Rasmus Wold røk ut av «71 grader nord»: – Føles veldig urettferdig

Asia's Tech News Daily

Rasmus Wold røk ut av «71 grader nord»: – Føles veldig urettferdig
© Discovery TAR FARVEL: Birk Ruud tar farvel med Rasmus Wold etter at han slo han ut av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Rasmus Wold røk ut av «71 grader nord»: – Føles veldig urettferdig

Se video! Her blir Rasmus Wold slått på målstreken av Birk Ruud:

Etter å ha kommet dårligst ut i merkekonkurransen under «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» tidligere denne uken, var det komiker Rasmus Wold (30) og freestylekjører Birk Ruud (21) som møttes til en spennende utslagskonkurranse søndag kveld.

For guttene var det imidlertid mer enn bare spenning i lufta. Til tross for at de to har konkurrert på hvert sitt lag fra start, har Wold og Ruud likevel kommet svært tett på hverandre under oppholdet og blitt gode venner.

Les også: «71 grader nord»-drama når produksjonen griper inn. Kommer med sjokkbeskjed til deltakerne

– Det var surt å havne i duell i utgangspunktet, sier Rasmus Wold til Nettavisen etter å ha blitt slått på målstreken av Ruud.

– Vi ble veldig gode venner, selv om vi ikke var på samme lag. Det var på camp vi ble veldig godt kjent, og vi hang mye sammen. Vi delte også rom i forrige etappe. Det var kjipt at det var vi to som måtte møtes, for uansett utfall hadde det blitt trist, fortsetter Wold.

Èn feil utgjorde det hele

Brik Ruud fikk et stort forsprang under kveldens utslagskonkurranse, men da de begge var kommet til den siste og avgjørende delen fikk Rasmus Wold en gyllen mulighet til å ta igjen det hele.

Rasmus Wold røk ut av «71 grader nord»: – Føles veldig urettferdig
© Leveres av Nettavisen SPENNING: Rasmus Wold hadde en gylden mulighet til å snu opp ned på hele konkurransen, men så glipper det. SPENNING: Rasmus Wold hadde en gylden mulighet til å snu opp ned på hele konkurransen, men så glipper det. Foto: Discovery

Den avgjørende delen av konkurransen gikk ut på å føre en ball, via en heis styrt av tau, gjennom en labyrint og inn i et hull. Førstemann til å få to baller gjennom de ulike hullene kunne glede seg over å fortsatt være en del av ekspedisjonen.

Se den avgjørende delen av konkurransen i klippet øverst i saken!

Ved første forsøk er Wold svært nære å få ballen i det første hullet. Hadde han klart det, kunne utfallet vært helt annerledes.

– Jeg fikk min første ball inn i hullet når han fikk sin andre ball i hullet. Hadde jeg fått den første kula i starten der, så hadde det jo vært andre veien. Men jeg må jo si at det var en fortjent seier. Birk var tross alt best i tre av tre øvelser, sier Rasmus vemodig over at «71 grader nord»-eventyret hans avsluttet på denne måten.

Les også: Avslører: Agnete Husebye blir sendt på legevakten etter voldsomme smerter

Reagerer på urettferdig utfall

Årets sesong av «71 grader nord» har båret preg av stor frustrasjon rundt merke- og utslagskonkurransene, der flere synes at det blant annet handler alt for mye om puslespill enn det å være på ekspedisjon.

Wold legger heller ikke skjul på at han synes det er kjipt å måtte ryke ut på måter som ikke har noe med en ekspedisjon å gjøre, men er likevel innforstått med at det er det som er konseptet til konkurransen.

– Jeg har jo sett på det før, så jeg visste hva jeg gikk til. Men det føles jo veldig urettferdig å ryke på noe sånt, når man føler selv at man er i god fysisk form, mestrer navigasjon og har forutsetningene som skal til for å komme langt i konkurransen, sier Wold til Nettavisen og fortsetter:

Les også: Thomas Numme skulle bare ta seg en dusj. Utløser full alarm på «71 grader nord»

– Jeg skjønner jo at alle skal ha en sjanse, og på den måten er det kanskje greit. Men jeg synes helt oppriktig at utslagskonkurranser burde vært noe mer relevant knyttet opp til en ekspedisjon. Som for eksempel å slå opp et telt kjappest, eller navigere seg frem til noe raskest.

Likevel godt å komme hjem

Til tross for at Wold forlater konkurransen med en noe bitter smak i munnen, var det også helt greit å komme hjem.

– Det å komme hjem var helt nydelig. Det føltes ut som at jeg var borte et år. Opplevelsen blir veldig altoppslukende. Vi er der uten noe særlig mobil og kontakt med omverden, så på en måte går tiden fort, men også sakte. Det føltes ut som at jeg var borte mye lenger enn jeg var, sier Wold.

Det første Wold gjorde da han kom hjem var å reise hjem til foreldrene sine som passet hunden hans mens han var borte.

– Jeg la meg rett ned på gulvet og koset masse med hunden min, sier Wold.

På premierefesten til «71 grader nord – Norges tøffeste» dukket Wold opp med en mystisk jente, som flere spekulerte på om kunne være en ny kjæreste. Den gang hadde ikke Wold så mye å si om det, men overfor Nettavisen kan Wold bekrefte at det ikke var noen ny kjæreste han kom hjem til

– Nei, jeg har ikke fått meg kjæreste, sier Wold.

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Misstänkt våldtäkt i Linköping

© Jeppe Gustafsson/TT I polishuset i Linköping förhörs en man misstänkt för våldtäkt under natten. Arkivbild. Polisen har gripit en man i 45-årsåldern misstänkt för våldtäkt i Linköping natten till ... Read more »

Ingen norske herreløpere går i Ruka

© Leveres av ABC Nyheter Norges Emil Iversen henger i stavene etter målgang under verdenscupen i langrenn 15 km for menn i Ruka lørdag. Foto: Torstein Bøe / NTB Ingen ... Read more »

MFF-stjärnan: "Mentalt redo att ta nästa steg"

© Tillhandahålls av Fotbolldirekt Nio mål på 26 matcher placerar honom som Malmös näst bästa målskytt.  Fortsätter han att vara avgörande kan det bli svårt för MFF att behålla honom. ... Read more »

FHI: 13 personer har fått påvist omikron på fly i Nederland

© Leveres av NTB Hotellet Badhoevedorp ved Schiphol lufthavn der 61 personer som testet positivt etter å ha ankommet fra Sør-Afrika, sitter isolert. Foto: Peter Dejong / AP / NTB ... Read more »

Ber svensker dra hjem fra Sør-Afrika

© Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX SWEDEN OPPFORDRER UTREISE: Sveriges ambassadør til Sør-Afrika, Håkon Juholt, oppfordrer svensker til å fremskynde utreisen fra Sør-Afrika. Sveriges ambassadør til Sør-Afrika Håkon Juholt oppfordrer ... Read more »

Köldsmockan gör att jaktstarten skjuts upp

© Tillhandahålls av Omni Damernas jaktstart i världscuppremiären i längdskidor i Ruka skjuts upp på grund av kyla, bekräftar skidförbundet. Starten flyttades först från 10.20 till 11.00 och därefter till ... Read more »

Advarer Manchester United: - Det blir langt vanskeligere enn de tror

© John Macdougall (AFP) TIL UNITED: Ralf Rangnick ventes å bli presentert som midlertidig Manchester United-manager innen kort tid. Advarer Manchester United: – Det blir langt vanskeligere enn de tror ... Read more »

Norska herrlandslaget står över jaktstarten i kylan

© Tillhandahålls av Omni Alla norska skidåkare på herrsidan står över jaktstarten i världscuppremiären i Ruka, skriver norska medier. Orsaken är den kraftiga kylan. Enligt Aftenposten har temperaturerna gått neråt ... Read more »

Norska riskbedömningen: Finns inget som tyder på allvarligare sjukdom

© Tillhandahålls av Omni Virusvarianten omikron tycks sprida sig snabbare än deltavarianten, men det finns ännu inget som tyder på att den ger allvarligare sjukdom. Det konstaterar norska folkhälsomyndigheten, FHI, ... Read more »

Virusvariant hos 13 på flyg i Nederländerna

© Ariel Schalit/AP/TT Israel stänger gränsen helt efter uppgifter om att den nya virusvarianten börjat spridas. Nya fall av virusvarianten omikron upptäcks i hela världen. 13 av de 61 flygpassagerare ... Read more »

Kombinert: Riiber går ut på tredjeplass etter at provisorisk omgang måtte brukes

© (NTB scanpix) Jarl Magnus Riiber går ut i ledelse i søndagens verdenscuprenn i finske Ruka. Foto: Vesa Moilanen / Lehtikuva / NTB Kombinert: Riiber går ut på tredjeplass etter ... Read more »

Tysklands president ber folk redusere kontakt med andre mennesker

© (NTB scanpix) Protester mot koronarestriksjoner i Hamburg lørdag. Foto: Georg Wendt / DPA via AP / NTB Tysklands president ber folk redusere kontakt med andre mennesker Rådet kommer etter ... Read more »

Revansch för Hanna Öberg: ”Hon är drottningen”

© Tillhandahålls av Omni Det blev en stark revansch för Hanna Öberg i damernas sprint med fullt skytte på söndagen, efter gårdagens fiasko med sju bom. Åkningen var tillräckligt bra ... Read more »

13 av 61 smittade på stoppat flyg har omikron

13 av de 61 smittade passagerarna som var ombord flygen som stoppades i Nederländerna i går bär på omikronvarianten av corona. Det skriver VG med hänvisning till det norska folkhälsomyndigheten. ... Read more »

Så blir din julklapp en klimatbov

© Johan Hallnäs/TT Ton koldioxidekvivalenter under ett år. Julens frosseri är dåligt för såväl plånboken som planeten. Leksaken som klickas hem från andra sidan jordklotet lämnar ett spår av koldioxid ... Read more »

Stellan Skarsgård försvarar superhjältefilmerna

© MovieZine Stellan Skarsgård försvarar superhjältefilmerna Stellan Skarsgård försvarar superhjältefilmerna Stellan Skarsgård står på tur för att besvara den klassiska frågan om superhjältefilmens plats i världen. Efter att regissören Martin ... Read more »

Köldsmockan gör att jaktstarten skjuts upp igen

© Tillhandahålls av Omni Damernas jaktstart i världscuppremiären i längdskidor i Ruka skjuts upp på grund av kyla, bekräftar skidförbundet. Starten flyttades först från 10.20 till 11.00 och därefter till ... Read more »

Fem personer anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i Vest politidistrikt

– Det har vært uvanlig mange meldinger om vinglete kjøring, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt om natt til søndag til Bergens Tidende. I alt fem personer er anmeldt ... Read more »

Europa på randen till elkris – läget på väg att förvärras

© Tillhandahålls av Omni Energipriserna i Europa slår rekord på rekord och har gjort så redan inför den kallaste årstiden. Nu ser läget ut att förvärras när temperaturerna sjunker, skriver ... Read more »

Tidigare MP-språkröret Ragnhild Pohanka är död

© Tillhandahålls av Omni Miljöpartiets tidigare språkrör Ragnhild Pohanka har avlidit, 89 år gammal. Det rapporterar TT. Ragnhild Pohanka var med när partiet grundades 1981. När systemet med två språkrör ... Read more »

”Sprickan djupnar – de måste ta sig samman”

© Tillhandahålls av Omni Sprickan mellan Storbritannien och Frankrike har fördjupats den senaste veckan, i efterspelet till migrantolyckan i Engelska kanalen. Det konstaterar Le Mondes Claire Gatinois. Politiska redaktörer i ... Read more »

Leasa eller köpa elbil – här är fallgroparna

© Fredrik Sandberg/TT Elbilen på leasing – var är fallgroparna? Arkivbild. Inköpspriset avskräcker många från att skaffa elbil. Och privatleasing har seglat upp som ett rimligare alternativ för många. Men ... Read more »

Arvingarna och Popsicle sluter fred efter 29 år

© Tillhandahålls av Omni ”Tack till oss själva och varsågod, och hoppas att Arvingarna dör i någon tragisk bussolycka”. Så sa Popsicles Fredrik Norberg när gruppen tog emot priset för ... Read more »

Zemmour gav fingret åt förbipasserande i Marseille

© Tillhandahålls av Omni Högerextreme mediepersonligheten Eric Zemmour, som väntas försöka utmana i det franska presidentvalet i vår, gav långfingret åt förbipasserande kritiker i Marseille i går, rapporterar franska medier. Det ... Read more »

Efter kylan – jaktstarten skjuts upp igen

© Torstein Bøe NTB/TT Frida Karlsson startar först i jaktstarten. Arkivbild. Kylan hänger kvar över världscuppremiären i längdskidor i Ruka. Nu skjuts damernas jaktstart över tio kilometer fritt upp till ... Read more »

Expert: Kontaktförbud hade inte räckt – krävs mer

© Tillhandahålls av Omni 32-åriga Beata hittades död utanför Svedala i förra veckan. Hennes make har erkänt att han dödat henne. Bara en vecka före hennes död hade hon fått ... Read more »

Studie avslører hvorfor kaffedrikking reduserer risiko for demens

© Leveres av ABC Nyheter Forskning viser igjen sammenheng mellom kaffeinntak og mindre risiko for demens. – Det hadde vært fantastisk om vi i framtiden fikk et stort forsøk som ... Read more »

Sveitserne skal stemme ja eller nei til landets pandemipolitikk

Det er andre gang på fire måneder at landet holder en folkeavstemning om pandemipolitikken. Denne gangen skjer det mens smitten er raskt på vei oppover og myndighetene advarer mot en ... Read more »

Test av Kia EV6 RWD Exclusive

Kia EV6 er en av de mer spennende elbilene på markedet, på grunn av utrolig rask ladehastighet, V2L og mye utstyr/elbil for pengene. Reiser du aldri på langtur betyr ladehastigheten ... Read more »

Mätning: Varannan väljare tycker att MP gjorde rätt

© Tillhandahålls av Omni Mer än varannan väljare anser att Miljöpartiet gjorde rätt som lämnade regeringen, enligt en mätning från Aftonbladet/Demoskop. 55 procent svarar att det var rätt, 32 procent ... Read more »

Expert: Finns inga magiska verktyg för att hitta spioner

© Tillhandahålls av Omni De två bröderna som sitter häktade för grovt spioneri har enligt uppgifter båda jobbat på Säpo och en av dem uppges ha tjänstgjort på Kontoret för ... Read more »

Kvinnelangrennet utsatt i Ruka på grunn av sprengkulde

© Leveres av NTB Slik ser det på på stadion i Ruka søndag. Gradestokken har krypet under 20 minusgrader. Foto: Torstein Bøe / NTB På grunn av sterk kulde er ... Read more »

Bekymrede nordmenn kontakter UD om utreise fra Sør-Afrika

© Leveres av ABC Nyheter Utenriksdepartementet har fått mange henvendelser fra bekymrede nordmenn, som ønsker å reise ut av Sør-Afrika. Foto: Lise Åserud / NTB Departementet opplyser til TV 2 ... Read more »

Sångare i The Specials söker sina rötter

© Chris Pizzello/AP Neville Staple (till höger), en av sångarna The Specials, släpper nya versioner av bandets största hits. Arkivbild. Neville Staple, en av sångarna i det brittiska ska-bandet The ... Read more »

Repris för Andersson efter ”smärre politiskt trassel”

© Tillhandahålls av Omni På måndagen hålls en ny statsministeromröstning om Magdalena Andersson (S). Flera politiska skribenter reflekterar kring veckan som gått och vad den betyder. Trots tumultet är Sveriges ... Read more »

Helgquiz: 10 kluriga frågor för alla bilälskare

© auto motor & sport Gillar du bilar och kan din motorhistoria? Då förväntar vi oss full pott i helgens quiz! Quiz: Skulle du klara körkortet idag? Upp till bevis! ... Read more »

FHI jakter omikron-svar: Varsler risikovurdering søndag

© Foto: PHILIPP GUELLAND / EPA FLYFORBUD: Flere land har innført flyforbud og strenge innreiseregler for det sørlige Afrika. På flyplassen i München ventet flere passasjerer lørdag på å ta ... Read more »

Vad vi vet hittills om Disneys animerade film "Searcher Clade"

© MovieZine Vad vi vet hittills om Disneys animerade film “Searcher Clade” Vad vi vet hittills om Disneys animerade film “Searcher Clade” Igår fick Disneyfilmen “Encanto”, ett musikaläventyr för hela familjen, premiär ... Read more »

Australisk reporter ber Adele om ursäkt

© Matt Sayles När Adele (här på Grammygalan 2017) fick veta att den australiske reportern inte hört hennes album reste hon sig upp under intervjun och gick. Arkivbild. Den australiske ... Read more »

Levande ljus inte största brandrisken

© Fredrik Sandberg / TT Första advent. Men glöm inte att släcka ljuset. Arkivbild. Advent är här, en hektisk tid för brandkår och räddningstjänst. Men tvärt emot vad många tror ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic