Perez schat PSV-kansen in: 'Hij is zo verschrikkelijk slecht, kan er niets van'

perez schat psv-kansen in: 'hij is zo verschrikkelijk slecht, kan er niets van'

Perez schat PSV-kansen in: ‘Hij is zo verschrikkelijk slecht, kan er niets van’

Kenneth Perez heeft geen hoge pet op van Borussia Dortmund-verdediger Marius Wolf. De ESPN-analist ziet PSV over twee weken als favoriet om de kwartfinales van de Champions League te bereiken.

PSV en Dortmund speelden vorige week met 1-1 gelijk in Eindhoven. Op 13 maart komen beide ploegen in actie in het Signal Iduna Park. “Ik zou lichtelijk teleurgesteld zijn als PSV niet doorgaat”, stelt Perez bij Voetbalpraat. “Toen ik die speler met die staart zag invallen, Marius Wolf, dacht ik: hier mag je nooit van je leven van verliezen. Hij is zo verschrikkelijk slecht.”

Wolf loste na 68 minuten Jadon Sancho af in het Phillips Stadion. “Ik heb ooit een grappig verhaal over hem gelezen”, vertelt Perez. “Er zijn ooit drie spelers gevolgd vanuit de jeugd. Wolf is per toeval doorgestroomd. Hij kan er werkelijk waar helemaal niets van. Hij viel 3,5 jaar geleden ook in tijdens een Champions League-wedstrijd tegen Ajax.”

Perez refereert aan het boek Der große Traum. Daarin tekent schrijver Ronald Reng op hoe Wolf voornamelijk door de juiste connecties bij Dortmund terechtkomt.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World