Quentin Tarantino hittade inspirationen för sin nästa film i en porrtidning

quentin tarantino hittade inspirationen för sin nästa film i en porrtidning

Quentin Tarantino hittade inspirationen för sin nästa film i en porrtidning

Quentin Tarantino hittade inspirationen för sin nästa film i en porrtidning

Quentin Tarantino har just avslöjat lite nya detaljer kring sin nästa film. Nummer 10 i filmografin heter “The Movie Critic”, och det är sen tidigare känt att titeln syftar på en manlig filmkritiker i 1970-talets Los Angeles.   Regissören berättar för Deadline att han fastnade för en särskild filmskribent – i en porrtidning av alla ställen – någon gång i tonåren. Vem exakt det är vill han inte avslöja, men “det ska handla om en kille som levde på riktigt, men var aldrig riktigt känd, och skrev för en porrblaska”.   – Allt det andra var alltför sliskigt att läsa, men sen fanns det en riktigt intressant filmsida. Han skrev om mainstreamfilmer och var inte den främste kritikern, men jag tycker att han var väldigt bra. Han var cynisk som fan.  

“Tänk om Travis Bickle var filmkritiker”

  – Hans recensioner var som en blandning av tidige Howard Stern, och vad Travis Bickle hade skrivit om han var filmkritiker. Tänk på Travis dagboksanteckningar, säger Tarantino med en blinkning till huvudpersonen i “Taxi Driver”.   – Men har var väldigt rolig att läsa. Han använde svordomar och rasistiska ord. Det det var kul skit. Han skrev som om han vore 55, men var bara i 30-årsåldern när han dig. Nu har jag gjort lite mer research och jag tror det berodde på hans alkoholism.  

Letar skådis i 30-årsåldern

  Filmen “The Movie Critic” kommer att använda sig av en påhittad tidning med titeln The Popstar Pages. Någon gång i juni börjar jakten på en skådespelare. Och med tanke på huvudpersonens ålder är det bye bye till Tarantinos senaste favoritskådisar, Brad Pitt och Leonardo DiCaprio.   – Jag har inte bestämt mig än, men det måste bli någon i 35-årsåldern. Det kommer definitivt att bli en ny huvudrollsinnehavare för mig.   Vem skulle ni vilja se i huvudrollen i Tarantinos “The Movie Critic”? Tipsa nedan.

News Related

OTHER NEWS

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

Robyn. Arkivbild. Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter. “Jag och Robyn har gjort låtar i studion. Glad pride”, ... Read more »

Zelenskyj bekräftar – Ukrainas motoffensiv har inletts

Ukrainas president. Arkivbild. Ukrainas sedan länge planerade motoffensiv mot Ryssland har inletts, bekräftar president Volodymyr Zelenskyj för första gången. Beskedet kom i samband med att Kanadas premiärminister Justin Trudeau var ... Read more »

Expert: Offensiven kan ha pågått i en månad

Peter Lidén, överstelöjtnant och lärare vid Försvarshögskolan i Stockholm, tror att motoffensiven inleddes redan för flera veckor sedan. Arkivbild. Ukrainas president Zelenskyj bekräftar att landets motoffensiv har inletts. Peter Lidén, ... Read more »

JUST NU: "Allt var ju bara instinkt, man spelar bara på känsla"

JUST NU: “Allt var ju bara instinkt, man spelar bara på känsla” IFK Värnamo tog ledningen mot Malmö FF, men efter en läcker soloräd kunde gästerna kvittera genom Taha Ali.  ... Read more »

M-topp vill se obligatorisk häktning: ”Allvarligt brott”

M-topp vill se obligatorisk häktning: ”Allvarligt brott” Stockholms oppositionsregionråd Kristoffer Tamson (M) reagerar kraftigt på att den man som suttit anhållen för att kört ihjäl en elvaårig pojke i Märsta ... Read more »

JUST NU: Utjämnat - efter läcker soloräd

JUST NU: Utjämnat – efter läcker soloräd Nu har MFF utjämnat på Finnvedsvallen, detta efter en fin soloräd av Taha Ali.  IFK Värnamo fick en riktig drömstart mot Malmö FF, ... Read more »

City har siktet på trippeln – och fyra miljarder kronor

City har siktet på trippeln – och fyra miljarder kronor Manchester City har chans att ta hem säsongens tredje titel i kvällens Champions League-final mot Inter, noterar flera medier. Enligt ... Read more »

Lotta Engbergs sorg över uppbrottet – nu talar hon ut: ”Livets stora gåta”

Lotta Engberg Livet har toppar och dalar även för Lotta Engberg. Nu berättar artisten om ett tuffare uppbrott hon genomgått. – I allas liv är det så att allt inte ... Read more »

Bianca Ingrosso avslöjar könet på Olivers bebis – berättar om stora lyckan: ”Er lilla”

Bianca Ingrosso avslöjar könet på Olivers bebis – berättar om stora lyckan: ”Er lilla” Bianca Ingrosso ska bli faster och kan nu avslöja könet på Oliver Ingrosso och Zoe Fay ... Read more »

Norge bland oljeländer som sågas i ny klimatrapport

Norge bland oljeländer som sågas i ny klimatrapport Flera av världens största och rikaste fossilnationer har på senare tid ökat sin produktion av gas och olja. Det visar en ny ... Read more »

Ukraina bekräftar: Motoffensiven har inletts

Ukrainas president. Arkivbild. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj bekräftar att motoffensiven har inletts, rapporterar AFP. Beskedet kom i samband med att Kanadas premiärminister Justin Trudeau var på besök i den ukrainska ... Read more »

Queera slopas när EU vill stärka hbti-personers skydd

Queera slopas när EU vill stärka hbti-personers skydd EU:s medlemsländer är överens om att stärka jämlikheten för hbti-personer. Men det innefattar inte den som definierar sig som queer, rapporterar Ekot. ... Read more »

Studie: Antibiotikaresistens vanligare än vad man trott

Studie: Antibiotikaresistens vanligare än vad man trott Antibiotikaresistens är vanligare än vad man tidigare trott, visar en studie från Chalmers och Göteborgs universitet. Enligt studien är också de gener som ... Read more »

Leverantör: Försäljning av fetmamedicin igång i Sverige

Leverantör: Försäljning av fetmamedicin igång i Sverige Nu finns läkemedlet Wegovy, som används i både diabetes- och fetmabehandling, tillgängligt även i Sverige. Det bekräftar Emil Backlund, vice vd för den ... Read more »

"Boris Johnson är en lögnare och charlatan"

En bitter Boris Johnson lämnar sin plats i parlamentet. Omdömena skiftar i klassisk brittisk anda mellan “skithög” och “gigant”. Många spår att han förblir en gäckande skugga för Rishi Sunaks ... Read more »

Den svåraste bossen i Diablo IV har redan besegrats

Den svåraste bossen i Diablo IV har redan besegrats Diablo IV har inte varit ute ens en vecka ännu, det var den 6:e juni Blizzards hett efterlängtade uppföljare släpptes till ... Read more »

Zelenskyj bekräftar: Motoffensiven är i gång

Zelenskyj bekräftar: Motoffensiven är i gång Det pågår just nu operationer inom ramen för motoffensiven i Ukraina, säger Ukrainas president Zelenskyj enligt Reuters. – Men jag vill inte säga vilket skede ... Read more »

Expert: Ukraina behöver nå resultat under sommaren

Expert: Ukraina behöver nå resultat under sommaren Det är viktigt att Ukrainas motoffensiv når framgång under sommaren, anser krigsvetaren Ilmari Käihkö. Till SvD säger han att stödet utifrån annars kan ... Read more »

Över 40 döda i jordskred i Haiti

En översvämmad gata i Port-au-Prince. Bild från i söndags. Minst 42 personer har omkommit och 11 saknas efter jordskred orsakade av skyfall i Haiti. Enligt FN har omkring 13 400 personer ... Read more »

Dyr urinsanering för hyresgäst

En kvinna dömdes till att betala renoveringen av en lägenhet efter det att hon vägrat betala saneringen av katturin. Arkivbild. Falu tingsrätt dömer en kvinna att betala sammanlagt 111 000 kronor ... Read more »

Bred men måttlig nedgång på New York-börsen

Apple backade på Wall Street efter att it-jätten presenterat nya produkter. Arkivbild. Ny statistik visade på måndagen att amerikanska bolag i bygg- och bostadsbranschen går bra. Deras omsättning ökade i ... Read more »

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt”

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt” Ikväll var Hugo Larsson en av målskyttarna när Malmö FF besegrade Degerfors med 5–0. På fredag tar han studenten och därefter ... Read more »

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen En kampsportsprofil har dömts till ett flerårigt fängelsestraff efter att polisen hittat bland annat ett skarpladdat vapen i mannens företagslokal. Det rapporterar Göteborgs-posten. Polisen ... Read more »

Zlatans stora hemlighet för sin egen familj – erkänner nu allt: ”Det var väldigt känslosamt”

En makalös fotbollskarriären har kommit till ända. Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic det stora hemlighetsmakeriet. – Jag berättade inte ens för min familj, säger ”Ibra” på presskonferensen. På söndagskvällen hände det ... Read more »

Datorstrul gav oppositionen fel ledare

Den tidigare försvarsministern Hans Peter Doskozil blev inte ny partiledare i SPÖ trots allt. Arkivbild. Hans Peter Doskozil kunde i lördags fira att han hade valts till ny ledare för ... Read more »

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier På måndagen togs det första spadtaget i vad som är det största spårvägsprojektet i Göteborg på decennier, rapporterar SVT. Den nya sträckan som byggs ... Read more »

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era”

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era” Påminner närmast om skidglasögon men med en prislapp på närmare 40 000 kronor. Vision Pro är Apples första nya produkt ... Read more »

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på”

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på” Volodymyr Zelenskyj hyllar sina soldater efter de obekräftade uppgifterna om att Ukraina tagit tillbaka områden kring den krigshärjade staden Bachmut i öst. – ... Read more »

Malmö: Polisen rapporterar om farligt föremål

Google maps, Malmö “Misstänkt farligt föremål på Drottningtorget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Skåne rapporterar detta: Polis är på plats och har spärrat en del av Drottningtorget där ... Read more »

Spionen Robert Hanssen hittad död i sin cell

FBI-agenter utanför Robert Hanssens hem i Vienna i den amerikanska delstaten Virginia efter att han gripits 2001. Arkivbild. Den före detta FBI-agenten och dömde spionen Robert Hanssen har hittats död ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự