Penny Parneviks namnavslöjande efter gravidlyckan – nu berättar hon: ”Från en bok”

penny parneviks namnavslöjande efter gravidlyckan – nu berättar hon: ”från en bok”

Penny Parnevik med barnen Atticus och Pebble

Penny Parnevik och maken Douglas Murray har tillsammans två barn och väntar just nu sitt tredje då Penny är gravid.

På Instagram avslöjar nu Penny var den nya bebisens potentiella namn kommer från.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Tv-profilen Penny Parnevik, 25, har varit i ett förhållande med maken Douglas Murray, 42, enda sedan 2017. Tillsammans har de två barn, sonen Atticus, 3, och dottern Pebble, 2.

I skrivande stund är Penny dessutom gravid igen, med parets tredje barn. Det var något som hon själv avslöjade i januari 2023, för följarna på Instagram.

”När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss…låt oss skaffa ett till…”, skrev Penny på Instagram och visade upp gravidmagen.

Penny Parneviks avslöjande om namnvalet till nya bebisen

Penny, som fortfarande är i början av sin graviditet, har ännu inte delat med sig av vad barnet kommer att ha för kön. Men på Instagram förklarar hon för följarna att paret redan beslutat ett namn om bebisen skulle vara en tjej.

På Instagram skriver hon:

”Vi har ett namn som jag älskar om det är en tjej. Den kommer från en bok.”, skriver Penny och fortsätter:

”Atticus namnet kommer ju från en bok och sen Pebble är döpt efter Pebble Beach, California på grund av att Philippa Parneviks mellannamn är från den staden som har betytt väldigt mycket för våran familj!”

Syster Philippa Parnevik, 24, heter nämligen i mellannamn Pebble Peach, likt stranden i California i USA och likadant heter även Pennys son.

Penny Parneviks vädjan till följarna: ”Behöver”

I samma Instagram-story vänder sig Penny till följarna och ber om deras hjälp. Skulle det vara så att barnet blir en kille är paret inte lika stensäkra på något namn.

På Instagram skriver Penny:

”Nu behöver jag ett nytt killnamn! Hade lite tid innan jag ska podda med Peg så gick in och kollade på olika böcker för att se om något namn sticker ut. Vi har ett namn som Douglas älskar men vill ha flera val!”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

Fler ska få köra lastbil med B-körkort

Regeringen hoppas att beslutet ska leda till en snabbare elektrifieringen av transportsektorn. Arkivbild. Regeringen vill påskynda elektrifieringen av transportsektorn genom att utvidga det vanliga B-körkortet. Transportstyrelsen får i uppdrag att ... Read more »

Påven hämtar sig efter bukoperationen: ”Är pigg”

Påven hämtar sig efter bukoperationen: ”Är pigg” Påve Franciskus har återhämtat sig väl efter ondagens bukoperation, uppger Vatikanen enligt AFP. I ett uttalande heter det att påvens allmäntillstånd är bra, ... Read more »

Pojke i 15-årsåldern sköt med vattenpistol – blev nedbrottad

Envato.com. Bilden är en genrebild. “En man har gripits misstänkt för bland annat misshandel.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Halland rapporterar detta: En pojke i 15-årsåldern ska ha ... Read more »

Trafikverket ändrar sig – husägare får behålla el

Hus nära järnväg riskerade att förlora sin el. Arkivbild. Trafikverket meddelade förra sommaren ett 20-tal ägare av gamla SJ-hus att de skulle få sin el bortkopplad och kapad – direkt ... Read more »

Adin, 12, förlorade sin vän i Märsta: ”Så onödigt”

Adin, 12, förlorade sin vän i Märsta: ”Så onödigt” Varje gång som kompisen skämtade så skrattade alla. Det säger tolvårige Adin till GP om den pojke som kördes ihjäl i ... Read more »

Det här kan du göra med lavendel

Blommande lavendel När lavendeln står i blom gör du klokt att plocka en bukett. Hälsofördelarna med den härligt doftande blomman är flera – allt från att stilla oroliga magar till ... Read more »

Polisen rapporterar om trafikolycka, Hofors

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Singelolycka med fyrhjuling.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Gävleborgs län rapporterar detta: Larm inkommer om att en fyrhjuling kört av vägen söder om ... Read more »

”Natosoldater kan placeras tillfälligt i Sverige”

”Natosoldater kan placeras tillfälligt i Sverige” När Sverige står inför det allvarligaste säkerhetshotet sedan andra världskrigets slut kan regeringen inte bara hoppas på det bästa, skriver statsminister Ulf Kristersson (M) ... Read more »

Hjelmberg uppges bli ny sportchef i Hammarby

Hjelmberg uppges bli ny sportchef i Hammarby Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg kommer att gå in som tillförordnad sportchef efter Jesper Jansson från och med fredagen, enligt uppgifter till Sportbladet. Jansson ... Read more »

Karl Fredrik Gustafsson har köpt hus med fästmannen – så stort är det: ”En dröm”

Karl Fredrik Gustafsson har köpt hus med fästmannen – så stort är det: ”En dröm” Karl Fredrik Gustafsson är högaktuell i den nya säsongen av tv-programmet Karl Fredrik på Österlen. ... Read more »

”Ett historiskt besked – en fråga som avgör val”

”Ett historiskt besked – en fråga som avgör val” Att EU-länderna kunnat enas om en gemensam migrations- och asylpolitik är historiskt. Det säger SVT:s korrespondent David Boati, sedan beskedet om ... Read more »

Biden och Sunak överens om nytt partnerskap

Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak och USA:s president Joe Biden under en pressträff i Vita huset. USA:s president Joe Biden och Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak har kommit överens om ett nytt ... Read more »

Unicef: 14 miljoner barn i akut behov av hjälp i Sudan

Unicef: 14 miljoner barn i akut behov av hjälp i Sudan Nära 14 miljoner barn i Sudan är just nu i akut behov av livräddande humanitär hjälp, rapporterar CNN. Enligt ... Read more »

Tareq Taylor och PT-Fia hånas - på grund av detaljen i fina kärleksbilden

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl publicerade en mysig bild på instagram. Men följarna såg någonting helt annat än en romantisk stund… Det var i september 2021 som Tareq Taylor, ... Read more »

UPPGIFTER: Hjelmberg tar över efter Jansson

Efter Jesper Janssons avgångsbesked – nu kommer uppgifter kring vem som tar över. Det blir Mikael Hjelmberg som tar över sportchefsrollen i Hammarby efter Jesper Jansson, enligt Aftonbladets uppgifter som ... Read more »

Sunak och Biden ska stärka banden med ny ”Atlantpakt”

Sunak och Biden ska stärka banden med ny ”Atlantpakt” USA och Storbritannien ska stärka sitt strategiska och ekonomiska samarbete kring frågor som försvar, energi och artificiell intelligens. Det meddelade premiärminister ... Read more »

Digitala stämmor kan snart bli verklighet

Justitieminister Gunnar Strömmer (M) vill göra det lättare för bolag att hålla stämmor digitalt. Arkivbild. Regeringen vill göra det möjligt för aktiebolag och ekonomiska föreningar, inklusive bostads- och hyresrättsföreningar, att ... Read more »

"Har hela natten på mig" – drama i migrationsmara

Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) på väg in till torsdagens ministermöte i Luxemburg. Förhandlingar in i det sista krävs för att få EU-länderna att enas om sin syn på migrationen. ... Read more »

Över 40 döda i jordskred i Haiti

En översvämmad gata i Port-au-Prince. Bild från i söndags. Minst 42 personer har omkommit och 11 saknas efter jordskred orsakade av skyfall i Haiti. Enligt FN har omkring 13 400 personer ... Read more »

Dyr urinsanering för hyresgäst

En kvinna dömdes till att betala renoveringen av en lägenhet efter det att hon vägrat betala saneringen av katturin. Arkivbild. Falu tingsrätt dömer en kvinna att betala sammanlagt 111 000 kronor ... Read more »

Bred men måttlig nedgång på New York-börsen

Apple backade på Wall Street efter att it-jätten presenterat nya produkter. Arkivbild. Ny statistik visade på måndagen att amerikanska bolag i bygg- och bostadsbranschen går bra. Deras omsättning ökade i ... Read more »

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt”

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt” Ikväll var Hugo Larsson en av målskyttarna när Malmö FF besegrade Degerfors med 5–0. På fredag tar han studenten och därefter ... Read more »

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen En kampsportsprofil har dömts till ett flerårigt fängelsestraff efter att polisen hittat bland annat ett skarpladdat vapen i mannens företagslokal. Det rapporterar Göteborgs-posten. Polisen ... Read more »

Zlatans stora hemlighet för sin egen familj – erkänner nu allt: ”Det var väldigt känslosamt”

En makalös fotbollskarriären har kommit till ända. Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic det stora hemlighetsmakeriet. – Jag berättade inte ens för min familj, säger ”Ibra” på presskonferensen. På söndagskvällen hände det ... Read more »

Datorstrul gav oppositionen fel ledare

Den tidigare försvarsministern Hans Peter Doskozil blev inte ny partiledare i SPÖ trots allt. Arkivbild. Hans Peter Doskozil kunde i lördags fira att han hade valts till ny ledare för ... Read more »

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier På måndagen togs det första spadtaget i vad som är det största spårvägsprojektet i Göteborg på decennier, rapporterar SVT. Den nya sträckan som byggs ... Read more »

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era”

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era” Påminner närmast om skidglasögon men med en prislapp på närmare 40 000 kronor. Vision Pro är Apples första nya produkt ... Read more »

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på”

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på” Volodymyr Zelenskyj hyllar sina soldater efter de obekräftade uppgifterna om att Ukraina tagit tillbaka områden kring den krigshärjade staden Bachmut i öst. – ... Read more »

Malmö: Polisen rapporterar om farligt föremål

Google maps, Malmö “Misstänkt farligt föremål på Drottningtorget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Skåne rapporterar detta: Polis är på plats och har spärrat en del av Drottningtorget där ... Read more »

Spionen Robert Hanssen hittad död i sin cell

FBI-agenter utanför Robert Hanssens hem i Vienna i den amerikanska delstaten Virginia efter att han gripits 2001. Arkivbild. Den före detta FBI-agenten och dömde spionen Robert Hanssen har hittats död ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự