PlayStation 5 "Slim" udkommer i Danmark i denne uge

PlayStation 5 “Slim” udkommer i Danmark i denne uge

Sony har håndteret lanceringen af den nye PlayStation 5 “Slim” konsol (det hedder den officielt ikke) på en lidt anderledes måde, og der har ikke rigtig været et globalt startskud, men snarere en gradvis udrulning, der startede i det amerikanske.

Men hvad med Danmark? Jo, vi skal ikke vente til januar. En lang række forhandlere har nemlig løftet sløret for den danske salgsstart, og det bliver officielt d. 1 december.

Elgiganten tager imod forudbestillinger lige nu til en pris på 4799 for versionen med diskdrev, og 3999 kroner for den uden, en pris der er nogenlunde spejlet hos Power og Dustin.

Sidstnævnte har dog den billigste i skrivende stund, til en pris på 3899 for den digitale version, hvor man jo så denne gang kan tilkøbe et diskdrev senere.

Skal du have den?

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World