Paul Simon har förlorat hörseln på vänster öra

paul simon har förlorat hörseln på vänster öra

Paul Simon har förlorat hörseln på vänster öra

Paul Simons artistkarriär kan vara över efter att han plötsligt drabbats av hörselnedsättning på vänster öra, säger han i en intervju med The Times, skriver TT.

I intervjun pratar 81-årige Simon om sin hälsa och sin osäkra framtid inom musiken och säger att det hände ganska plötsligt och att ingen har en förklaring till det.

”Min reaktion på det var frustration och irritation. Jag är inte riktigt arg än, för jag trodde att det skulle gå över, att det skulle läka av sig självt.”

Han säger dock att hörselnedsättningen verkar vara permanent. Det gör honom också osäker på om han någonsin kommer kunna turnera och spela musik live igen.

Relaterade länkar:

News Related

OTHER NEWS

Hellsingstipendiat helt lojal med barnen

Tio år efter debuten är hennes barnperspektiv om möjligt ännu starkare än tidigare. Nu får bilderbokskonstnären Matilda Ruta årets Lennart Hellsing-stipendium för böcker med “absolut gehör för barnets röst”. Trots ... Read more »

Minst 19 döda efter jordskred i Kina

Ett jordskred rasade igenom en arbetarbostad vid en gruva i sydvästra Kina på söndagen. Minst 19 gruvarbetare har omkommit sedan ett jordskred ödelade deras arbetarbostad i sydvästra Kina, uppger lokala ... Read more »

Avslöjande bilderna på kungen och Silvia under resan

Kungaparet är ute och reser. Under söndagen siktades de i Göteborg. Nya bilder avslöjar den överraskande detaljen. Kung Carl Gustaf, 77, och drottning Silvia, 79, har en synnerligen hektisk tid ... Read more »

Ericssons tidigare vd Lars Ramqvist död

Ericssons tidigare vd Lars Ramqvist död Den tidigare Ericsson-vd:n Lars Ramqvist är död, skriver DI. Under 1990-talet var han en av näringslivets giganter. Ramqvist inledde sin karriär på Stora Kopparberg ... Read more »

Erdogans valfläsk väntas ge trendbrott i inflationen

Erdogans valfläsk väntas ge trendbrott i inflationen Den turkiska inflationen väntas ha backat till strax under 40 procent i maj. Det skulle innebära att landets KPI fallit två månader i ... Read more »

Polisen varnar: E-cigg ny rekryteringsväg för gängen

Polisen varnar: E-cigg ny rekryteringsväg för gängen Unga som säljer e-cigaretter eller så kallade vapes till andra minderåriga har blivit en ny inkomstkälla för kriminella nätverk, rapporterar TV4 Nyheterna. Enligt ... Read more »

Expert: Ont om tid för Sverige inför Vilnius

Michael Sahlin säger att det börjar bli ont om tid för Sverige att hinna gå med i Nato före toppmötet i Vilnius i juli. Arkivbild. Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg hade ... Read more »

50 poliser skadade i våldsamma tyska protester

50 poliser skadade i våldsamma tyska protester I helgen drabbade vänsterextrema demonstranter samman med poliser i tyska Leipzig i samband med en protest mot en fängelsedom mot en kvinna som ... Read more »

Minst 15 döda i haitiskt oväder

En man vadar genom vattenmassorna på de översvämmade gatorna i Port-au-Prince, Haiti. Minst 15 personer har omkommit och åtta saknas fortfarande i Haiti sedan kraftiga skyfall orsakat översvämningar och jordskred ... Read more »

Jordbruksverket krigsplacerar alla medarbetare

Jordbruksverket ansvarar för livsmedelsproduktionen i händelse av kris eller krig. Arkivbild. Jordbruksverket väljer att krigsplacera alla tillsvidareanställda medarbetare. Enligt myndigheten handlar det om att säkra landets livsmedelsproduktion även vid kris ... Read more »

Myndighet krigsplacerar anställda

Jordbruksverket ansvarar för livsmedelsproduktionen i händelse av kris eller krig. Arkivbild. Jordbruksverket väljer att krigsplacera alla tillsvidareanställda medarbetare. Enligt myndigheten handlar det om att säkra landets livsmedelsproduktion även vid kris ... Read more »

JUST NU: Bajen fortsatt utan bortaseger - nollades av HBK

JUST NU: Bajen fortsatt utan bortaseger – nollades av HBK Hammarby var på jakt efter sin första bortaseger för säsongen, men efter dagens match borta mot Halmstads BK får man ... Read more »

Klara Elvgren har fått barn – första orden om förlossningen

Klara Elvgren har fått barn – första orden om förlossningen Det var i början av året som influensern Klara Elvgren kunde berätta att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen Jhon ... Read more »

Djokovic enkelt vidare i Paris

Djokovic enkelt vidare i Paris [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Novak Djokovic hade som väntat inga större problem med att ... Read more »

Krisande AIK kan inte vinna men räddade poäng

Krisande AIK kan inte vinna men räddade poäng De senaste åtta dagarna ramar in en av de värsta perioderna i klubbens långa historia. Skandaliserade, utskällda – och fortfarande utan seger ... Read more »

Fjärde raka utan seger för "Bajen"

Fjärde raka utan seger för “Bajen” Det vill sig inte riktigt för Hammarby i allsvenskan. I söndagens match borta på Örjans Vall mot Halmstad BK blev det 0–0. undefined Ladda ... Read more »

Rosengård krossade Växjö i Segers frånvaro

Rosengård krossade Växjö i Segers frånvaro Rosengård fortsätter att vara obesegrat under nye huvudtränaren Joel Kjetselberg. Malmöklubben körde över Växjö med 7–1 på hemmaplan och den förlustfria sviten är nu ... Read more »

Navalnyj fyller 47 – tiotals gripna i protester

En polis griper en demonstrant i Moskva med en skylt vars text lyder ‘Frihet för Alexej Navalnyj’. Tiotals personer har gripits under protester i anknytning till den fängslade, ryske oppositionsledaren ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự