhtään mitään?

– Eihän töitäkään haeta niin, että CV:ssä lukee “kysymällä selviää lisää”. Kyllä itsestään pitää kertoa mahdollisimman tarkasti ja paljon, jotta toisen kiinnostus heräisi, Reeta sanoo.

Katso myös: Pariterapeutti kertoo nettideittailun ongelman: “Nimittäisin jopa epidemiaksi” Juttu jatkuu videon alla.

Ruletti pyörii jo: “Ensimmäiset matchit ovat niin sanotusti jo tulleet”

Rakkausruletissakin kuvan alla jaetaan vain muutama sananen tekstiä. Lyhytkin tekstipätkä voi tuottaa tuloksia, kunhan tekstin sisältö on kiinnostava ja mietitty.

– Ensimmäiset matchit ovat niin sanotusti jo tulleet, Reeta myhäilee.

– Moni on saanut uusia seuraajia, ja sitten viestejäkin. Uskon, että moni alkaa seuraajaksi ja samalla kerää rohkeutta laittaa viestiä myöhemmin.

Ruletti on Reetan jatkuva projekti. Sen lisäksi hänellä on muitakin deittihaaveita.

– Yritän rakentaa myös jonkin livenä tapahtuvan deittailutapahtuman lähitulevaisuudessa.

Lue myös: Tuuli-Elina, 36, erosi, vaikka parisuhteessa ei ollut tavallaan mitään vikaa: “Selvästi aiheesta on puhuttu liian vähän”

Lue myös: Sorrutko Tinder-mokaan? Moni sabotoi rakkausmahdollisuutensa näin: “Mielessä on ajatus, että tämä tyyppi on ihan kasi plussa, mutta..”

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Annimari Kortteen uusi pomo kertoo, miten hän valmensi kansainvälisen tason seitsenottelijan huipputason pika-aituriksi – ”Hän on nyt nopeampi ja vahvempi”

© Getty Images Hollantilainen pika- ja aitajuoksuvalmentaja Bart Bennema vei moniottelijana aloittaneen Dafne Schippersin 200 metrin juoksun maailmanmestariksi. Helsingin-vieraillullaan Bannema kertoi nykyisen juoksijatähtensä Nadine Visserin tiestä kansainvälisen tason seitsenottelijasta huipputason ... Read more »

Huuhkaja-pelaajan manageria syytettiin toisen valmentajan pahoinpitelystä - oikeus teki päätöksensä

© Toimittanut Sport Content Bristol Roversin nykyinen manageri Joey Barton on vapautunut syytteistä jonka mukaan hän olisi pahoinpidellyt Burnleyn silloisen manageri Daniel Stendelin. Välikohtaus tapahtui huhtikuussa 2019. Barton toimi keväällä ... Read more »

Atlético Madridin kohtalonpelillä yllättävä rinnakkaisvaikutus – 127 miljoonan euron mies lähtökuopissa?

© Tiedotekuva Atlético Madridin yksi tämän kauden tärkeimmistä otteluista pelataan tiistai-iltana Portossa. Atléticon on pakko voittaa vieraskentällä Porto, jotta se selviytyisi Mestarien liigan pudotuspeleihin. AS:n mukaan Atléticon kohtalolla on vaikutuksensa ... Read more »

Juho Lammikko avasi kauden maalihanansa toisen suomalaispelaajan avustuksella

© Tiedotekuva Vancouver Canucksin suomalaishyökkääjä Juho Lammikko pääsi viimeistelemään kauden ja Canucks-uransa avausmaalin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkue kaatoi Los Angeles Kingsin lukemin 4-0. Kingsin suomalaishyökkääjä Rasmus Kupari ... Read more »

Tilipäivä! Mario Lemieux tienasi uskomattoman rahapotin Pittsburgh Penguinsin myynnillä

© Getty Images NHL-seura Pittsburgh Penguins vaihtoi hiljattain omistajaa. Seuran pitkään omistaneet Mario Lemieux ja Ron Burkle myivät Penguinsin Fenway Sportsille. Yritys omisti jo ennestään jalkapallojoukkue Liverpoolin sekä Boston Red ... Read more »

