Raser mot fansen etter intimt spørsmål: – Plis slutt

Raser mot fansen etter intimt spørsmål: – Plis slutt

Influensere og andre kjente fjes får stadig vekk meldinger og spørsmål fra fans, og i sosiale medier er det flere som gladelig bretter ut om både det ene og det andre til følgerne sine.

Men det er ikke alle spørsmål som settes like stor pris på.

Nylig tok influenser Martine Halvorsen (24) til Instagram og raste mot følgerne sine etter å ha stadig fått spørsmål om hun er gravid.

Ber fansen om å la være

I et lenger innlegg deler 24-åringen et bilde av seg selv med flere meldinger hun har mottatt med spørsmål om hun er gravid.

Under bildet uttrykker Halvorsen stor misnøye og sier tydelig ifra om at hun er lei, og at hun ikke setter pris på at folk spekulerer i om hun venter barn eller ikke.

«Plis slutt å kommentere kroppene til hverandre. Det ekke din business. Du veit ikke om jeg vil ha barn, om jeg ikke kan få barn, om jeg har mistet, om jeg er syk eller om jeg gjør alt i verden for å få det. Ei heller om kjæresten min kan få det», skriver blant annet Halvorsen.

Ifølge Halvorsen er graviditet, og ønske om å få barn eller ikke, svært privat. Til Nettavisen sier Halvorsen at hun synes det er ren folkeskikk å la være å spørre om noen venter barn.

– Det er ingen som har noe med om du er gravid eller ei. Jeg har ofte tenkt på hvor kjipt det må være og faktisk oppleve å være gravid, også krever noen et svar av deg uten at du er klar for å dele det selv, sier hun og fortsetter:

– Tror en helt fremmed at man faktisk skal dele det? Jeg vet ikke. Jeg synes bare at vi har så mye annet å snakke om, å prate om antakelser om noen sin kropp burde ikke være en av de.

Vet ikke om hun kan få barn

Influenseren har lenge vært åpen om ønske om barn, men veien dit kan være tøffere for henne enn for andre. Allerede i tenårene fikk Halvorsen beskjed om at det kunne bli vanskelig for henne å få egne barn.

– Jeg ønsker meg barn, mer enn noe annet. Jeg var 19 år gammel første gang jeg fikk beskjed om at det kunne bli en utfordring å få barn, fordi jeg har endometriose.

Siden den gang har utfordringene stått i kø for 24-åringen. I august i fjor fikk hun beskjed om at det hadde blitt oppdaget grove celleforandringer etter en celleprøve, til tross for at hun var vaksinert mot HPV. I november måtte hun fjerne livmorhalstappen på grunn av celleforandringene.

Et slikt inngrep kan ifølge NHI svekke livmorhalsen og føre til senabort og for tidlig fødsel.

Da fikk Halvorsen også beskjed om at det var lurt av henne å vente med å bli gravid i minst et år til.

– Det å måtte utsette på grunn av kroppen, og ikke av eget valg er sårt i seg selv. Og privat, sier hun og fortsetter:

– Jeg vet ikke om jeg er så heldig at jeg kan få barn, og det stikker litt i magen når folk antar at jeg er gravid – uten å ha peiling på om jeg har forsøkt i mange år, nylig har mistet, nettopp har fått beskjed om at jeg ikke kan få barn eller ja, at jeg bare ikke har lyst på det.

Hvorfor folk mener de har rett til å vite om noen er gravide er for Halvorsen uforståelig og velger sjeldent å svare de som sender henne melding om temaet.

– Jeg prater gjerne om barn, ønsket om det og drømmene rundt det, men svarer sjeldent når noen antar. Jeg håper at jeg en dag kan glede stolt av jeg bærer på et barn, til da håper jeg at jeg kan få ha kroppen min og livmora mi i fred. Vi har nok med hverandre, sier hun.

News Related

OTHER NEWS

Haaland fra start mot FC København

Erling Braut Haaland kunne juble for scoring tre ganger mot Manchester United. Onsdag kveld spiller han fra start mot FC København. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Haaland fra ... Read more »

Regjeringen vil bruke 900 millioner for å hjelpe unge som sliter

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol vil bruke flere hundre millioner på ekstra tiltak innenfor rus og psykiatri. Foto: Heiko Junge / NTB Regjeringen vil bruke 900 millioner for å hjelpe ... Read more »

Knutsen foran Arsenal-kampen: – Om du bare forsvarer deg, er du sjanseløs

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen ser fram til en «fantastisk fin utfordring» mot Arsenal. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Den regjerende norske seriemesteren står med én seier og én uavgjort mot ... Read more »

Gaute Grøtta Grav blir ordførerkandidat i Rauma

Gaute Grøtta Grav blir Høyres ordførerkandidat i Rauma kommune. Foto: Marit Hommedal / NTB Gaute Grøtta Grav blir ordførerkandidat i Rauma – Vi er veldig glad for at Gaute har ... Read more »

Åge Skinstad blir sjef for ski-VM 2025

Åge Skinstad blir sjef for ski-VM 2025 Saken oppdateres! Åge Skinstad ble onsdag innstilt som ny sjef for ski-VM i 2025, som arrangeres i Trondheim. Langrennsprofilen ble på et styremøte ... Read more »

«Rust»-produsenter har inngått forlik med Halyna Hutchins etterlatte – filmen gjenopptas

DØD: Halyna Hutchins. «Rust»-produsenter har inngÃ¥tt forlik med Halyna Hutchins etterlatte – filmen gjenopptas Det opplyser Halyna Hutchins enkemann. Publisert: 05.10.22 kl. 15:11 Oppdatert: 05.10.22 kl. 15:48 Matthew Hutchins sier ... Read more »

Kåre Magnus Bergh ute av Melodi Grand Prix-programlederrollen

INNE: Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Arianrhod «Arian» Engebø. Kåre Magnus Bergh ute av Melodi Grand Prix-programlederrollen NRK går for Staysman og Arianrhod Engebø som programledere for MGP 2023. Publisert: 05.10.22 ... Read more »

Fire idrettsutøvere fikk Fearnleys ærespris – første gang for parautøvere

Karsten Warholm fikk Fearnleys ærespris etter OL-gullet og verdensrekorden på 400 meter hekk i Tokyo. Foto: Heiko Junge / NTB Fire idrettsutøvere fikk Fearnleys ærespris – første gang for parautøvere ... Read more »

IAEA-sjef på vei til Kyiv

IAEA-sjef Rafael Mariano Grossi. Foto: Theresa Wey / AP / NTB IAEA-sjef på vei til Kyiv – Vi er på vei til Kyiv for viktige møter, skriver sjefen for Det ... Read more »

Need for Speed Unbound vist frem før planlagt

Need for Speed Unbound vist frem før planlagt Årets Need for Speed skal altså ikke offisielt kunngjøres før i morgen, men i nærmest kjent stil har en butikk ødelagt litt ... Read more »

Aftenposten: Regjeringen skrur opp utbytteskatten

Det opplyses ikke hvor mye de aktuelle satsene skrus opp, skriver avisen. I fjor hevet Støre-regjeringen utbytteskatten med om lag 3,2 milliarder kroner og formuesskatten med 4 milliarder kroner. Når ... Read more »

Større steinras har gått på Osterøy

Politiet har ikke fått meldinger om at noen er savnet som følge av skredet, opplyser operasjonsleder Tore Andre Brakstad i Vest politidistrikt til Bergens Tidende. – Vi har per nå ... Read more »

Alonso tar over Leverkusen

Leverkusens Nadiem Amiri og Moussa Diaby har fått Xabi Alonso som hovedtrener. Her i mesterligakampen mot Porto tirsdag. Foto: Luis Vieira / AP / NTB Alonso tar over Leverkusen Den ... Read more »

Rettsdokumenter: Hertha-eier betalte millioner for svertekampanje mot egen klubbpresident

IKKE BESTEVENNER: Werner Gegenbauer (t.v.) forlot Hertha som klubbpresident i mai. Klubbeier Lars Windhorst (t.h.) hadde jobbet for dette i det stille. Rettsdokumenter: Hertha-eier betalte millioner for svertekampanje mot egen ... Read more »

ABC Nyheter boikotter VM i Qatar

ABC Nyheter skal ikke skrive om fotball-VM i Qatar som starter i november. Her er en stadion under bygging i 2016. Foto: Magnus Aabech / NTB ABC Nyheter boikotter VM ... Read more »

Lambo hyller Betales-jubileum

5. oktober er det 60 år siden Betales slapp sin første låt «Love Me Do», og det markerer kanskje noe overraskende Lamborghini. La oss ta det med en gang. Beatles ... Read more »

Skal vi støtte statsbudsjettet, må tre prinsipper ligge til grunn

Audun Lysebakken (SV) (Denne kronikken ble først publisert på Altinget, som ABC Nyheter har et samarbeid med). Uroen i krisetid er stor hos mange. Hos de som har mye gjeld, ... Read more »

«Farmen»-blemme i «Torpet»-finalen: – Skulle aldri skjedd

FINALEDRAMA: TV 2 beklager feilen i «Torpet»-finalen. «Farmen»-blemme i «Torpet»-finalen: − Skulle aldri skjedd Observante seere oppdaget feilen i «Torpet»-finalen. TV 2 mener det ikke påvirker resultatet av konkurransen. Publisert: 05.10.22 ... Read more »

Har blitt koblet til samtlige dansepartnere: Dette tror hun er årsaken

Har blitt koblet til samtlige dansepartnere: Dette tror hun er årsaken Den første stjernespekkede sesongen av «Skal vi danse: All stars» har bydd på utfordringer, nerver og spenning. Men for ... Read more »

Dansk trenerstjerne (34) får ilddåp mot Haaland

VERDENS HETESTE SPISS: Erling Braut Haaland feiret tre mål i 6–3-seieren over Manchester United søndag ettermiddag sammen med blant andre Jack Grealish. Dansk trenerstjerne (34) får ilddåp mot Haaland ETIHAD ... Read more »

Frisk prisøkning da Aaron Judge tok rekorden

Aaron Judge slår ballen opp på tribunen for 62. gang i år og setter rekord for American League. Det økte ytterligere den snart kontraktløse Yankees-stjernens verdi når klubbene skal kjempe ... Read more »

Bent Høie og ektemannen går fra hverandre etter 26 år

Bent Høie og ektemannen går fra hverandre etter 26 år – Takk for turen. Etter 26 år langs livet landevei har vi kommet til den avgjørelsen at livene må leves ... Read more »

Tidligere Oslo Frp-leder kastet ut av partiet

Årsaken er intervjuer med Nettavisen og Aftenposten i sommer der hun snakket om intern uro i partiet, opplyser hun til de to avisene. Larssen er nå vara til bystyret i ... Read more »

Arteta avslører Ødegaard-advarsel: – Har gjort hjemmeleksen i garderoben

Arteta avslører Ødegaard-advarsel: − Har gjort hjemmeleksen i garderoben LONDON (VG) Mikel Arteta (40) er full av lovord om Bodø/Glimt og røper at lagets norske spion har advart lagkameratene. Publisert: 05.10.22 ... Read more »

Skiorientering først ut i skiidretten – innfører totalforbud mot fluor

Lars Moholdt (t.v.) sitter i IOFs skiorienteringskommisjon. Her med Gjermund Løfald i 2016. Arkivfoto: Terje Pedersen / NTB Skiorientering først ut i skiidretten – innfører totalforbud mot fluor I en ... Read more »

Dagbladet: Oljeskattepakken blir videreført i statsbudsjettet

Det kan bli justeringer i eller rundt oljeskattepakken for å hente mer penger direkte fra oljeselskapene. Disse beløpene kan bli i milliardklassen, opplyser kilder med innsikt i budsjettarbeidet til Dagbladet. ... Read more »

F-35-kampfly rykket ut etter oppdagelse av russisk fly

BEREDSKAP: Forsvaret har økt sin synlighet og tilstedeværelse etter beslutning fra regjeringen. Her ved et F-35-kampfly som blant annet fløy over Haltenbanken og inn mot oljeinstallasjonene på Draugen- og Heidrunfeltet ... Read more »

Vil øke ski-toppens honorar til nesten 900.000 kroner

ØNSKER STØRRE HONORAR: For langrennskomitéleder Torbjørn Skogstad (høyre), her sammen med Marit Bjørgen og medieansvarlig langrenn, Gro Eide, i forbindelse med Therese Johaugs dopingsak for fem år siden. Vil øke ... Read more »

FIA utsetter offentliggjøring av budsjettgransking

Red Bull-fører Max Verstappen må vente til mandag med å finne ut om laget blir straffet for overskridelse av budsjettaket. FIA har utsatt offentliggjøringen av sin økonomiske gjennomgang. Foto: Danial ... Read more »

Svensk delegasjon besøker Ankara

Tyrkia har truet med å blokkere Sveriges og Finlands Nato-søknader dersom de to landene ikke utleverer kurdere som de anser for å være terrorister. Dette var også tema for samtalene ... Read more »

Ikke imponert over dieselmilliarden: – Må nok legge mer på bordet

ANLEGGSDRIFT: Her ser vi Endre Victor Lunde (t.v.), Egil Karlsen og Rune Gjevre i Vang Maskin fotografert for et par år siden. Ikke imponert over dieselmilliarden: – Må nok legge ... Read more »

Kommer med advarsel etter urovekkende avsløring: – Redd for at det kan skje

Kommer med advarsel etter urovekkende avsløring: – Redd for at det kan skje Tirsdag kveld kom sjokkavsløringene fra Chess.com, at amerikaneren Hans Niemann sannsynligvis har jukset i over 100 sjakkpartier ... Read more »

Apper med adware funnet på iPhone og Android

Adware: Det vrimler av nyttige apper i Apple App Store og Google Play Butikk. Dessverre ser vi også gang på gang at skadelige apper florerer i de offisielle appbutikkene, og ... Read more »

Røper forbløffet lagkamerat etter Haaland-showet mot United

Røper forbløffet lagkamerat etter Haaland-showet mot United Det er knapt et superlativ igjen i ordboken som ikke er blitt brukt om Erling Braut Haaland etter eventyrstarten i Premier League. 14 ... Read more »

Mann gikk til angrep på politistasjon i Oslo med brekkjern

Mann gikk til angrep på politistasjon i Oslo med brekkjern – Vi er med flere patruljer utenfor Sentrum politistasjon etter at en person gikk til angrep på politistasjonen med brekkjern, ... Read more »

Ny funksjon i Windows 11 beskytter mot nettfiske

Antinettfiske: Har du ventet med å oppdatere til Windows 11 fordi Windows 10 i bunn og grunn tilbyr de samme verktøyene i en mer gjenkjennelig form? Da får du nå ... Read more »

Hilary Swank (48) venter tvillinger

GRAVID: Hilary Swank er gravid med tvillinger. Hilary Swank (48) venter tvillinger Den Oscar-vinnende skuespilleren avslørte selv babynyheten på talkshowet «Good Morning America» onsdag. Publisert: 05.10.22 kl. 17:32 Hilary Swank ... Read more »

Riksrevisjonen brukte 2,5 år på kritisk rapport om Forsvaret

HASTESAK TOK SIN TID: Den nye riksrevisoren Karl-Eirik Schjøtt-Pedersen og hans nye kolleger måtte sikkerhetsklareres før han kunne lese fortrolige dokumenter om IKT i Forsvaret. Det tok lang tid, ifølge ... Read more »

Armenias statsminister møter Aserbajdsjans president

Frankrikes president Emmanuel Macron har påtatt seg en meklerrolle i konflikten mellom Armenia og Aserbajdsjan. Her sammen med Armenias statsminister Nikol Pasjinian i slutten av september. Foto: Michel Euler / ... Read more »

Kjøligere hyttemarked: – En del kjøpere prøver seg

KJØLIGERE: Det blir ikke bare kaldere på fjellet, temperaturen i hyttemarkedet synker også. Her fra Mosetertoppen på Hafjell i Øyer kommune. Kjøligere hyttemarked: − En del kjøpere prøver seg Prisene bikker ned og ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network