Peter Dalle om bråken med ex-frun: ”Hur fan vill du att jag ska vara?”

peter dalle om bråken med ex-frun: ”hur fan vill du att jag ska vara?”

Peter Dalle om bråken med ex-frun: ”Hur fan vill du att jag ska vara?”

Folkkära skådespelaren Peter Dalle var tidigare gift med skådespelaren Gunnel Fred.

När Dalle gästar Hellenius hörna berättar han om bråken med ex-frun.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Skådespelaren Peter Dalle har en framgångsrik karriär, han har varit med i flera succéfilmer och serier. Just nu är han högaktuell i rollen som Leffe i actionkomedin Ett sista race, som har biopremiär på juldagen.

Dalles kärleksliv har också varit väl omskrivet då han tidigare var gift med skådespelaren Gunnel Fred. Tillsammans fick de dottern Eira och höll ihop länge innan de gick skilda vägar.

Gunnel Fred om skilsmässan från Peter Dalle: ”Ett på- och av förhållande”

När Gunnel Fred var med i Stjärnorna på slottet 2017 berättade hon om uppbrottet, och har senare berättat för Expressen att folk inte förstod varken när de var ihop eller när de gjorde slut, för att de umgåtts som vänner också.

– Vi hade ett på- och av förhållande. Vi umgicks i många år, då folk tyckte att vi var ett par, men inte var ett kärlekspar. Vi bodde inte ihop egentligen, utan hade lägenheter väldigt nära varandra. Vi skilde oss mycket tidigare än vad folk har förstått, men fortsatte att umgås, ha middagar och så där. Vi trivdes bra tillsammans, har Gunnel Fred tidigare berättat.

Något som hon även konstaterade var att även om relationen tog slut efter en del bråk, så ångrar hon inget – just på grund av dottern Eira.

– Jag är inte ledsen för det, och vi har en underbar dotter. Det var väldigt bra att hans uppvaktning av mig till slut gav resultat.

Peter Dalle om bråken med ex-frun Gunnel Fred: ”Hur fan vill du att jag ska vara?”

Gunnel och Peters relation togs nyligen upp på nytt när Dalle gästade Hellenius hörna. Det är när Hellenius tar upp Dalles kända replik ”kåt glad och tacksam. från filmen Ogifta par – en film som skiljer sig. Då Peter förklarar hur den kom till.

– Jag har barn tillsammans med Gunnel Fred vi bråkade någon gång hemma då och då i mitt kök, då skrek hon ”hur fan vill du att jag ska vara för att du ska bli nöjd?”, berättar han.

– Vad sägs om att pröva vara kåt glad och tacksam?, då skrattade hon. Det är den enda gången jag har kunnat skämta mig ur ett gräl med Gunnel.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT, Cecilia Liljeton/TT

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

NHL-kaoset: Alla utespelare på isen visades ut

Ett stort slagsmål bröt ut i matchen mellan Ottawa och Florida. Det blev rejält stökigt i NHL-matchen mellan Ottawa Senators och Florida Panthers – med bland annat ett storslagsmål och ... Read more »

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll Vi rekommenderar generellt inte att man förhandsbokar spel eftersom det är att köpa grisen i säcken, men om det är något du ändå ... Read more »

Five Nights at Freddy's är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin

Five Nights at Freddy’s är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin Blumhouse Productions har under många år varit en av branschens mest dominanta krafter inom skräckfilm med flera tungviktare under bältet. ... Read more »

Kontrovers kring nya lönekrav för arbetskraftsinvandrare: Misstänkta fuskkontrakt och utvisningshot

Foto: Shutterstock Från och med november har minimilönen för arbetskraftsinvandrare höjts från 13 000 kronor till 27 360 kronor i månaden. Läs också Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) betonade tidigare ... Read more »

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande”

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande” I gulfstaten Förenade arabemiraten, som står som värd för klimatmötet COP28, används tekniken gasfackling trots att den varit förbjuden i 20 år. BBC skriver ... Read more »

Sergej Lavrov ger löfte till Sverige efter USA:s varningar om Rysslands planer

Foto: Wikipedia Commons Austin varnade för att en rysk seger i Ukraina kan leda till ytterligare aggressiva åtgärder mot andra europeiska länder, inklusive de baltiska staterna och Polen. Läs också ... Read more »

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen Teslas motstånd mot kollektivavtal kan inspirera andra bolag att gå samma väg och på sikt hota den svenska modellen. Det säger IF ... Read more »
Top List in the World