Enemmistö Ylen kyselyyn vastanneista kansanedustajista kannattaa koronapassin ulottamista työpaikoille

© Lehtikuva Hallituspuolueiden eli SDP:n, keskustan, vihreiden, vasemmistoliiton ja RKP:n edustajien parissa kannattajia oli selvästi enemmän, Yle kertoo. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI Enemmistö Ylen tekemään kyselyyn vastanneista kansanedustajista on sitä ... Read more »

Huippugolffari kävi lentokoneessa kiinni tisseihin ja virtsasi penkille – oikeudenkäynti alkanut

© Toimittanut Sport Content Tanskalaisgolfaaja Thorbjörn Olesenia syytetään seksuaalisesta häirinnästä, pahoinpitelystä sekä humaltumisesta lentokoneessa. Syytökset sijoittuvat vuoteen 2019, kun hän oli British Airwaysin lennolla. Ryder Cupinkin voittanut Olesen oli vuonna ... Read more »

Raimo Helminen paljastaa parhaat olympialaismuistonsa - "Sehän oli tietenkin tosi hieno juttu"

© Toimittanut Sport Content Raimo Helminen osallistui upealla urallaan peräti kuusiin olympialaisiin voittaen kolme mitalia. Helmisen olympiauran varrelle mahtuukin yhtä jos toista. Helminen osallistui ensimmäistä kertaa olympialaisiin Sarajevossa vuonna 1984. ... Read more »

Suomalaisjuoksijalta huikea kilpailu Italiassa! Uusi Suomen ennätys syntyi todella haastavissa olosuhteissa – ”Olin ajasta aika yllättynyt.”

© Tiedotekuva Noora Honkala voitti naısten sarjan jo kolmannen kerran 54 kilometrin ultrajuoksussa Etelä-Italian Sorrentossa. Honkala oli kokonaiskilpailussa miestenkin joukossa kolmas uudella naisten reittiennätyksellä 3.51.04. Väliaikana Honkala ohitti 50 kilometriä ... Read more »

Valioliigan supertähti nousi vaikeuksien kautta huipulle - haluaa nyt auttaa muita kehittymään: "Se teki minusta ihmisen, joka olen nyt"

© Toimittanut Sport Content Jalkapallon Pohjois-Amerikan MLS-liiga saa niin sanotun farmisarjan ensi kaudella. Maanantaina vahvistettiin virallisesti, että MLS NEXT Pro -liigan ensimmäinen kausi pelataan 2022. – Uusi liiga tarjoaa nuorille ... Read more »

Asiantuntija: Arsenalissa muhii ongelma kahden avainhenkilön välillä – ”En usko hänen pitävän ajatuksesta, että hän on vaihtopelaaja”

© Tiedotekuva Entinen Englannin maajoukkuepuolustaja Gary Neville uskoo, että Arsenalin managerin Mikel Artetan ja kapteenin Pierre-Emerick Aubameyangin välillä muhii ongelma. Heikkovireinen Aubameyang, 32, vaihdettiin vasta 85. minuutilla kentälle tappiopelissä Evertonia ... Read more »

Ousmane Dembélé nousemassa avaukseen – tässä Barcelonan kokoonpano Münchenin kohtalonpeliin

© Tiedotekuva Odotettu uutinen virallistui maanantai-iltana. Barcelonan kymppipaita Ansu Fati ei toipunut loukkaantumisestaan rittävän nopeasti, eikä hän matkusta Barcan joukkueen mukana keskiviikon huipputärkeään Mestarien liigan otteluun Bayern Müncheniä vastaan. Fatin ... Read more »

Ei hyvältä kuulosta! Päävalmentaja päivitti loukkaantuneen Patrik Laineen tilannetta

© Tiedotekuva Columbuksessa on jo kuumeisesti odotettu, milloin hyökkäyksen ykköstähti Patrik Laine saadaan takaisin pelikuntoon. Suomalaistykin tilasta ollaan oltu varsin vaitonaisia, vaikka sairausloma on venynyt jo pitkäksi. Viimein Columbus Blue ... Read more »

Muistatko vielä Ollin Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta? Mies löysi kuvausten jälkeen rinnalleen entuudestaan tutun naisen, pari odottaa nyt esikoistaan

© Toimittanut MTV Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennelta kaudelta tutulla Ollilla on iloisia perheuutisia. Vuonna 2019 Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurattiin Ollin ja Katjan ensikohtaamista ja avioliittoa alttarilla kohtaamisen jälkeen. Pari päätti ... Read more »

Hämähäkkimiehestä tulee steppaaja – Tom Holland näyttelee Hollywood-legendaa

© Episodi.fi Hämähäkkimiehestä tulee steppaaja – Tom Holland näyttelee Hollywood-legendaa Hieman steppaamisen kaltaista sätkimistä se hämähäkkimieheyskin on. Tom Holland ottaa hieman vapaata Hämähäkkimiehestä ja suuntaa kohti Hollywoodin musikaalisempia aikoja. 25-vuotias ... Read more »

Olethan muistanut kurkata keittiökaappiisi? Nämä ruoat kannattaa hävittää heti

© Izzet ugutmen Olisiko jo aika suorittaa keittiökaappien siivous? Jos et ole enää varma mitä kuivakaapin ylähyllyllä tai pakastimen uumenissa on, saattaa olla korkea aika suursiivoukselle. Useimmilla meistä ei ole ... Read more »

Dortmundin tähti latasi täyslaidallisen Der Klassikerin erotuomaritoiminnasta - Saksan palloliitto otti kommentit tutkintaan

© Toimittanut Sport Content Saksan jalkapalloliitto on ottanut Dortmundin keskikenttäpelaaja Jude Bellinghamin kommentit tutkintaan. Bellingham kritisoi kovin sanoin erotuomari Felix Zwayerin työskentelyä Bayer München -ottelussa. Bayer München voitti Dortmundin kuumassa ... Read more »

Nyt tuli rumaa jälkeä - NHL:n laajennusjoukkue palautettiin tylysti maan pinnalle

© Toimittanut Sport Content NHL:n laajennusjoukkue Seattle Kraken on ollut viime aikoina hyvässä iskussa. Maanantaina Seattle palautettiin tylysti maan pinnalle. Karken jäi kotihallissaan rumasti Pittsburgh Penguinsin jalkoihin 1-6 -lukemin. Joonas ... Read more »

Mario Lemieux löi rahoiksi! Tällaisella hinnalla hän myi Pittsburgh Penguinsin eteenpäin

© Getty Images Pittsburgh Penguinsin omistajat Mario Lemieux ja Ron Burkle myivät hiljattain seuran eteenpäin. NHL-joukkueen uusi omistaja on Fenway Sports, joka omistaa myös Boston Red Soxin ja Liverpool F.C:n. ... Read more »

Suuri osa digiosaajista haluaa vaihtaa työpaikkaa – Kanada ohitti suosikkikohteena USA:n

© Kuvituskuva Fotolia TYÖPAIKAT Jopa 40 prosenttia digitaalisilla aloilla työskentelevistä työntekijöistä etsii aktiivisesti työtä, ja lähes 75 prosenttia arvelee jättävänsä nykyisen työnsä lähitulevaisuudessa, selviää konsulttiyhtiö Boston Consulting Groupin tutkimuksesta. Kyselyn ... Read more »

Yli 27 vuoden takainen lakimiehen murha oikeudessa Turussa – rikosoikeuden professorin mukaan tapaus on syyttäjälle erityisen vaikea, ja sille on selvä syy

Rikosoikeuden professori Matti Tolvasen mukaan syyttäjän voi olla vaikea osoittaa rikoksen tapahtuneen, sillä kadonneen ruumista ei ole löydetty. Syyttäjien on pystyttävä esittämään vankkaa näyttöä henkirikoksen vakaasta harkinnasta ja suunnitelmallisuudesta. Varsinais-Suomen ... Read more »

Onko huikeampaa mestaruustaistelun ratkaisua edes nähty? Tälle draamankaarelle ei verrokkeja ole

© Tiedotekuva Onhan sitä legendaarisia mestaruustaistelun huipentumisia nähty vaikkapa Valioliigassa ja Bundesliigassa, kun Manchester City nousi vuonna 2012 mestariksi Sergio Agüeron lisäajan maalilla, ja Schalke menetti mestaruuden viime hetkillä vuonna 2001. Se, ... Read more »

Tapparan tähtihyökkääjän lentäviä lauseita kirjataan jo ylös – kirjassa myös piikki Ilveksen leiriin: "Hän naurattaa meitä joka päivä"

© Tomi Natri / All Over Press Tapparan tähtihyökkääjä Anton Levtchi on suuressa roolissa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. 26-vuotias ilopilleri pitää joukkuehenkeä yllä hilpeillä lausahduksillaan. 26-vuotias Levtchi on jäällä ... Read more »

Mykistävää tekemistä viime aikoina – Roope Hintzin maalivire jatkuu NHL:ssä

© Tiedotekuva Dallas Stars nappasi voiton Arizona Coyotesista loppulukemin 4-1 kotiluolassaan Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. Avausmaalin ottelussa viimeisteli Starsin suomalaistähti Roope Hintz. Hän sai hyvän passin Jason Robertsonilta keskustaan ... Read more »

Onko Liverpoolilla jo syytä huoleen Mohamed Salahin sopimusasioiden suhteen? Näin kommentoi Jürgen Klopp

© Tiedotekuva Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on optimistinen huippuvireisen hyökkääjän Mohamed Salahin mahdollisen jatkosopimuksen suhteen, uutisoi BBC. Egyptiläinen on aloittanut kauden erittäin vakuuttavasti ja komeilee Valioliigan maalipörssin kärjessä 13 osumallaan. ... Read more »

Tämä Valtteri Bottaksen temppu oli liikaa – entinen F1-pomo vaati suomalaiselle rangaistusta

© Lars Baron Saudi-Arabian GP oli täynnä tapahtumia. Oman osansa  tarjosi myös Mercedeksen Valtteri Bottas, jonka toiminta herätti keskustelua kisan alkuvaiheessa. MAINOS Koko F1-kausi C Moressa! Abu Dhabin GP 10.–12.12. Pe: 1. ... Read more »

Roope Hintz huimassa maalivireessä NHL:ssä – suomalaissentteri johtaa "liigan kuuminta ketjua"

© Glenn James Roope Hintz (kesk.) iski Dallasin avausmaalin Arizonaa vastaan. Roope Hintz osui jälleen, kun Dallas Stars nappasi voiton Arizona Coyotesista maalein 4–1. LUE MYÖS: Suomalaisnuorukainen torjui avausvoittonsa NHL:ssä – ... Read more »

Markkasen Clevelandille toinen perättäinen tappio – suomalainen oli joukkueensa toisiksi kovin pistemies

© AFP / Lehtikuva Suomalainen oli 20 pisteellään joukkueensa toisiksi kovin pistemies. Markkanen otti myös seitsemän levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä. LEHTIKUVA / AFP Arttu Mäkelä Koripallon NBA-liigassa ... Read more »

Vieläkö ehtii olympiakisoihin? - Tuukka Rask Bostonin harjoitusveskarina

© Toimittanut Sport Content Maalivahti Tuukka Rask ei ole pelannut tällä kaudella NHL:ssä – eikä hänellä ole edes NHL-sopimusta. Rask nähtiin siitä huolimatta Boston Bruinsin harjoituksissa maanantaina. Rask kutsuttiin “hätiin”, ... Read more »

Hirmuvire sai jatkoa – Roope Hintz jälleen maalinteossa NHL:ssä

© Tiedotekuva Dallas Stars voitti Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä Arizona Coyotesin loppulukemin 4-1 kotihallissaan. Ottelun avausmaalista vastasi Starsin suomalaistähti Roope Hintz. Hän sai hyvän syötön Jason Robertsonilta keskustaan ja ... Read more »

