Puskás Peti reagált Szente Vajk beszólására

puskás peti reagált szente vajk beszólására

Puskás Peti reagált Szente Vajk beszólására

A színész azután válaszolt a rendezőnek, hogy leszólta az RTL-en futó műsorát.

Szombat este megtartották a Dancing with the Stars döntőjét, amelyen Krausz Gábor és Mikes Anna lett a győztes. A finálé végén az összes zsűritag szót kapott, hogy megfogalmazza gondolatait. Szente Vajk pedig eközben nem volt rest odaszúrni a konkurens csatornának.

„Van egy csatorna, ami fel meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Azt látom, én a színházból jövök, hogy a nézőért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek. Lehet kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi táncot csinálunk szombat este”

– fogalmazott a színházi rendező.

Ez pedig egyértelmű utalás volt az RTL műsoraira, ugyanis szombat este a LEGO Masters fut a csatornán, míg péntekenként az új műsort, vagyis a Kanapéhuszárokat adják le.

A TV2 videóját ellepték a hozzászólások, amelyek azt taglalják, hogy a TV2 műsorai sem éppen a kultúrát képviselik. Az esetről azóta Puskás Peti is megnyilvánult, a Instagram-oldalán egy hosszas bejegyzésben válaszolt kollégájának.

„Szia Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne a csodás Andival közös családotokkal a LEGO kockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban! Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok!” – írta Puskás, aki gratulált a Dancing with the Stars idei évadához és a két győztesnek, majd méltatta az RTL Árulók című műsorát is.

(Borítókép: Puskás Peti. Fotó: Papajcsik Péter/Index)

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World