Præst: Udenrigsministertiden blev Ellemann-Jensens finest hour

Uffe Ellemann-Jensen var en “statsmand, der også blev lyttet til i det store udland”.

Det siger tidligere biskop Erik Norman Svendsen under bisættelsen af den tidligere Venstre-formand og udenrigsminister tirsdag fra Holmens Kirke i København.

Særligt lægger Norman Svendsen vægt på Ellemann-Jensens tid som udenrigsminister.

– Det var vel indiskutabelt tiden som udenrigsminister fra 1982 til 1993, der blev “his finest hour”, siger Svenden.

– Han lagde kimen til den aktive udenrigspolitik, som skiftende regeringer siden har fulgt.

Også den tidligere udenrigsministers arbejde for de baltiske lande bemærkes af Svendsen.

Som udenrigsminister stod Uffe Ellemann-Jensen i spidsen for, at Danmark som det første land i verden genoprettede de diplomatiske forbindelser med de tre lande.

– Ikke mindst hans indsats i denne sammenhæng førte til,at han blev tildelt storkorset af Dannebrogsordenen, der i dag pryder hans kiste, siger Norman Svendsen.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Vanvidsbilist med hash i bilen: Forsøgte at køre fra politiet med slukkede lygter

Torsdag aften bemærkede en politipatrulje en Audi på Godsvej i Greve. Den kørt omkring 140 km/t kørte. På strækningen på Godsvej er hastighedsgrænsen 60 km/t. ddd Desuden kørte bilen over ... Read more »

Skaberne bag One Punch Man er nu begyndt på sæson 3

Efter syv år er den famøse Garou-historie afsluttet i One Punch Man-mangaen, og nu er tiden kommet til at give Saitama en tredje sæson på seriefronten. Sæson 1 blev skamrost ... Read more »

Regering vil droppe udskældt digital prøvevagt

Regeringen vil droppe it-systemet Den Digitale Prøvevagt. Systemet, der skal overvåge studerende under prøver, fik ved generalprøven stor kritik af både Datatilsynet og elevorganisationer. (Arkivfoto). Regeringen vil droppe it-systemet Den ... Read more »

Første trailer til filmen om verdens måske vigtigste øl-leverance nogensinde

Vi kan alle blive enige om, at en leverance af øl er ret så vigtigt – men nogle leverancer er bare vigtigere end andre. Eksempelvis den, som foregik tilbage i ... Read more »

Kriminelle drev falsk politistation i indisk delstat i otte måneder

Flere medlemmer af en kriminel bande i det østlige Indien er blevet anholdt, efter at de gennem flere måneder har udgivet sig for at være politibetjente på en falsk politistation ... Read more »

Dronning Margrethe på ferie i Frankrig: Kongehuset deler skønne billeder

Det var en stolt og smilende dronning Margrethe, der på sin ferie lagde vejen forbi udstillingen i Cahors nær Chateau de Cayx. Dronningen nyder det sidste af sin ferie på ... Read more »

Selvmål: Frisk fyr dyttede foran politistation og mistede bilen

En 22-årig mand fra Slagelse var torsdag aften forbi politistationen i Slagelse. Da den unge mand kørte ud fra p-pladsen, var det med hjulspin og hurtig acceleration. Muligvis for at ... Read more »

Europæisk Ryder Cup-kaptajn stiller til start i Danmark

Luke Donald hilser her på Thomas Bjørn. Donald er kaptajnen for Europas Ryder Cup-hold, mens Bjørn er en af to vicekaptajner. (Arkivfoto). Kaptajnen for det europæiske Ryder Cup-hold, englænderen Luke ... Read more »

Skuespiller bliver Natholdets nye vært

I hvert afsnit af “Natholdet” får Hadi Ka-koush selskab af en medvært, og kongehuset har en åben invitation. – Jeg tror, kronprinsen ville være sjov i det her format. Det ... Read more »

Peter Schmeichel med hyldest til datter inden ‘Vild med dans’: Deler rørende billede

Blogger Cecilie Schmeichel er klar til at deltage i årets ‘Vild med dans’ sammen med partner Damian Czarnecki, og det glæder hendes berømte far Peter Schmeichel, der nu hylder datteren ... Read more »

Tidligere folketingsmedlem trækker sig fra Dansk Folkeparti

Morten Marinus var medieordfører, da Dansk Folkeparti kom med et udflytningskrav til Radio24Syv. (Arkivfoto). Den nordjyske politiker Morten Marinus trækker sig fra Dansk Folkeparti. Han trak sig tidligere på ugen ... Read more »

Giv mig narko: Mand tog halsgreb på dreng og tvang ham rundt i byen

En 24-årig mand fremstilles fredag i grundlovsforhør. Han blev anholdt natten til fredag klokken 0.32. Et par timer tidligere kontaktede den sigtede tre unge i alderen 15-16 år i centrum ... Read more »

Dansk skipper forbereder sig på let vind i København

Alle deltagerne sejler i ens F50-katamaranbåde, der har en topfart på 100 kilometer i timen. Der skal dog lidt hjælp til fra vindstyrken, hvis bådene skal op på deres topfart. ... Read more »

Apple advarer mod sikkerhedshul i iPhone og iPad

Alle iPhone- og iPad-brugere opfordres til at sørge for, at deres telefoner og tablets er opdateret til seneste version. Det sker, fordi man har opdaget to sikkerhedshuller, som blandt andet ... Read more »

René Holten Poulsen padler sig i EM-finalen

René Holten Poulsen ses her under World Cup-konkurrence i Szeged. (Arkivfoto). Den danske kajakroer René Holten Poulsen er klar til EM-finalen i 1000 meter enerkajak efter en tæt semifinale. Danskeren ... Read more »

Septembers sparetips: Kast et køligt blik på termostaten og husk julen

Fyringssæsonen i Danmark går så småt i gang i midten af september og varer hele vejen ind i foråret. Sæt allerede gang i juleplanlægningen i september, så din økonomi kan ... Read more »

FAKTA: Spar på energien i de mørke måneder

* Vent med at tænde for varmen, indtil du har behov for den. * Gør op med dig selv, hvor langt du kan skrue ned for varmen i forhold til ... Read more »

Call of Duty anklages endnu en gang for at have tyvstjålet et skin

Call of Duty anklages endnu en gang for at have tyvstjålet et skin Det er bare få uger siden at Activision Blizzard blev beskyldt for at have stjålet et skin ... Read more »

Bavarian-optur fra morgenstunden oven på ny aftale

Bavarian Nordic-aktien stiger med fire procent på fondsbørsen i København fra morgenstunden. Det sker oven på nyheden om, at man har indgået en aftale med en amerikansk kontraktproducent om fyldning ... Read more »

Kinesisk-canadisk finansmand idømt 13 års fængsel i Kina

En domstol i Shanghai har idømt den velhavende kinesisk-canadiske finansmand Xiao Jianhua 13 års fængsel for økonomisk kriminalitet. Xiao blev angiveligt bortført fra et hotel i Hongkong i 2017 og ... Read more »

Kronprinsesse Mary navngiver særlig rose til blomsterfestival: Deler søde billeder

Denne tid på året blomstrer det særligt meget i Odense. Her er Kronprinsesse Mary mødt op for at fejre en helt særlig begivenhed. Over 100.000 forskellige planter pryder lige nu ... Read more »

En række hemmelige Marvel-film er tilsyneladende blevet afsløret

En række hemmelige Marvel-film er tilsyneladende blevet afsløret Da Marvel løftede sløret for den femte og sjette fase af MCU, så var der en masse film der var ret hemmelige. ... Read more »

FLSmidth i fremgang trods neddrosling i Rusland

FLSmidth har hovedkvarter på Vigerslev Allé i Valby. (Arkivfoto). Ingeniørselskabet FLSmidth har opnået så fine resultater i andet kvartal, at man i forbindelse med fremlæggelsen af halvårsregnskabet hæver forventningerne til ... Read more »

Just Cause-udvikleren arbejdede engang på et Iron Man-spil

Just Cause-udvikleren arbejdede engang på et Iron Man-spil Vi har stadig ikke noget rigtig godt Iron Man-spil, men selvom at EA tilsyneladende arbejder på et, så er det ikke den ... Read more »

80-årig mand fængslet for drabsforsøg i hjem i Odense

Fyns Politi rykkede torsdag morgen ud til en adresse i Odense. Her blev en 80-årig mand anholdt, mens en 75-årig kvinde blev kørt på hospitalet. (Arkivfoto). En 80-årig mand blev ... Read more »

FC Nordsjælland henter gammel kending på kort aftale

Ulrik Yttergård Jenssen vinder her en duel over Kamil Wilczek. Fotoet er fra april sidste år. Superligaklubben FC Nordsjælland har hentet forstærkning til klubbens forsvarskæde, efter at rutinerede Erik Marxen ... Read more »

SAS aflyser 1700 afgange i efteråret

SAS-flyene holdt stille i store dele af juli på grund af strejken, og det har fået konsekvenser helt ind i oktober. (Arkivfoto). SAS bøvler stadig med eftervirkningerne af sommerens pilotstrejke. ... Read more »

Tidligere Danmark Rundt-vinder savner selvtilliden

Da Niklas Larsen i 2019 stod øverst på podiet i PostNord Danmark Rundt, tydede meget på, at han havde kurs mod cykelsportens bedste klasse. Men sejren i det danske etapeløb ... Read more »

Kent Nielsen vil se større skarphed i europæisk returkamp

Kent Nielsen ses her på sidelinjen under torsdagens kamp i Helsinki. Det ærgrer Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen, at hans mandskab torsdag aften tabte 0-1 ude til HJK Helsinki i den ... Read more »

MINI Concept Aceman

Mini har allerede fuldelektriske biler på programmet, og med BMW’s elbilserfaring i ryggen, er der gode udsigter til flere elektriske MINI, indenfor en forholdsvis kort periode. Det seneste skud på ... Read more »

West Ham-træner øjner plads til forbedring inden returkamp

Billy McKinlay var torsdag stand-in for West Hams manager, David Moyes, der var suspenderet. Selv om West Ham torsdag vandt 3-1 over Viborg i den første af to kampe om ... Read more »

Fyret teaterdirektør tilbød syge skuespillere bonus for at spille

I mindst tre tilfælde har den tidligere teaterdirektør på Aveny-T, Jon Stephensen, tilbudt syge skuespillere 5000 kroner for at gennemføre en forestilling. Det skriver mediet Zetland, efter at have talt ... Read more »

Lumre lure-mænd i båd blev selv filmet af ung kvinde

To lumre mænd syntes søndag, at det var en god idé at smugfilme letpåklædte kvinder på stranden. Mændene startede en båd og sejlede hen til kvindeafdelingen på Den Permanente ved ... Read more »

Venstre vil indføre ret til fuldtid i trængte velfærdsjob

Venstre vil give deltidsansatte ret til fuldtid på “store velfærdsområder”. (Arkivfoto). Hvis deltidsansatte i “store velfærdsområder” i kommunerne ønsker at arbejde fuldtid, skal de have en ret til det. Det ... Read more »

Stabile sensommerdage erstattes af køligere weekendvejr

Lørdag vil det meste af landet få lidt eller nogen sol, dog måske med risiko for en enkelt let byge. (Arkivfoto). Efter nogle varme og stabile sensommerdage er der et ... Read more »

Plejesektoren har store problemer med patientsikkerheden

Plejesektoren har problemer med at opretholde patientsikkerheden. Og på trods af påbud, bliver problemerne ikke løst. (Arkivfoto). Plejecentre, hjemmepleje og hjemmesygeplejen har store problemer med at opretholde patientsikkerheden. Og selv ... Read more »

HK Handel: Trusler mod butiksansatte bør straffes hårdere

HK Handel vil sidestille straframmen for at true en butiksansat med, at man truer en tjenestemand i funktion. (Arkivfoto). HK Handel ønsker hårdere straffe for kunder, der truer butiksansatte, så ... Read more »

I Japan vil myndighederne have unge til at drikke mere

Japanske unge drikker mindre. Det skal der laves om på. Derfor søger skattemyndighederne i landet de bedste idéer til at skrue op for drukkulturen. I Japan vil myndighederne have unge ... Read more »

Holger Rune og Tsitsipas er klar til kvartfinalen i Cincinnati

Holger Rune (billedet) er sammen med grækeren Stefanos Tsitsipas klar til kvartfinalen i herredouble ved ATP 1000-turneringen i Cincinnati. (Arkivfoto). Den danske teenager Holger Rune og den græske verdensstjerne Stefanos ... Read more »

Tre mænd er sigtet for drab på mafiaboss i fængsel i USA

Tre mænd er blevet sigtet for at have dræbt Bostons berygtede mafiaboss og FBI-informant James “Whitey” Bulger i et fængsel i West Virginia i 2018. Det oplyser det amerikanske justitsministerium ... Read more »
6 Incredible Experiences On Alabama’s Forever Wild Hiking TrailsImportant Legal And Health Information To Have In Place Before You TravelThis Key West Resort Is Offering A Key Lime Turn Down Service, Here’s What’s IncludedAirbnb Is Looking For These Red Flags To Identify Renters Wanting To Host Parties15 Best Things to Do in BrooklineSolo Travel in Lisbon: Everything To Know!10 Best Coworking Spaces in Kuala Lumpur to Boost Your Productivity15 Best Things to Do in MedfordThe 10 Quirkiest Museums in Seoul You Need to See10 Breathtaking Tagaytay Hotels That Won’t Break the Bank33 EPIC things to do in the Yucatan Peninsula, MexicoHana, Dul, Set! Live Like a K-pop Idol for a Day With This Guide4 Unique El Nido Island Hopping Tours You Have to Try!Why These Bar Shampoos And Conditioners May Be The Answer To Your Packing PrayersThe Amazing Greek Cooking Class With Views Of The Acropolis From The Kitchen17 Fabulous Things To Do In Scenic Denver, ColoradoScoot’s Pokémon-themed Pikachu Jet flies Tokyo and Seoul from Sep 20228 Beautiful Parks and Gardens in Sapporo9 Amazing Restaurants To Experience In Doha, Qatar 15 Best SUBIC TOURIST SPOTS (Zambales)Colorado’s New Mountaintop Coaster Not For The Faint Of HeartAmerican Queen’s Longest Sailing Explores Two Iconic U.S. RiversGamers8 Event in Saudi Arabia: Join the World’s Biggest Global Gaming & Esports Festival Now5 Tips From a Homebody on How to Enjoy Travelling & Being Outdoors10 Local Walpole restaurants & businesses you should visitBest eSIM for Travelling to the United States in 202210 Must-Try Restaurants in Genting HighlandsHow This Filipino Ballerina Got Accepted Into the Bavaria Ballet Academy in Germany9 Amazing Things To Do In Historic Lancaster, California25 FUN Things to do in Fremantle, WA7 Amazing Experiences Not To Miss In QatarHow To Spend A Luxurious Weekend On Gorgeous Lake Oconee, Georgia7 Places To Experience Jewish History In ParisTraveler Favorite Buc-ee’s Opening First Location In The MidwestBean-Hungry Black Bears Close Campground In Big Bend National Park15 Best Things to Do in Taunton18 Exciting Things to Do in Busan For an Extra Great Trip15 Best Things to Do in Weymouth15 Best Things to Do in New BedfordFrom Seminyak to Ubud: 15 Must-Visit Spots in BaliWhere to Shop in Japan: Tokyo, Osaka, and Kyoto EditionDunkin’ Spanish Latte Now Available — Here’s Where You Can Order One10 Experiences in Sabah That Will Make You Fall in Love With The Land Below The Wind4 Smartest Ways to Save Money When Visiting Sydney6 Student Hacks That Will Save You Big Money on Fun Things Around SydneyHow to Explore Bali - 1 Week Itinerary in the Tropical Paradise6 Clever Hacks to Make Your Trip In Melbourne Easier (and Cheaper)7 Thrifty Tips to Help You Travel in Singapore On a Budget21 FUN Things to do in Ushuaia, Argentina9 Amazing Experiences For Food Lovers In Northern France11 Fantastic Experiences With Your Grandchildren In Santa Rosa5 Best Tips to Book Cheap FlightsMy 5 Favorite Unexpected Perks Of Slow TravelClimbers Of This Popular Path In France Now Required To Pay Rescue DepositThis Airline First To Test Deplaning Passengers Through Three Doors25 Fun Things To Do In Singapore At Night: Mini Golf, Skyline Luge and MoreThings To Do Weekend Singapore August 2022: Singapore Night Festival, Subway Museum & More!33 Things To Do In Singapore With Kids This School HolidaysNew Events In Singapore 2022: Singapore Night Festival, A Minions Perspective Experience, Cinewav Movies in the Sky & More!30 Top Kids Activities To Do With Your Family For A Fun WeekendSurvey Shows Singaporeans Want to Travel to Japan The Most21 Hotels With Huge Luxurious Bathtubs In Singapore For You To Soak Your Worries Away15 Best Things to Do in Fall RiverStaycation Singapore: 51 Hotels In Singapore To Enjoy Your Staycation33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | Lakwatsero