Hienoja uutisia suomalaisen NHL-puolustajan toipumisesta

© Toimittanut Sport Content Olli Juolevi ei ole pelannut tällä kaudella yhtään ottelua NHL:ssä. Nyt se ensimmäinen kamppailu taitaa olla lähellä. Florida Panthers hankki Juolevin Vancouver Canucksista kesällä. Suomalaispuolustaja ei ... Read more »

Zlatan ei pidä peliuran lopettamisajatuksesta – haluaa AC Milanilta sopimuksen ”loppuelämäkseen”

© Tiedotekuva 40 vuotta lokakuun alussa täyttänyt Zlatan Ibrahimovic ei ole lopettamassa uraansa, ainakaan vielä tähän kauteen. Scudettoa vahvoin ottein metsästävän AC Milanin riveissä kaudella pelaamissaan yhdeksässä Serie A -ottelussa ... Read more »

Red Bull -pomo parjasi Lewis Hamiltonia – pilkka osui omaan nilkkaan

© GIUSEPPE CACACE / POOL Taistelu Red Bullin ja Mercedeksen välillä käy kuumana sekä radalla että sen ulkopuolella. Christian Hornerin yritys tölväistä Lewis Hamiltonia sai varsin nolon lopun. MAINOS Koko ... Read more »

Ihmeellinen tilasto - NFL-joukkue syötti vain kolme kertaa, voitti silti

© Toimittanut Sport Content Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan 13 viikko pelattiin päätökseen maanantaina. Illan ainoassa ottelussa New England Patriots löi Buffalo Billsin vieraissa 14-10. Ottelu pelattiin kovassa tuulessa. Sen takia New ... Read more »

Mustapha Amzilin edustama Dayton venytti voittoputkeaan

© Tiedotekuva Miesten NCAA:ssa, Yhdysvaltojen yliopistosarjassa, Mustapha Amzilin edustama Dayton venytti menneellä viikolla voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi. Amzil oli viime keskiviikkona hyvässä vedossa, heittäen 11 pistettä. Kolmen ottelun mittaisen ... Read more »

Nihkeä alkukausi on enää muisto vain – Roope Hintz osui jälleen tolppien väliin

© Tiedotekuva Dallas Stars kukisti Arizona Coyotesin lukemin 4-1 Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä kotiluolassaan. Ottelun avausmaalin pääsi iskemään avauserän puolivälin jälkeen Starsin suomalaistähti Roope Hintz. Jason Robertson passasi kiekon ... Read more »

Komea voitto NHL:ssä täyden kaaoksen keskellä! Suomalaisvahtia parempaan pystytty yli 25 vuotta sitten

© Taneli Niinimäki Colorado Avalanchen suomalaislupaus Justus Annunen pelasi viime yönä ensimmäisen NHL-ottelunsa aloittavana maalivahtina. Ottelu olikin melkoista hurlumhei-kiekkoa, mutta lopulta Colorado nappasi 7-5 voiton kriisiseura Philadelphia Flyersista. Annusen torjuntaprosentti ... Read more »

Daniela Elser: Prince Harry makes biggest blunder yet

OPINION: One of the hardest things about writing about the royal family, specifically Harry and Meghan, the Duke and Duchess of Sussex, over the last year plus has been rationing ... Read more »

Poppy Delevingne: ‘I used to be quite lazy with my style – now I want to dress like a disco ball'

Model Poppy Delevingne says bright lipstick and a pair of heels are the key to feeling party-ready – Matt Easton for Batch & Bottle You don’t need to spend long ... Read more »

Suomalaislupaukselle ensimmäinen NHL-voitto – parempaan ei ole pystytty yli 25 vuoteen!

© Tiedotekuva Suomalaislupaus Justus Annunen torjui viime yönä ensimmäinen NHL-voittonsa, kun Colorado Avalanche kaatoi Philadelphia Flyersin 7-5. Erityisen komean voitosta teki se, että tämä oli Annusen ensimmäinen ottelu aloittavana maalivahtina. ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic